• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Scherpe prijzen
 • 3 échte winkels
 • Klantwaardering 9.1 uit 10
Bosch logo

Bosch EXCLUSIV

EXCLUSIV: standaard de hoogste kwaliteit.
Bosch EXCLUSIV is een exclusieve lijn huishoudelijke apparatuur van Bosch. De Exclusiv lijn omvat vaatwassers, wasmachines en wasdrogers die speciaal zijn uitgerust met bijzondere extra’s. Bij deze exclusieve lijn van huishoudelijke apparaten staat naast kwaliteit en duurzaamheid, ook comfort hoog in het vaandel.

Bosch EXCLUSIV: standaard de hoogste kwaliteit

EXCLUSIV: standaard de hoogste kwaliteit.

Ontdek de exclusieve lijn huishoudelijke apparatuur van Bosch.

De Bosch EXCLUSIV line is een speciale lijn van huishoudelijke apparaten. Bosch Exclusiv vaatwassers, wasmachines en wasdrogers zijn hiervoor uitgerust met bijzondere extra’s. Kwaliteit en duurzaamheid zijn kenmerken waar Bosch apparatuur bekend om staat. Bij de producten uit de EXCLUSIV lijn wordt hier luxe en comfort aan toegevoegd. Deze nieuwe innovatie technologie verlicht jou huishoudelijk werk. Hierdoor wordt het gebruik van een wasmachine, droger, vaatwasser of koelkast uit de Exclusiv lijn extra comfortabel. Denk bijvoorbeeld aan SoftClose deursluiting op Exclusiv koelkasten en chromen details met een luxe uitstraling bij Exclusiv wasmachines en drogers. Maar ook aan extra geluidsisolatie waardoor je het apparaat nauwelijks nog hoort.

Met EXCLUSIV apparaten ervaar je een buitengewoon gevoel van exclusieve meerwaarde.

Voordelen van EXCLUSIV

 • Alleen te koop bij gecertificeerde verkooppunten
  EXCLUSIV apparaten worden alleen bij gecertificeerde verkooppunten verkocht. Alle verkopers bij Bemmel & Kroon zijn getraind en gespecialiseerd. Hierdoor ben je verzekerd van een productadvies dat perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen.
 • Exclusieve service
  Met Bosch Exclusiv apparatuur ben je verzekerd van uitstekende service. Mocht er zich in de toekomst een probleem met jouw apparaat voordoen, dan kun je bij Bemmel & Kroon of het Bosch serviceteam terecht voor de juiste service. Als EXCLUSIV service partner van Bosch is Bemmel & Kroon gecertificeerd – en dus gespecialiseerd in het repareren van jouw apparaat.
 • Luxe extra’s
  Met een EXCLUSIV apparaat kies je voor een luxe uitgerust apparaat, met comfortabele extra’s.
Bosch EXCLUSIV wasmachine

Exclusiv wasmachines

Bosch wasmachines staan bekend om hun betrouwbaarheid en uitmuntende kwaliteit. Elke wasmachine wordt, voordat die de fabriek verlaat, eerst uitgebreid getest. Daarnaast wast een Bosch wasmachine heel zuinig en verbruikt deze met minder water en energie. Wasmachines van Bosch beschikken hiervoor over veel innovatieve technologie. Zo wordt het wasgoed gewogen en weegt de wasautomaat hoe vuil het is. De Bosch i-Dos wasmachines hebben een geautomatiseerd wasmiddel dosseer systeem. Hierdoor verbruikt de wasmachine altijd precies de juiste hoeveelheid wasmiddel. Verder biedt de VarioPerfect functie jou de keuze om heel energiezuinig óf extra snel te wassen. En Bosch wasmachines met Active Oxygen beschermen je kleding tijdens het wassen. Met Active Oxygen was je namelijk ook op een lage temperatuur hygiënisch schoon.

Bosch Exclusiv wasmachines bieden de volgende extra’s:

 • Extra geluidsisolatie: 2dB stiller dan andere wasmachines.
 • Exclusieve chrome designelementen.
Bosch EXCLUSIV wasdroger

Exclusiv wasdrogers

Bosch wasdrogers met SelfCleaning Condenser reinigt zichzelf tijdens het drogen van de was. Je hoeft de condensor hierdoor nooit meer zelf schoon te maken. De condensdroger blijft hierdoor zijn hele leven lang zo energiezuinig als nieuw. Bosch warmtepompdrogers drogen je kleding veilig, op lage temperaturen. De speciale trommelstructuur van de SensitiveDrying trommel beschermt je kleding.

Bosch Exclusiv drogers bieden de volgende extra’s:

 • Exclusief design met chrome designelementen.
 • Extra geluidsisolatie: 2dB stiller dan andere drogers.
 • Een aantal Exclusiv drogers hebben een speciale wolkorf of schoenenkorf. Hiermee kun je jouw wolwas of schoenen zorgvuldig drogen.
 • Bij elke Exclusiv condensdroger wordt standaard een condenswater afvoerset geleverd. Met de afvoerset hoef je het reservoir met condenswater niet meer handmatig te legen.
Bosch EXCLUSIV vaatwasser

Exclusiv vaatwassers

Bosch vaatwassers zijn voorzien van vele technische innovaties die je het werk uit handen nemen. Zo krijgen de PerfectDry vaatwassers van Bosch zelfs moeilijk te drogen plastic vaat perfect droog. Handig voor bijvoorbeeld plastic borden, bekers of babyflesjes. Dit maakt Bosch mogelijk via de natuurlijke werking van het mineraal Zeoliet. Dit mineraal zorgt niet alleen voor een perfect droog resultaat, het drogen gebeurt bovendien heel energiezuinig.

Ook aan je delicate glaswerk heeft Bosch gedacht. Je kunt jouw meest exclusieve wijnglazen gerust in een Bosch vaatwasser afwassen. Vaatwassers met het VarioFlex korfsysteem hebben hiervoor een wijnglazenhouder waarin je je wijnglazen veilig in de vaatwasser kunt plaatsen. De glazen worden voorzichtig gewassen met een stralend schoon resultaat.

Bosch Exclusiv vaatwassers bieden de volgende extra’s:

 • Bosch Exclusiv vaatwassers hebben een aantal optionele luxe extra’s, waaronder TimeLight. Met TimeLight wordt tijdens het wassen van de vaat de resterende tijd op de keukenvloer geprojecteerd.
 • Extra geluidsisolatie: doordat een Exclusiv vaatwasser stiller is, kun je ’s avonds na het eten de vaatwasser aanzetten zonder dat het geluid storend is.

Onze winkels

In onze webshop vind je het grootste aanbod van huishoudelijke apparaten uit de EXCLUSIV lijn van Bosch. Heb je een vraag over één van deze bijzondere apparaten neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Wil je voor je nieuwe apparatuur gaat kopen deze liever eerst LIVE bekijken? Kom dan langs in één van onze winkels waar je de Bosch Exclusiv apparatuur kunt zien en aanraken. Hier vind je naast werkend opgestelde huishoud- en keukenapparatuur ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid aanbod vrijstaande in inbouwapparatuur van Bosch en andere A-merken.

Bosch koelkasten koop je bij Bemmel & Kroon voor de laagste prijs.
Bosch koelkasten koop je bij Bemmel & Kroon voor de laagste prijs.
In onze echte winkels vind je een ruim wasmachine aanbod van Bosch.
In onze echte winkels vind je een ruim wasmachine aanbod van Bosch.