• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
Siemens sensoFresh
Siemens logo

Siemens sensoFresh

Met het nieuwe Siemens sensoFresh programma is je kleding in 30 minuten opgefrist en direct weer draagbaar.
Het is jammer als er aan mooie herinneringen een vervelend luchtje zit. Je kleding neemt nu eenmaal snel geuren uit de omgeving aan, maar met het nieuwe sensoFresh programma kun je die vervelende luchtjes snel weer verwijderen. Dit kan zonder dat je de kleding hoeft te wassen en zelfs uit tere of niet-wasbare weefsels. Wat je voortaan ook doet, over vervelende luchtjes aan je kleding hoef je jezelf geen zorgen meer te maken. Dankzij de Siemens wasmachine met sensoFresh ruikt die in een handomdraai weer als nieuw.

Ons Siemens sensoFresh wasmachine aanbod

Siemens-wasmachines staan voor uiterst moderne, efficiënte wasverzorging. De hieronder getoonde Premium wasmachines met elegant design beschikken over het sensoFresh programma.

Selecteren van het sensofresh programma.

Voordelen van het sensoFresh systeem

Wil je je favoriete jasje vanavond dragen tijdens een etentje met vrienden, maar ook morgen tijdens die belangrijke vergadering? Met het sensoFresh-programma van Siemens ruikt je jasje vandaag én morgen als nieuw. Kleding trekt snel luchtjes aan uit je omgeving. Die vervelende luchtje kun je vanaf nu snel verwijderen zonder je kleding te hoeven wassen. Zelfs uit kledingstukken die je normaal gesproken laat stomen omdat ze te kwetsbaar zijn om in de wasmachine te wassen.

  • Binnen 30 tot 45 minuten wasgoed opfrissen zonder het te wassen.
  • Beschern je kleding optimaal en bespaar op je energierekening.
  • Geen trommelgeurtjes en vuilresten meer in je machine.

Ook voor niet-wasbare kleding

Zelfs niet-wasbare kleding kan opgefrist worden.

Gevoelige stoffen zoals zijde, wol en kasjmier kun je met sensoFresh thuis eenvoudig opfrissen. SensoFresh zorgt met actieve zuurstof dat onaangename geuren zorgvuldig en doeltreffend worden geneutraliseerd en verwijderd. En dat alles in 30 minuten.

Tijd besparen met Siemens

Dankzij sensoFresh van Siemens fris je jouw kleding niet alleen in slechts 30 minuten op, ook bespaar je jezelf een bezoek aan de stomerij. Met sensoFresh verfris je al je kleding makkelijk thuis. En dat zonder gebruik van wasmiddel of water.

Home Connect

Met de Home Connect app bedien je jouw apparatuur met uw smartphone.

Met je smartphone jouw apparatuur bedienen? Het kan met de Home Connect app. Daarnaast kunnen Siemens apparaten ook onderling communiceren. De wasmachine geeft aan de wasdroger details over de was door waarna deze het meest ideale droogprogramma selecteert.

Het revolutionaire sensoFresh systeem.

De nieuwste revolutie op het gebied van wassen en drogen is de toepassing van actieve zuurstof. Voor het eerst biedt een wasmachine de ideale oplossing voor het verwijderen van nagenoeg elk type verontreiniging. Of het nu gaat om luchtjes of om bacteriën, met het sensoFresh systeem kunnen zelfs tere en niet-wasbare weefsels effectief maar toch veilig worden behandeld. Bespaar tijd en moeite. Teppanyaki of barbecue geuren: met sensoFresh verwijder je alle onaangename keukengeuren en zelfs de geur van sigarettenrook in slechts 30 minuten uit je kleding.

Download de PDF-brochure

Zo werkt het sensoFresh programma van Siemens.

Werking Siemens sensoFresh

SensoFresh is een nieuw systeem van Siemens om luchtjes uit kleding te verwijderen. Dit gebeurt zonder de kleding te wassen. Het werkt met een natuurlijke ‘actieve zuurstof’. Deze wordt door de wasmachine uit de zuurstof in de lucht gegenereerd. Het sensoFresh programma genereert een damp waarmee de kleding wordt behandeld. Tegelijkertijd zorgt de actieve zuurstof ervoor dat de geuren worden verwijderd. De geneutraliseerde geuren en de resterende actieve zuurstof worden via een luchtstroom naar de filter gevoerd en daar terug in schone lucht omgezet. Het resultaat is frisse kleding, zonder te wassen.

Het systeem is ook geschikt voor tere of niet-wasbare weefsels. Het programma gebruikt 0,4 liter water en 0,01 kWh/kg per programma. Daarmee is het sensoFresh programma van Siemens geen grootverbruiker.

Werking van het Siemens sensofresh programma.
Werking van het Siemens sensofresh programma.
Het sensoFresh programma werkt met actieve zuurstof en damp.
Het sensoFresh programma werkt met actieve zuurstof en damp.

Veelgestelde vragen over Siemens sensoFresh

Lees alles wat je over sensoFresh moet weten. Bekijk hiervoor de hieronder getoonde veelgestelde vragen over de Siemens wasmachines die over het sensoFresh programma beschikken.

Ja, alle Siemens wasmachines die zijn uitgerust met het sensoFresh programma beschikken ook over standaard wasprogramma’s. Afhankelijk van het type wasmachine kunnen deze programma’s zijn aangevuld met extra speciale programma’s. Kijk bij de beschrijving van de wasmachine over welke programma’s het model beschikt en of deze aansluiten met jouw wasgedrag.

Vergeleken met stoom raken de stoffen bij gebruik van actieve zuurstof niet oververhit. Met het sensoFresh systeem worden ze voorzichtiger opgefrist. Hierdoor is het sensoFresh systeem gebruiksvriendelijker en effectiever dan oplossingen met stoom.

SensoFresh verwijdert snel en effectief onaangename geuren zoals sigarettenrook en keuken- en restaurantgeuren. Dit is getest en gecertificeerd door het onafhankelijke instituut wfk.

De productie en het gebruik van actieve zuurstof zijn ongevaarlijk. Eventuele overtollige gassen worden via de filter verwijderd. Ook is de deur van de wasmachine tijdens het programma goed vergrendeld en kan ze alleen worden geopend nadat het sensoFresh programma is beëindigd en de actieve zuurstof volledig is afgebroken.

Er blijft bovendien geen actieve zuurstof achter in kleding. Zelfs bij kleine hoeveelheden wasgoed worden eventuele resterende actieve-zuurstofmoleculen opgenomen door de filter in de wasmachine. Er blijven geen moleculen van het actieve zuurstof in het wasgoed achter.

Verlengde-garantie op de Siemens sensoFresh wasmachines

Siemens sensoFresh actie

Nu 2+5 jaar verlengde garantie op alle sensoFresh wasmachines van Siemens
Bij alle Siemens wasmachines met sensoFresh krijg je bovenop de 2 jaar reguliere garantie tijdelijk 5 jaar extra garantie. Deze unieke uitbreiding toont Siemens precies aan welk hoogwaardig kwaliteitsniveau zij met haar geavanceerde huishoudapparatuur kan waarborgen. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2020.

Toon deze actie

Programma’s en functionaliteit sensoFresh wasmachines

De op deze pagina getoonde Siemens wasmachines zijn voorzien van het revolutionaire sensoFresh systeem. Naast Siemens sensoFresh zijn deze wasmachines uiteraard voorzien van nog veel meer revolutionaire eigenschappen. Een aantal van de belangrijkste programma’s en functionaliteit worden hieronder toegelicht.

Het sensoFresh programma

Geurverwijdering met actieve zuurstof: het sensoFresh programma.

Geurverwijdering met actieve zuurstof: het sensoFresh programma.
Geen sigarettenrook of etensluchten meer in je kleding: het sensoFresh programma rekent er in korte tijd mee af, zelfs in tere en niet-wasbare weefsels. De actieve zuurstof neutraliseert geur in slechts 30 tot 45 minuten.

Het trommelreinigingsprogramma

Een speciaal programma dat de trommel reinigt en met actieve zuurstof bacteriën bestrijdt en nare geurtjes voorkomt.

Omdat je van schoon houdt: het trommelreinigingsprogramma.
Een speciaal programma dat de trommel reinigt en met actieve zuurstof bacteriën bestrijdt en nare geurtjes voorkomt. Zo blijft je wasmachine altijd hygiënisch schoon.

Het speedPerfect programma

Zodra speedPerfect is geactiveerd zullen de sensoren ervoor zorgen dat je 65% van de tijd bespaart met dezelfde resultaten.

Kies voor extra tijd- of energiebesparing
Zodra speedPerfect is geactiveerd zullen de sensoren ervoor zorgen dat je 65% van de tijd bespaart met dezelfde resultaten. Met de watersensor en laadsensorPlus wordt de beladinghoeveelheid en textielsoort vastgesteld, om het wasproces tijdbesparend in gang te kunnen zetten. Bovendien wordt het bleekmiddel in het wasmiddel door een licht verhoogde temperatuur sneller geactiveerd. Je kunt er echter ook voor kiezen om langer te wassen, met 50% energiebesparing. Wat je fijn vindt dus!

Outdoor/Impregneren

Met het outdoor/impregneren programma kunnen waterafstotende textielsoorten worden gereinigd zonder dat dit ten koste gaat van hun ademende werking.

Dankzij het Outdoor-programma van Siemens, gaan gevoelige materialen veel langer mee. Zo kunnen waterafstotende textielsoorten worden gereinigd zonder dat dit ten koste gaat van hun ademende werking. Op deze manier behoudt zelfs intensief gebruikte kleding langdurig zijn kwaliteit. Ideaal voor sport- actieve outdoorkleding.

iQdrive motor: Stil, krachtig en duurzaam

Siemens iQdrive motor

Met de iQdrive biedt Siemens een volledig nieuw motorconcept. De iQdrive motor werkt met magneten, waardoor de gebruikelijke wrijving tussen bewegende delen uitblijft. Dit maakt de motor niet alleen bijzonder stil, maar ook vrijwel slijtvast en energiezuinig. En zo betrouwbaar, dat Siemens 10 jaar garantie biedt op de motor.

Extra stil door minder trillingen

Uniek design beperkt trillingen tot het minimum.

Het unieke anti-vibration design beperkt trillingen tot het minimum. Dit automatische stabilisatiesysteem heeft zeer gevoelige sensoren, die zelfs de kleinste trillingen detecteren en direct reageren om elke onbalans, hoe gering ook, te corrigeren. De unieke anti-vibratiewanden maken de machine buitengewoon stil, zelfs bij centrifuge op hogere toerentallen.

Groot display met starttijduitstel

Het grote display biedt extra functies zoals de 24-uurs eindtijduitstel.

Het grote display zorgt voor optimaal gemak en maximale flexibiliteit bij het wassen. Je ziet in een oogopslag alle relevante informatie over het wasprogramma zoals programmastappen, temperatuur en snelheid. Bovendien biedt het display extra functies zoals de 24-uurs starttijduitstel.

Siemens sensoFresh wasmachines nergens voordeliger

Siemens sensoFresh wasmachines nergens voordeligerMet een Siemens wasmachine die is voorzien met het SensoFresh programma kun je stomerijkleding schoonmaken zonder water. Bij andere wasmachine merken kun je kleding waarmee je normaal naar de stomerij zou gaan alleen een beetje opfrissen met een stoomprogramma. Je kunt met SensoFresh kiezen voor normaal of intensief. Dit duurt 30 minuten of 45 minuten. Bovendien kun je de kleding, doordat het koud is, na afloop van het programma meteen aantrekken. Ben je overtuigd van de vele voordelen die de Siemens wasmachines met het sensoFresh programma bieden? Koop deze wasmachine met het revolutionaire sensoFresh systeem dan voor de laagste prijs. Bij Bemmel & Kroon controleren wij iedere dag de prijzen van onze concurrenten en passen we onze eigen prijzen daar op aan.
Hierdoor kunnen we jou de Siemens sensoFresh wasmachine altijd tegen de allerlaagste prijs aanbieden.

Toon de wasmachines met sensoFresh