Miele Logo

Miele WT1 Classic was-droogcombinatie

De Miele WT1 Classic wasdroogcombinatie nu extra aantrekkelijk geprijsd!

Met een was-droogcombinatie uit de Miele WT1 Classic lijn kies je samen voor een zekere start. Als de verhuizing bijna achter de rug is kan de was weer gedaan worden. Nu is hét moment om samen aan een mooie toekomst te beginnen! Door voor een Miele WT1 Classic wasdroogcombinatie te kiezen ben je verzekerd van jarenlang perfect schoon en droog wasgoed. Miele. Voor alles waar je echt om geeft.

WT1 Classic was-droogcombinaties

De was-droogcombinaties uit de nieuwe WT1 Classic serie van Miele zijn vanaf 1 februari verkrijgbaar in onze apparaten webshop.

Miele WTH130WPM PWash 2.0 & TDos

WT1-wasdroogcombinatie met TwinDos en QuickPower – zeer snel wassen met een druk op de knop.

 • Belading in kg bij wassen/drogen: 7 kg wassen en 4 kg drogen – perfect voor de dagelijkse was.
 • Maximaal centrifugetoerental: 1.600 (tpm)
 • TwinDos: Het beste systeem voor vloeibare wasmiddelen.
 • QuickPower: Wassen en drogen in de kortst mogelijke tijd.
 • CapDosing: De perfecte aanvulling op speciale wasprogramma’s.
 • Voorzichtige wasbehandeling met de SoftCare-trommel van Miele.
 • Thermocentrifugeren: het gebruik van warme lucht tijdens het centrifugeren bespaart tijd en energie.
 • Elektronische restvochtmeting bij drogen/condensdroger met waterkoeling.
 • Waterverbruik in standaardprogramma na wassen en drogen: 90 l
 • Belangrijkste was- en droogprogramma‘s: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was, QuickPowerWash, Express, Overhemden, Zijde, Wol, Automatic, Donker wasgoed, Jeans, Outdoor, Impregneren, Dons, Sportkleding, Sportschoenen, Hoofdkussen, Finish Stoom, Opfrissen, Koude lucht en Warme lucht.
 • Belangrijkste was- en droogopties: Inweken, Voorwas, Extra water, Programmamanager en Gladstrijken.

Laagste prijs Miele WTH130WPM

Miele WTH130WPM was-droogcombinatie
WTH130WPM bediening

Miele WTZH730WPM PWash 2.0 & TDos Wifi XL

WT1-wasdroogcombinatie voor veel wasgoed met TwinDos en QuickPower – wassen met een druk op de knop.

 • Belading in kg bij wassen/drogen: 8 kg wassen en 5 kg drogen – perfect voor de dagelijkse was.
 • Maximaal centrifugetoerental: 1.600 (tpm)
 • TwinDos: Het beste systeem voor vloeibare wasmiddelen.
 • QuickPower: Wassen en drogen in de kortst mogelijke tijd.
 • CapDosing: De perfecte aanvulling op speciale wasprogramma’s.
 • Slimme wasbehandeling met WiFiConn@ct
 • Optimale wasbescherming dankzij de Thermo-SoftCare-trommel.
 • Thermocentrifugeren: het gebruik van warme lucht tijdens het centrifugeren bespaart tijd en energie.
 • Elektronische restvochtmeting bij drogen/condensdroger met waterkoeling.
 • Waterverbruik in standaardprogramma na wassen en drogen: 105 l
 • Belangrijkste was- en droogprogramma‘s: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was, QuickPowerWash, Express, Overhemden, Zijde, Wol, Automatic, Donker wasgoed, Jeans, Outdoor, Impregneren, Dons, Sportkleding, Sportschoenen, Hoofdkussen, Finish Stoom, Opfrissen, Koude lucht en Warme lucht.
 • Belangrijkste was- en droogopties: Inweken, Voorwas, Extra water, Programmamanager en Gladstrijken.

Laagste prijs Miele WTZH730WPM

Miele WTZH730WPM was-droogcombinatie
WTZH730WPM PowerWash-2

Unieke voordelen Miele WT1 Classic was-droogcombinaties

De WT1 Classic was-droogcombinatie van Miele combineert de functies van wasmachines en drogers in één apparaat. Het biedt de ideale oplossing voor als u niet genoeg ruimte heeft voor een wasmachine en -droger. De wasdroogcombinaties uit de WT1 Classic serie van Miele zijn van de hoogste kwaliteit en beschikken over een aantal unieke voordelen. Bij het drogen met een WT1 Classic was/droogmachine van Miele ben je verzekerd van een perfect was- en droogresultaat, en de was/droogmachines zijn ook nog eens bijzonder efficiënt. Bovendien beschikt de was-droogcombinatie over veel speciale programma’s, zodat je wasgoed behoedzaam behandeld wordt. De hoogste eisen aan het productieproces en materialen onderstrepen het motto van Miele: Immer Besser.

Unieke Miele-SoftCare-trommel

Unieke Miele SoftCare trommel

Het Miele SoftCare-System is een gepatenteerd was-, spoel- en centrifugeproces, waarin gebruik wordt gemaakt van de unieke SoftCare-trommel. Door de speciale honingraatstructuur glijdt het wasgoed zacht over een dun laagje water. Het textiel wordt daardoor optimaal beschermd en slijtage wordt tot een minimum beperkt.

WiFiConn@ct

Miele WiFiConn@ct: Eenvoudige Plug&Play-oplossing voor het opnemen van de app Miele@home in het thuisnetwerk via een gewone WiFi-router.

Slim wassen en drogen. Eenvoudige Plug&Play-oplossing voor het opnemen van de app Miele@home in het thuisnetwerk via een gewone WiFi-router. Daarmee profiteert u van de volgende voordelen:

 • ShopConn@ct: meldingen over de stand van het UltraPhase-wasmiddel, snel UltraPhase 1 en 2 bestellen.
 • Indicatie apparaatstatus: ook onderweg bent u altijd zeer goed geïnformeerd.
 • Mobiele webshop: snel uw producten bestellen bij Miele, ook als u niet thuis bent. De app is rechtstreeks verbonden met de Miele Shop online.

Thermocentrifugeren

Detail Perfectdry T1 Classic

Bespaar tijd en energie bij het drogen. De wasdroogcombinatie kan warmte gebruiken bij het centrifugeren. Dit proces – thermocentrifugeren – vindt plaats aansluitend aan het centrifugeren. Behalve bij programma’s voor kwetsbaar textiel. Het wasgoed heeft hierdoor minder restvocht. Dat bespaart tijd en energie bij het daarop volgende droogproces.

Pluizen wegspoelen

Pluizen die na de laatste droogronde in het apparaat achterblijven, worden met dit programma volledig weggespoeld.

Speciaal programma tegen pluizen. Pluizen die na de laatste droogronde in het apparaat achterblijven, worden met dit programma volledig weggespoeld. Condenskanalen, uitspoeltanks en wastrommel zijn binnen een paar minuten absoluut pluizenvrij. Zo worden textielverkleuringen door overgebleven pluizen zeker vermeden.

Restvochtgestuurde droging

WT1 Classic Restvochtgestuurde droging

Altijd perfect droog. Wasdroogcombinaties van Miele garanderen altijd een uitstekend droogresultaat. Via het oppervlak van de trommel en een sensor bij het kijkglas van de vuldeur wordt het wasgoed gemeten en wordt het werkelijke restvochtgehalte berekend. Het droogproces wordt precies op het juiste moment gestopt, zodat het wasgoed exact zo droog is als van tevoren ingesteld.

Strijken met stoom

WT1 wasdroogcombinatie: strijken met stoom.

Besteed minder tijd aan strijken. Wasdroogcombinaties van Miele bieden je drie programma’s die met stoom het strijken eenvoudiger maken: In het programma „Opfrissen“ kun je kleding die slechts kort gedragen is, maar wel gekreukt, strijken en opfrissen. Met „Licht strijken“ kun je fris gewassen textiel gladmaken en laten drogen met de droogstand „Strijkvochtig“. Bij „Overhemden“ is de strijkfunctie al automatisch voor het drogen geactiveerd; dat bespaart je veel strijkwerk.

Geëmailleerd front

Geëmailleerde front van de Miele WT1 classic

Als enige fabrikant van huishoudelijke apparaten emailleert Miele de fronten van alle was- en droogautomaten. Het hoogwaardige email is kras-, corrosie-, zuur- en loogbestendig, eenvoudig schoon te maken en kleurecht.

De Miele SoftCare-trommel

In de unieke Miele SoftCare-trommel met honingraatstructuur glijdt de was zacht op een dun laagje water.

In de unieke Miele SoftCare-trommel met honingraatstructuur glijdt de was zacht op een dun laagje water. Het textiel wordt daardoor beschermd, gelijkmatiger droog en beter gestreken.

DirectSensor – eenvoudige bediening met tiptoetsen

DirectSensor display sfeerbeeld

De DirectSensor-bediening van de nieuwe series W1 Classic, T1 Classic en WT1 Classic is bijzonder overzichtelijk door de duidelijke iconen en teksten. De tiptoetsen zorgen voor een eenvoudige en snelle selectie van de gewenste programma-instellingen.

WT1 Classic was-droogcombinatie nergens voordeliger

Sfeerbeeld Miele WT1 wasdroogcombinatie

Miele WT1 Classic wasdroogcombinaties voor de laagste prijs

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij de huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen!

Aangezien ook de Miele WT1 Classic was/droogcombinaties door ons groot wordt ingekocht profiteert u van mooie kortingen. U betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze was-droogautomaten van de hoogste kwaliteit dus altijd de laagste prijs.

Onze slogan is niet voor niets ‘Let op voordeliger bestaat niet!’.

Het totale W1 & T1 Classic aanbod van Miele

Naast de WT1 Classic was-droogcombinatie omvat de Miele Classic lijn ook nog de volgende huishoudelijke apparatuur voor jarenlang perfect schoon en droog wasgoed.