Miele

Miele vrijstaande koffiemachines

Je wilt genieten van het aroma van vers gemalen bonen? Uit alle koffiebonen ter wereld zelf uw persoonlijke favoriet kiezen? Dan zijn de vrijstaande Miele-koffiemachines CM6 en CM7 precies wat je zoekt. Alle instellingen van het apparaat stem je hiermee precies af op je smaak. Deze vrijstaande Miele-offiemachines kun je vrijwel overal in je keuken neerzetten, maar ook bijvoorbeeld in de woonkamer of serre. Je kunt zo waar je maar wilt genieten van heerlijk geurende koffie.

Miele-koffiemachines in beeld

CM7 – De nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele

De CM7 van Miele is de eerste vrijstaande koffieautomaat dat naast een hoogwaardige bereiding van diverse koffiespecialiteiten, tevens expert is in de bereiding van thee. Het apparaat kiest door middel van individuele programma’s automatisch de juiste watertemperatuur voor verschillende soorten thee, waaronder groene en zwarte thee, alsmede vruchten- en kruidenthee. Bovendien bereidt het apparaat ook uiteenlopende, smaakvolle Italiaanse koffiespecialiteiten, van Ristretto tot Café Latte.

OneTouch for Two

OneTouch for Two op Miele CM 6 espressomachine
Enkel of dubbel genieten. Met één druk op de knop een enkele of dubbele koffiespecialiteit – waaronder cappuccino en Latte Macchiato – bereiden.

Miele-koffieautomaat CM7 – CupSensor

De CupSensor maakt de behandeling van uw Miele-koffiemachine heel eenvoudig.
De innovatie herkent de hoogte van het kopje en brengt de schenktuit automatisch op de juiste hoogte tussen 8 en 16 cm. Het opspatten van koffie wordt voorkomen door de ideale hoogte van de schenktuit en de koffie behoudt de perfecte temperatuur en een optimale cremalaag. Na de melkschuimtoevoeging gaat de schenktuit een centimeter naar boven om de tuit schoon te houden.

Miele-koffieautomaat CM7 – Automatische ontkalking

Je hoeft de CM 7500 nooit zelf te ontkalken, want dat doet het apparaat geheel zelfstandig.
De gepatenteerde innovatie van Miele: met behulp van een patroon aan de achterzijde van het apparaat ontkalkt de CM 7500 geheel zelfstandig. Dagelijks op een door jou te bepalen tijdstip. Zo kan geen hardnekkige kalkaanslag ontstaan. Het patroon gaat ongeveer een jaar mee en kan eenvoudig vervangen worden.

Highlights – Miele koffiemachines

Geniet van de meest aromatische koffiespecialiteiten met een Miele-koffiemachine

OneTouch en OneTouch for Two

Samen genieten van je favoriete koffiespecialiteit
Enkel of dubbel genieten. Met één druk op de knop een enkele of dubbele koffie-specialiteit – waaronder cappuccino en Latte Macchiato – bereiden. De warme drankjes worden automatisch bereid, zonder dat de kopjes of glazen verschoven hoeven te worden.

CupSensor

Automatische aanpassing van de schenktuit
Met de unieke CupSensor wordt koffie bereiden nog makkelijker. De CupSensor herkent namelijk de hoogte van het kopje of glas en brengt de uitloop automatisch in de juiste positie. Hierdoor wordt het spatten van koffie en melk voorkomen en worden een perfecte koffietemperatuur en mooie crèmelaag gegarandeerd. Na de melkschuimtoevoeging gaat de schenktuit een centimeter naar boven om de tuit schoon te houden.

CM Touch

Zeer eenvoudig
Naast de vele mogelijkheden van de CM7 is het apparaat ook nog eens eenvoudig te bedienen. Dat komt vooral door het overzichtelijke CM Touch tekstdisplay met duidelijke aanwijzingen. Met een paar tiptoetsen kiest je jou lievelingsdrank en de gewenste instellingen. Voor een paar functies is slechts één druk op de knop voldoende. Het display is vanwege de duidelijke witte letters op een zwarte achtergrond altijd zeer goed af te lezen.

Cappuccinatore

Perfect romig melkschuim voor koffiespecialiteiten
Met de cappuccinatore maak je heel eenvoudig warme melk of romig melkschuim. In slechts een paar seconden verwarmt of schuimt de cappuccinatore de melk op, rechtstreeks in het kopje of in het glas. Bovendien kan de cappuccinatore in de vaatwasser worden gereinigd.

Koffie en thee

20 verschillende warme dranken. Met één apparaat.
De nieuwe CM7 biedt een geheel nieuwe kijk op genieten: 20 verschillende warme dranken worden volledig automatisch bereid. En het beste: De CM7 beheerst niet alleen het bereiden van Italiaanse koffiespecialiteiten, maar ook het bereiden van verschillende soorten thee. Of je nu houdt van groene of zwarte thee, of van kruiden- of vruchtenthee: het water wordt altijd verwarmd tot de juiste temperatuur, zodat het thee-aroma optimaal vrij komt.

CM Touch

Zeer eenvoudig
Naast de vele mogelijkheden van de CM7 is het apparaat ook nog eens eenvoudig te bedienen. Dat komt vooral door het overzichtelijke CM Touch tekstdisplay met duidelijke aanwijzingen. Met een paar tiptoetsen kiest je jou lievelingsdrank en de gewenste instellingen. Voor een paar functies is slechts één druk op de knop voldoende. Het display is vanwege de duidelijke witte letters op een zwarte achtergrond altijd zeer goed af te lezen.

Miele productgroepen

De Huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele is onderverdeeld in productgroepen. Zo vind je onder de productgroep Koffiemachines alle inbouw- en vrijstaande koffiemachines. Neem ook eens een kijkje bij de Miele-apparaten in één van de andere hoofdgroepen.