Miele

Miele Steelstofzuiger

Miele’s Swing H1 EcoLine – Steelstofzuiger is een krachtige steelstofzuiger met Air-Clean filtersysteem voor schone uitblaaslucht. Deze handige steelstofzuiger stofzuigt, dankzij de innovatieve technologie, met het grootste gemak oppervlakken, meubels en nog meer! De Miele Swing H1 EcoLine is een steelstofzuiger die niet alleen geschikt is voor het schoonmaken van harde en zachte vloeren, maar ook het vuil van meubels kan verwijderen. De stofzuiger bevat een Air-Clean filtersysteem voor schone uitblaaslucht en heeft een maximaal vermogen van 700 Watt. Daarnaast is de Miele Swing H1 Ecoline zeer energiezuinig met energielabel A.

Highlights – Miele Steelstofzuiger

Steelstofzuiger met veel bedieningsgemak

Bedieningsgemak

Comfortabel stofzuigen? Ja – met Miele.
Om het onderhoud van vloeren zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft Miele slimme technische details ontwikkeld. Bijvoorbeeld de ergonomisch vormgegeven handgreep met praktische details. Door een antislipdop aan het uiteinde van de handgreep kan de stofzuiger veilig tegen wanden of deuren worden geplaatst. Aan de ophangopening kan de stofzuiger ruimtebesparend aan een haak in de muur worden opgehangen.

Gemakkelijk op te bergen steelstofzuiger

Gemakkelijk op te bergen

Licht van gewicht en eenvoudig op te bergen
Compact, slank, gemakkelijk: een steel-stofzuiger van Miele is eenvoudig op te bergen. De steelstofzuiger heeft weinig opbergruimte nodig en blijft dankzij de antislipdop aan de handgreep stevig tegen de wand staan. Je kunt er ook voor kiezen om de stofzuiger plaatsbesparend op te hangen aan de geïntegreerde wandbevestiging aan de handgreep.

Soepel manoeuvrerende steelstofzuiger

Soepel manoeuvreren

Optimale bewegingsvrijheid
Miele-steelstofzuigers hebben een slanke behuizing en een laag zwaartepunt. Daardoor zijn de stofzuigers licht en wendbaar. Bovendien draait de stofzuiger door de metalen geleidingsplaat soepel door krappe ruimtes.

Steelstofzuiger met hoge actieradius

Actieradius

Voor grote ruimten
Met de Miele-steelstofzuigers heb je absolute bewegingsvrijheid in een radius van 9 meter. Zo kun je ook moeiteloos grotere oppervlakken zuigen zonder dat je veel van stopcontact hoeft te wisselen.

Ergonomische dubbele schuifschakelaar - Altijd bij de hand

Ergonomische dubbele schuifschakelaar

Altijd bij de hand
De schakelaar is schuingeplaatst, waardoor je eenvoudig en ergonomisch het vermogen kan bedienen. Bovendien is het ingestelde vermogen altijd goed zichtbaar.

Zwenkbare snoerhaak voor snelle snoerafwikkeling

Geen gedoe met kabels

Zwenkbare snoerhaak voor snelle snoerafwikkeling
Het aansluitsnoer wordt met twee haken aan de behuizing en de praktische clip bevestigd, schoon en altijd bij de hand. Je kunt het snoer snel afnemen door de onderste haak naar boven te draaien.

Miele productgroepen

De Huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele is onderverdeeld in productgroepen. Zo vind je onder de productgroep Stofzuigers de sledestofzuiger met of zonder stofzak, steelstofzuiger en robotstofzuiger. Neem ook eens een kijkje bij de Miele-apparaten in één van de andere hoofdgroepen.