Miele

Miele Stofzuigers zonder stofzak

Miele’s zakloze stofzuigers zijn de stofzuiger-modellen zonder stofzak. Bij aankoop van een zakloze stofzuiger bespaar je kosten op de aanschaf van stofzuigerzakken. Al het vuil komt namelijk terecht in de stofbak, die je eens in de zoveel tijd gemakkelijk leegt. Om bij de beste zakloze stofzuiger voor jou uit te komen, is het belangrijk goed te weten hoe je de stofzuiger gaat gebruiken. Heb je kwetsbare vloeren in jouw huis liggen? Heb je huisdieren? Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke stofzuiger het best bij jou past.

Miele zakloze stofzuiger in beeld

De Blizzard CX1 – Zakloze stofzuiger

Ben je op zoek naar een krachtige stofzuiger zonder zak?
Dan is de Blizzard CX1 de stofzuiger die je moet hebben. De unieke Vortex-technologie van Miele staat garant voor de aparte opvang van grof stof en fijnstof, waardoor de hoogste hygiëne is gegarandeerd. De Blizzard CX1 is zelfs zo krachtig tegen stof dat het innovatieve filtersysteem én het legen van het stofreservoir zijn gecertificeerd.

TV-commercial Blizzard CX1

De krachtige zakloze Miele-stofzuiger
Met trots presenteert Miele u de Blizzard CX1. De eerste zakloze Miele-stofzuiger voor het schoonste resultaat. Meer zuigkracht, meer hygiëne en levenslang onderhoudsvrij!

Highlights – Miele Stofzuigers zonder stofzak

Click2open - Eenvoudig de stofzuiger legen met een klik

Click2open

De stofzuiger legen met een klik
Met de handgreep trekt je het stofreservoir naar boven los en met een klik op de knop leeg je het loodrecht naar beneden in de afvalbak. Het legen gebeurt zeer hygiënisch, omdat er geen direct contact met het stof nodig is en het reservoir automatisch wordt geleegd.

ComfortClean - Automatische zelfreiniging via sensoren

Comfort-handgreep

Automatische zelfreiniging via sensoren
Innovatieve sensoren meten de luchtstroom van het GORE CleanStream fijnstoffilter. Indien nodig activeren ze automatisch de ComfortClean-zelfreinigingsfunctie. Hiervoor wordt het apparaat ongeveer 20 seconden uitgeschakeld. De ComfortClean-functie kan ook handmatig worden geactiveerd. Zo houdt ComfortClean de reinigingsprestaties altijd op een hoog niveau.

Comfort-handgreep - Comfort-handgreep ontziet bij stofzuigen de pols

Comfort-handgreep

Comfort-handgreep ontziet de pols bij stofzuigen
Het moderne en ergonomische design van de Comfort-handgreep zorgt ervoor dat de lucht en daarmee ook het vermogen optimaal worden verplaatst. Het beweegbare aansluitpunt van de zuigslang zorgt voor ergonomische bewegingsvrijheid. Met de Comfort-handgreep kun je gemakkelijk manoeuvreren, waardoor het polsgewricht wordt ontlast.

Volwaardig geïntegreerde accessoires

Volwaardig geïntegreerde accessoires

Voor alle situaties is alles inclusief
De Miele Blizzard-sledestofzuiger beschikt standaard over drie hoogwaardige accessoires: meubelzuigmond en kierenzuiger zijn geïntegreerd in het apparaat. Een reliëfborstel zit op de Eco Comfort-handgreep of is apart met het apparaat meegeleverd.

Hygiënisch legen

Hygiënisch legen

Hygiënisch legen van de reservoirs
Het hoge vermogen van de speciaal ontworpen motor en de extreem hoge stromingssnelheid zorgen voor een uitstekende scheiding van grof vuil en fijnstofdeeltjes in aparte reservoirs. Bij het legen van de reservoirs dwarrelt zeer weinig stof naar beneden.

Actieradius - Voor grote ruimten

Actieradius

Voor grote ruimten
Snoer, zuigbuis en -slang zorgen samen voor een bijzonder grote actieradius. Zo kunt u ook gemakkelijk grotere oppervlakken stofzuigen zonder dat u veel van stopcontact hoeft te wisselen.

Miele productgroepen

De Huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele is onderverdeeld in productgroepen. Zo vind je onder de productgroep Stofzuigers de sledestofzuiger met of zonder stofzak, steelstofzuiger en robotstofzuiger. Neem ook eens een kijkje bij de Miele-apparaten in één van de andere hoofdgroepen.