Miele

Miele Stofzuigers

Alle sledestofzuigers van Miele met of zonder stofzak?
Met een stofzuiger van Miele kies je voor de beste kwaliteit. Deze stofzuigers leveren hoge prestaties op verschillende vloertypes en gaan jaren mee. Miele C1 is een lijn van compacte stofzuigers die licht zijn van gewicht. Miele Complete C2 zijn voorzien van een opbergvak waarin de meegeleverde accessoires worden opgeborgen. De krachtigste stofzuigers van Miele zijn de Miele C3 stofzuigers. Heb je huisdieren dan is de Miele Cat&Dog met een turboborstel een goede keuze. Voor kwetsbare vloeren gebruik je een Miele stofzuiger met een parketborstel. Gaat je voorkeur uit naar een zakloze stofzuiger? Kies dan de Miele Blizzard.

Miele stofzuigers in beeld

Uitleg over de Miele-kwaliteit

Kwaliteit heeft bij Miele de hoogste prioriteit.
De Miele-stofzuigers worden daarom geproduceerd in een fabriek van Miele vlakbij het hoofdkantoor in het Duitse Gütersloh. Zestig procent van alle onderdelen maakt Miele zelf, in plaats van deze in te kopen. Want Miele’s eisen zijn uitzonderlijk hoog. Dat geldt niet alleen voor bijvoorbeeld de krachtige motor, maar ook voor de kunststof elementen.

De Complete C3 EcoLine stofzuiger

Comfortabel en energie-efficiënt stofzuigen
De Complete C3 Silence staat voor comfortabel en energie-efficiënt stofzuigen. Extra stil door uitstekend geïsoleerde motor en geluidsarme zuigmond. Met slechts 64 dB is de Complete C3 Silence de stilste stofzuiger in het Miele-assortiment.

De Blizzard CX1 – Zakloze stofzuiger

Ben je op zoek naar een krachtige stofzuiger zonder zak?
Dan is de Blizzard CX1 de stofzuiger die je moet hebben. De unieke Vortex-technologie van Miele staat garant voor de aparte opvang van grof stof en fijnstof, waardoor de hoogste hygiëne is gegarandeerd. De Blizzard CX1 is zelfs zo krachtig tegen stof dat het innovatieve filtersysteem én het legen van het stofreservoir zijn gecertificeerd.

TV-commercial Blizzard CX1

De krachtige zakloze Miele-stofzuiger
Met trots presenteert Miele u de Blizzard CX1. De eerste zakloze Miele-stofzuiger voor het schoonste resultaat. Meer zuigkracht, meer hygiëne en levenslang onderhoudsvrij!

Highlights – Miele Stofzuigers

Miele Stofzuigers met stofzak

De technische innovaties bij Miele-stofzuigers, maken u het stofzuigen comfortabel.

Bedieningsgemak

Eenvoudig stofzuigen met Miele
De vele technische innovaties bij Miele-stofzuigers maken het stofzuigen eenvoudig en comfortabel. Bijvoorbeeld de comfortabele bediening via de plus/min-voetbediening. U hoeft hiervoor dus niet meer te bukken.

De Miele Comfort handgreep ontziet bij stofzuigen de pols

Comfort-handgreep

Comfort-handgreep ontziet bij stofzuigen de pols
Het moderne en ergonomische design van de Comfort-handgreep zorgt ervoor dat de lucht en daarmee ook het vermogen optimaal worden verplaatst. Het beweegbare aansluitpunt van de zuigslang zorgt voor ergonomische bewegingsvrijheid. U kunt zich met de Comfort-handgreep gemakkelijk manoeuvreren, waardoor uw polsgewricht wordt ontlast.

Automatisch Comfort-oprolsnoersysteem - Zonder te bukken het snoer opbergen

Automatisch Comfort-oprolsnoersysteem

Zonder te bukken het snoer opbergen
Bij alle Miele-sledestofzuigers kunt u het snoer comfortabel oprollen met een druk op de knop, zodat u niet hoeft te bukken. Moet het snoer maar voor een deel worden opgerold, dan houdt u de toets ingedrukt tot de gewenste lengte in bereikt.

De unieke DynamicDrive-draaiwielen zijn rondom zwenkbaar, hebben stalen assen en zijn voorzien van stootdempers

DynamicDrive-zwenkwielen

Net zo wendbaar als een sportauto
De unieke DynamicDrive-draaiwielen zijn rondom zwenkbaar, hebben stalen assen en zijn voorzien van stootdempers. De rubberbanden lopen soepel, zijn slijtvast en gaan lang mee. De voordelen: een extreem wendbare stofzuiger die bijzonder stil rijdt en kwetsbare vloeren behoedzaam reinigt.

zuigmond, zuigbuis en handgreep klikken vast met een hoorbaar geluid.

Praktisch vergrendelingssysteem

Ongelooflijk veilig met één klik
Zuigmond, zuigbuis en handgreep klikken vast met een hoorbaar geluid. De verbinding met de stofzuiger is stevig en kan ook met een druk op de knop eenvoudig worden losgemaakt, voor bijvoorbeeld een andere accessoire.

Een geluidsarme motor en geïntegreerde geluidsisolatie maken Miele-stofzuigers aangenaam stil.

Silence System

Geniet van de aangename stilte
Een geluidsarme motor en geïntegreerde geluidsisolatie maken Miele-stofzuigers aangenaam stil. Extra stil: de Silence-stand voor zeer geluidsarm stofzuigen en een optimale reiniging.

Miele Stofzuigers zonder stofzak

Click2open - Eenvoudig de stofzuiger legen met een klik

Click2open

De stofzuiger legen met een klik
Met de handgreep trekt je het stofreservoir naar boven los en met een klik op de knop leeg je het loodrecht naar beneden in de afvalbak. Het legen gebeurt zeer hygiënisch, omdat er geen direct contact met het stof nodig is en het reservoir automatisch wordt geleegd.

ComfortClean - Automatische zelfreiniging via sensoren

ComfortClean

Automatische zelfreiniging via sensoren
Innovatieve sensoren meten de luchtstroom van het GORE CleanStream fijnstoffilter. Indien nodig activeren ze automatisch de ComfortClean-zelfreinigingsfunctie. Hiervoor wordt het apparaat ongeveer 20 seconden uitgeschakeld. De ComfortClean-functie kan ook handmatig worden geactiveerd. Zo houdt ComfortClean de reinigingsprestaties altijd op een hoog niveau.

Comfort-handgreep - Comfort-handgreep ontziet bij stofzuigen de pols

Comfort-handgreep

Comfort-handgreep ontziet de pols bij stofzuigen
Het moderne en ergonomische design van de Comfort-handgreep zorgt ervoor dat de lucht en daarmee ook het vermogen optimaal worden verplaatst. Het beweegbare aansluitpunt van de zuigslang zorgt voor ergonomische bewegingsvrijheid. Met de Comfort-handgreep kun je gemakkelijk manoeuvreren, waardoor het polsgewricht wordt ontlast.

Volwaardig geïntegreerde accessoires

Volwaardig geïntegreerde accessoires

Voor alle situaties is alles inclusief
De Miele Blizzard-sledestofzuiger beschikt standaard over drie hoogwaardige accessoires: meubelzuigmond en kierenzuiger zijn geïntegreerd in het apparaat. Een reliëfborstel zit op de Eco Comfort-handgreep of is apart met het apparaat meegeleverd.

Hygiënisch legen

Hygiënisch legen

Hygiënisch legen van de reservoirs
Het hoge vermogen van de speciaal ontworpen motor en de extreem hoge stromingssnelheid zorgen voor een uitstekende scheiding van grof vuil en fijnstofdeeltjes in aparte reservoirs. Bij het legen van de reservoirs dwarrelt zeer weinig stof naar beneden.

Actieradius - Voor grote ruimten

Actieradius

Voor grote ruimten
Snoer, zuigbuis en -slang zorgen samen voor een bijzonder grote actieradius. Zo kunt u ook gemakkelijk grotere oppervlakken stofzuigen zonder dat u veel van stopcontact hoeft te wisselen.

Miele productgroepen

De Huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele is onderverdeeld in productgroepen. Zo vind je onder de productgroep Stofzuigers de sledestofzuiger met of zonder stofzak, steelstofzuiger en robotstofzuiger. Neem ook eens een kijkje bij de Miele-apparaten in één van de andere hoofdgroepen.