Miele

Miele Vriezers

Een Miele vriezer beschikt over een perfecte temperatuurregeling, optimale indeling en ruim ontwerp. Met vriezers van Miele ben je gegarandeerd van een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Met een tijdloos design, duurzame materialen en een hoog gebruiksgemak hoef je je na het kopen van Miele diepvriezer nergens meer zorgen over te maken. Door de combinatie van nieuwe innovaties en slimme technieken weet bij Miele zeker dat je jarenlang vooruit kunt met je vriezer.

Highlights – Miele Vriezers

In een vriezer van Miele bewaar je al je levensmiddelen optimaal: alles blijft lang houdbaar zonder dat het ten koste gaat van de smaak.

NoFrost vriezers - Ontdooien behoort tot het verleden

NoFrost

Ontdooien behoort tot het verleden
Met het NoFrost-systeem hoef je de Miele-diepvrieskast nooit meer te ontdooien. In de binnenruimte kan zich geen ijs meer vormen, omdat koele, droge lucht gelijkmatig circuleert. Je kunt de laden altijd gemakkelijk openen en sluiten. NoFrost biedt zo maximaal comfort bij het vriezen en bespaart je het lastige ontdooien.

ComfortFrost voor minder ijsvorming en minder vaak ontdooien

ComfortFrost

Minder ijsvorming, minder vaak ontdooien
Met ComfortFrost hoef je het diepvriesgedeelte minder vaak te ontdooien. Dankzij de verdampers zal ijs zich veel langzamer opbouwen tegen de wanden van de binnenruimte dan bij de traditionele techniek. Daarmee kun je jezelf de moeite van het ontdooien besparen.

ComfortClean - Vaatwasserbestendige opbergvakken

ComfortClean

Vaatwasserbestendige opbergvakken
Miele ComfortClean-opbergvakken in de binnendeur bestaan uit hoogwaardig SAN-kunststof en zijn bijzonder kras-, chemicaliën- en temperatuurbestendig. Alle opbergvakken in de binnendeur van de series K 9.000, K 10.000 en K 30.000 mogen gewoon in de vaatwasser (tot 55°C) om hygiënisch te reinigen. Daardoor is het met de hand afwassen van de bakjes niet meer nodig.

SoftClose diepvrieskast deur

SoftClose

De deur van het apparaat zacht sluiten
De deuren van koel- en diepvrieskasten sluiten geluidloos en vrijwel vanzelf: met SoftClose, het innovatieve sluitsysteem van Miele. De deur gaat bij een hoek van minder dan 30° automatisch dicht. Bovendien dempt SoftClose het sluiten van de deur, zodat de flessen in de binnendeur nooit meer elkaar aanraken.

VarioRoom: Variabel gebruik van de diepvriesruimte

VarioRoom

Variabel gebruik van de diepvriesruimte
Door het variabele ruimteconcept VarioRoom kun je het diepvriesgedeelte flexibel vergroten. Dit is bijvoorbeeld zeer handig als je grote hoeveelheden diepvriesproducten wilt bewaren. De laden en glazen draagplateaus zijn gemakkelijk uitneembaar, zo creëer je in een handomdraai zoveel ruimte als je nodig hebt.

Verlichting diepvriesgedeelte

Verlichting diepvriesgedeelte

Perfecte verlichting
De heldere led-lampjes belichten het diepvriesgedeelte perfect vanuit de bovenste koelkastdeur, zodat je een ideaal zicht hebt op de ingevroren voorraad. Zo vind je snel de levensmiddelen die je nodig hebt.

Miele@mobile-app Intelligent netwerk

Miele@mobile-app

Intelligent netwerk
Met Miele@mobile maak je probleemloos verbinding met je koelapparaat of wijnklimaatkast. Via Plug & Play registreer je het apparaat in de app en vervolgens volg je de status ervan vanaf elke locatie. Bovendien kun je afzonderlijke apparaatfuncties via de app regelen en word je betrouwbaar op de hoogte gehouden van fout- en alarmmeldingen.

IceMaker: IJsblokjes voor koude drankjes

IceMaker

IJsblokjes voor koude drankjes
Met de IceMaker produceert je Miele-koelvriescombinatie tot 100 verse ijsblokjes per dag, geheel automatisch. Met de vaste aansluiting op de waterleiding worden continu nieuwe ijsblokjes geproduceerd, tot de container vol is. Zo heb je meer tijd over om van je met ijs gekoelde drankjes te genieten.

Miele productgroepen

De Huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele is onderverdeeld in productgroepen. Zo vind je onder de productgroep Koelen & Vriezen alle koelkasten, koel-vriescombinaties, vriezers en wijnklimaatkasten. Neem ook eens een kijkje bij de Miele-apparaten in één van de andere hoofdgroepen.