Miele

Miele Was-droogcombinaties

De Miele wasdroogcombinatie is ideaal bij weinig ruimte of als je gewoon geen zin hebt om een aparte wasmachine en droger te plaatsen. Was-droogmachines van Miele verenigen de functies van een wasmachine en die van een wasdroger in hetzelfde apparaat. De Miele was-droogcombinatie maakt je wasgoed smetteloos schoon bij een minimaal energieverbruik. Daarnaast geven ze in een korte tijd een goed was- en droogresultaat. Dankzij de vele verschillende opties en was- en droogprogramma’s krijgt je kleding in een wasdroogcombinatie van Miele altijd de juiste behandeling.

Highlights – Miele Was-droogcombinaties

TwinDos - Het beste systeem voor vloeibaar wasmiddel

TwinDos

Het beste systeem voor vloeibaar wasmiddel.
Het TwinDos-systeem kan gebruikt worden met UltraPhase 1- en UltraPhase 2-wasmiddel van Miele of met regulier wasmiddel of wasverzachter. Voor de beste resultaten gebruik je het speciale wasmiddel van Miele, vervolgens doseert het TwinDos-systeem geheel automatisch de juiste hoeveelheid op het ideale moment tijdens het wasproces. Of het nu gaat om bonte of witte was, het TwinDos-systeem doseert het beste vloeibare wasmiddel voor je wasgoed.

CapDosing - De perfecte aanvulling op speciale wasprogramma's

CapDosing

De perfecte aanvulling op speciale wasprogramma’s
Speciale toepassingen voor je wasgoed kun je heel handig oplossen met Miele-caps. Je kunt de caps eenvoudig via de wasmiddellade doseren. Het apparaat doseert de inhoud van de caps op het optimale moment – volledig automatisch. Aan jou de keuze: 6 speciale wasmiddelen (sport, dons, outdoor, WoolCare, SilkCare, Impregneren), 3 wasverzachters (Aqua, Nature, Cocoon) en de booster tegen hardnekkige vlekken.

Miele wasdroogcombinatie met PowerWash

PowerWash 2.0

Revolutionair zuinig bij elke belading.
Miele-apparaten met PowerWash 2.0 wassen tot 40%1 zuiniger dan vereist voor energie-efficiëntieklasse A+++ en wassen zelfs kleine hoeveelheden wasgoed zeer energie-efficiënt. Het geheim: De innovatieve wastechnologie Spin&Spray gebruikt minder water en bespaart daardoor op verwarmingsenergie. En dat alles bij zeer goede reinigingsprestaties, uitmuntende spoelresultaten en een gemiddelde programmaduur, zelfs bij het programma voor Katoen Eco.

Hoogste Miele-kwaliteit voor een lange levensduur

Lange levensduur

Hoogste Miele-kwaliteit voor een lange levensduur.
Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten tijdens de ontwikkeling aan zware duurtests. In deze tests moeten de apparaten 19.000 uur wassen en drogen. Daarbij worden circa 5.000 verschillende programma’s gebruikt. Op basis van de alledaagse was komt dat overeen met circa vijf programma’s per week met een looptijd van gemiddeld 3,5 uur.

QuickPower - Sneller schoon en droog is niet mogelijk

QuickPowerWash

Sneller schoon en droog is niet mogelijk
Het programma QuickPower garandeert optimale was- en droogresultaten in een heel korte tijd. Door de combinatie van de PowerWash-technologie met een efficiënte condensatiedroging is 4 kg wasgoed al binnen 2 uur en 45 minuten klaar en met het XL-model is 5 kg wasgoed al binnen 3 uur en 15 minuten perfect gewassen en gedroogd.

De Miele Vlekkenoptie bestrijdt gericht vlekken

Vlekkenfunctie

Bestrijdt gericht vlekken
Je kunt doelgericht tot 23 verschillende soorten vlekken in een Miele-wasmachine behandelen, tot 3 soorten tegelijk. De speciale wasfunctie Vlekken kan bij vele wasprogramma’s gekozen worden. Het programmaverloop wordt automatisch aangepast aan de betreffende vlekken. De geïntegreerde vlekkenadviseur geef je op via het display tips over het efficiënt verwijderen van vlekken. Alleen bij Miele.

Weergave beladingsgraad en wasmiddeldoseeradvies Miele wasdroogcombinatie

Weergave beladingsgraad en wasmiddeldoseeradvies

Altijd op de juiste manier beladen en doseren.
Deze intelligente functie helpt je de wasdroogcombinatie niet te vol te laden en het wasmiddel optimaal te doseren. Het apparaat meet bij het vullen de werkelijke hoeveelheid wasgoed en geeft aan hoeveel wasgoed er nog bij past. Bovendien krijg je via het display een aanbeveling voor de optimale dosering van het wasmiddel. Zo was je altijd milieuvriendelijk en met de beste resultaten.

Programmamanager Miele wasdroogcombinatie

Programmamanager

Net zo individueel als uw wensen.
Met de instellingen in de Programmamanager kunt u het wasproces aanpassen aan uw eigen wensen, bijvoorbeeld:

  • Intensief: nog beter wasresultaat – en dat in een normale programmaduur.
  • Eco: bijzonder energiebesparend bij een vergelijkbaar wasresultaat.
  • Extra bescherming: maximale wasbescherming en minder strijken.
Miele WiFiConn@ct - Slim wassen en drogen

WiFiConn@ct

Slim wassen en drogen.
Eenvoudige Plug&Play-oplossing voor het opnemen van de app Miele@home in het thuisnetwerk via een gewone WiFi-router. Daarmee profiteer je van de volgende voordelen:

  • ShopConn@ct: meldingen over de stand van het UltraPhase-wasmiddel, snel UltraPhase 1 en 2 bestellen.
  • Indicatie apparaatstatus: ook onderweg ben je altijd zeer goed geïnformeerd.
  • Mobiele webshop: snel producten bestellen bij Miele, ook als je niet thuis bent. De app is rechtstreeks verbonden met de Miele Shop online.

Miele productgroepen

De Huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele is onderverdeeld in productgroepen. Zo vind je onder de productgroep Wassen & Drogen alle wasmachines,wasdrogers en wasdroogcombinaties. Neem ook eens een kijkje bij de Miele-apparaten in één van de andere hoofdgroepen.