Miele

Miele bovenlader wasmachines

Een bovenlader wasmachine van Miele staat voor kwaliteit, degelijkheid en een lange levensduur. Miele-bovenladers zijn slechts 45 cm breed en nemen dus weinig ruimte in. Ze passen bijna in iedere nis, bieden optimaal bedieningsgemak en een uiterst behoedzame wasbehandeling. Miele heeft de hoogste waardering op het gebied van klanttevredenheid en weder aankoop bereidheid. Daarmee bieden de Miele bovenladers je jarenlang wasplezier en zekerheid.

Miele bovenlader wasmachines vergelijken

Bij het vergelijken van Miele bovenlader wasmachines heb je twee mogelijkheden. Een vergelijking tussen verschillende type bovenladers of een vergelijking van de prijzen tussen verschillende webwinkels. Zowel voor een vergelijking tussen verschillende wasmachine modellen als na het vergelijken van prijzen bij verschillende aanbieders ben je bij Bemmel & kroon aan het juiste adres. Je bent bij ons namelijk altijd verzekerd van de beste prijs!

Bovenlader modellen vergelijken

Bovenlader modellen vergelijken

In deze Miele-shop heb je de mogelijkheid  bovenlader wasmachines te vergelijken op een aantal belangrijke specificaties als toerental, energieklasse, prijs, en overige specificaties. Hierbij krijg je de door jou geselecteerde wasmachines in één overzicht te zien. Je kunt dan precies zien wat de verschillen tussen de door jou geselecteerde bovenladers zijn.

Hoe vergelijk ik bovenlader wasmachine modellen?
Het vergelijken van verschillende bovenlader wasmachine-modellen binnen onze Miele-shop is heel eenvoudig. Selecteer de modellen die je wilt vergelijken door de select-box “Selecteren & Vergelijken” bij het model aan te vinken. Zodra je twee of meer modellen hebt geselecteerd kun je deze vergelijken.

Wasmachine prijzen vergelijken

Vergelijken van prijzen tussen webwinkels

Als je een bovenlader van Miele wilt gaan kopen dan koop je die meestal niet bij de eerste de beste webwinkel die je bezoekt. Het vergelijken van prijzen tussen de verschillende webwinkels is dan een verstandige eerste stap. Het prijsverschil van een wasmachine-type kan zelfs oplopen tot wel € 100,- Bij Bemmel & Kroon ben je verzekerd van de laagste prijs, uitstekende service en levering binnen 24 uur.

Een bovenlader wasmachine ergens goedkoper gezien?
Klik dan op de link “Elders goedkoper” op de productpagina van het type wasmachine waar jou voorkeur naar uit gaat. Na het invullen van het typenummer en je e-mailadres ontvangt van je ons dan dezelfde dag nog een reactie met de meest concurrerende prijs.

Highlights – Miele wasmachines met bovenlader

Verrijdbaar onderstel - Gemakkelijk verplaatsen zonder kantelen

Verrijdbaar onderstel

Gemakkelijk verplaatsen zonder kantelen
Het onderstel van Miele-bovenladers is op wieltjes geplaatst, zodat je het apparaat zonder kantelen eenvoudig kunt verplaatsen. Zo kun je het apparaat dat vanwege beperkte ruimte ergens onder is geschoven een stukje naar voren trekken om de wasmachine te vullen. Deze mobiliteit is vooral in kleine ruimtes heel handig en als de beschikbare ruimte flexibel moet worden gebruikt.

ComfortLift bovenlader wasmachine

Comfort Lift

Openen met een handgreep
Dankzij Comfort-Lift, een uitvinding van Miele, zijn de Miele-bovenladers bijzonder comfortabel te bedienen. Je hebt slechts één hand nodig: druk op de deurknop en tegelijk met het deksel van de behuizing springt het tussendeksel open.

Trommelpositionering en -vergrendeling bovenlader

Trommelpositionering en -vergrendeling

Gepatenteerde eigenheid
Na afloop van het wasprogramma van de Miele-toplader wijst de vulopening altijd automatisch naar boven en stopt de trommel met draaien. Je kunt dan meteen eenvoudig bij jouw fris gewassen textiel.

SoftCare trommel van Miele

De gepatenteerde SoftCare-trommel van Miele

Gepatenteerd wasproces
De honingraatstructuur van de Miele-SoftCare-trommel zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommel. Het wasgoed glijdt daardoor zachtjes door de trommel, zodat kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. De verkleinde gepolijste perforaties in de trommel beschermen uw wasgoed. Het Duitse wfk-onderzoeksinstituut bevestigt de optimale wasbescherming door de Miele-SoftCare-trommel.

Miele-wasmachines zijn milieuvriendelijk en gebruiken niet meer water en energie als nodig is.

Lage verbruikswaarden

Absoluut voorbeeldig
Miele-wasmachines zijn milieuvriendelijk en gebruiken niet meer water en energie als nodig is. De zuinigste wasmachines wassen zelfs 20% efficiënter dan wordt voorgeschreven voor de hoogste energie-efficiëntieklasse A+++.

Lange levensduur Miele wasmachine

Lange levensduur

Unieke kwaliteit
Bij Miele wordtniets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele.

Miele productgroepen

De Huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele is onderverdeeld in productgroepen. Zo vind je onder de productgroep Wassen & Drogen wasmachines (voorladers en bovenladers), ook wasdrogers en was-droogcombinaties. Neem ook eens een kijkje bij de Miele-apparaten in één van de andere hoofdgroepen.