Miele

Miele PowerWash 2.0 wasmachines

Met een Miele wasmachines met PowerWash 2.0 was je schoner, sneller en verbruik je minder energie. De innovatieve wastechnologie Spin&Spray zorgt voor een unieke sopcirculatie en een perfect wasresultaat. Een extra pomp verspreidt hiervoor het water in de trommel op een slimme manier. Het wasmiddel verwijdert zo al het vuil en vlekken uit je kleding. Miele garandeert met PowerWash een wasresultaat A in minder dan 1 uur tijd. Dat Miele PowerWash 2.0 een enorme verbetering vormt ten opzichte van de huidige wasmogelijkheden wordt ook door onafhankelijke experts bevestigd.

Miele PowerWash 2.0 wasmachines vergelijken

Bij het vergelijken van Miele PowerWash wasmachines heb je twee mogelijkheden. Een vergelijking tussen verschillende type wasmachine met PowerWash of een vergelijking van de prijzen tussen verschillende webwinkels. Zowel voor een vergelijking tussen verschillende wasmachine modellen als na het vergelijken van prijzen bij verschillende aanbieders ben je bij Bemmel & kroon aan het juiste adres. Je bent bij ons namelijk altijd verzekerd van de beste prijs!

Wasmachine modellen vergelijken

PowerWash modellen vergelijken

In deze Miele-shop heb je de mogelijkheid  PowerWash wasmachines te vergelijken op een aantal belangrijke specificaties als toerental, energieklasse, prijs, en overige specificaties. Hierbij krijg je de door jou geselecteerde wasmachines in één overzicht te zien. Je kunt dan precies zien wat de verschillen tussen de door jou geselecteerde PowerWash modellen zijn.

Hoe vergelijk ik PowerWash wasmachine modellen?
Het vergelijken van verschillende PowerWash wasmachine-modellen binnen onze Miele-shop is heel eenvoudig. Selecteer de modellen die je wilt vergelijken door de select-box “Selecteren & Vergelijken” bij het model aan te vinken. Zodra je twee of meer modellen hebt geselecteerd kun je deze vergelijken.

Wasmachine prijzen vergelijken

Vergelijken van prijzen tussen webwinkels

Als je een PowerWash wasmachine van Miele wilt gaan kopen dan koop je die meestal niet bij de eerste de beste webwinkel die je bezoekt. Het vergelijken van prijzen tussen de verschillende webwinkels is dan een verstandige eerste stap. Het prijsverschil van een wasmachine-type kan zelfs oplopen tot wel € 150,- Bij Bemmel & Kroon ben je verzekerd van de laagste prijs, uitstekende service en levering binnen 24 uur.

Een PowerWash wasmachine ergens goedkoper gezien?
Klik dan op de link “Elders goedkoper” op de productpagina van het type wasmachine waar jou voorkeur naar uit gaat. Na het invullen van het typenummer en je e-mailadres ontvangt van je ons dan dezelfde dag nog een reactie met de meest concurrerende prijs.

Miele PowerWash wasmachines in beeld

Miele W1 – PowerWash – Revolutionair zuinig bij elke belading
Miele-wasmachines met PowerWash 2.0 wassen tot 40% zuiniger dan vereist voor energie-efficiëntieklasse A+++. Ook kleine hoeveelheden wasgoed wassen zij zeer energie-efficiënt. Het geheim is de innovatieve wastechnologie Spin&Spray. Deze innovatieve technologie verbruikt minder water en bespaart hierdoor op verwarmingsenergie. En dat alles bij zeer goede reinigingsprestaties, uitmuntende spoelresultaten en een gemiddelde programmaduur, zelfs bij het programma voor Katoen Eco.

Highlights – Miele PowerWash Wasmachines

De Miele wasmachines staan bekend om hun goede kwaliteit. Uiteraard zorgen de wasautomaten er ook op een energie en water zuinige wijze voor dat het wasgoed weer mooi schoon wordt. Met de PowerWash 2.0. techniek wassen de wasautomaten zelfs met 40% minder water dan nodig is om een A+++-label te krijgen. Bekijk hieronder wat andere highlights van de Miele wasmachines met PowerWash 2.0.

Miele CapDosing - De perfecte aanvulling op speciale wasprogramma's

CapDosing

De perfecte aanvulling op speciale wasprogramma’s
De beste wasresultaten voor speciale textielsoorten dankzij praktische dosering via een capsule in de wasmiddellade. Miele-caps bieden de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma’s. Je plaatst een cap eenvoudigweg in de wasmiddellade. De wasmachine doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces. Je kunt hierbij kiezen uit vijf speciale wasmiddelen, drie wasverzachters, impregneermiddel en een Booster

SoftCare trommel van Miele

De gepatenteerde SoftCare-trommel van Miele

Gepatenteerd wasproces
De honingraatstructuur van de Miele-SoftCare-trommel zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommel. Het wasgoed glijdt daardoor zachtjes door de trommel, zodat kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. De verkleinde gepolijste perforaties in de trommel beschermen uw wasgoed. Het Duitse wfk-onderzoeksinstituut bevestigt de optimale wasbescherming door de Miele-SoftCare-trommel.

Watercontrol-systeem (WCS) - Extra sensor voor meer veiligheid

Watercontrol-systeem (WCS)

Extra sensor voor meer veiligheid
Het Watercontrol-systeem (WCS) controleert met een waterniveausensor de watertoevoer. Als het normale waterniveau niet wordt bereikt, stopt de toevoer. Als er water vrijkomt in het apparaat, wordt de toevoer van water afgesloten en het water wordt in de uitspoeltank gepompt. Een vlotter in de bak kan ook lekkages detecteren.

Waterproof systeem (WPS): waterniveausensor die lekkages ontdekt en de watertoevoer afsluit.

Waterproof-systeem (WPS)

Een extra zekerheid
WPS heeft tevens een dubbele magneetventiel direct aan de kraan. Als het eerste ventiel defect is, sluit de tweede de watertoevoer. Voor nog meer zekerheid zorgt de dubbelwandige toevoerslang: Bij beschadiging van de binnenvoering van de slang stroomt het water door de omhullende slang in de bodembak. Net als WCS beschikt WPS over een intelligente waterniveausensor: eventuele lekkages worden ontdekt, en de watertoevoer afgesloten.

Lange levensduur Miele wasmachine

Lange levensduur

Unieke kwaliteit
Bij Miele wordtniets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele.

Behandelen 23 verschillende soorten vlekken in een Miele-wasmachine.

Vlekkenfunctie

Alleen bij Miele
In een Miele-wasmachine kun je doelgericht tot 23 verschillende soorten vlekken behandelen,tot 3 soorten tegelijk. De speciale wasfunctie Vlekken kan bij vele wasprogramma’s gekozen worden. Het programmaverloop wordt automatisch aangepast aan de betreffende vlekken. De geïntegreerde vlekkenadviseur geef je op via het display tips over het efficiënt verwijderen van vlekken.

QuickPowerWash - Sneller schoon is niet mogelijk

QuickPowerWash

Sneller schoon is niet mogelijk
Met QuickPowerWash garandeert een Miele-wasmachine een eersteklas wasresultaat in een recordtijd. Namelijk in minder dan 60 minuten met wasresultaat A!

Miele-wasmachines zijn milieuvriendelijk en gebruiken niet meer water en energie als nodig is.

Lage verbruikswaarden

Absoluut voorbeeldig
Miele-wasmachines zijn milieuvriendelijk en gebruiken niet meer water en energie als nodig is. De zuinigste wasmachines wassen zelfs 20% efficiënter dan wordt voorgeschreven voor de hoogste energie-efficiëntieklasse A+++.

Geëmailleerde voorzijde wasautomaat

Geëmailleerde voorzijde

Eersteklas oppervlak
Als enige fabrikant van huishoudelijke apparaten emailleert Miele de voorzijdes van alle wasmachines, drogers en wasdroogcombinaties. Het hoogwaardige email is kras-, corrosie-, zuur- en sopbestendig, eenvoudig schoon te maken en kleurecht.

Miele productgroepen

De Huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele is onderverdeeld in productgroepen. Zo vind je onder de productgroep Wassen & Drogen wasmachines (met of zonder PowerWash 2.0 functie), ook wasdrogers en was-droogcombinaties. Neem ook eens een kijkje bij de Miele-apparaten in één van de andere hoofdgroepen.