Miele

Miele TwinDos wasmachines

TwinDos UltraPhase 1- en UltraPhase 2-wasmiddel van MieleEen Miele TwinDos wasmachine doseert bij elke was automatisch het wasmiddel en wasverzachter. Het TwinDos-systeem kan gebruikt worden met UltraPhase 1- en UltraPhase 2-wasmiddel van Miele of met je eigen favoriete wasmiddel of wasverzachter. Voor de beste resultaten gebruik je het speciale wasmiddel van Miele.  Het TwinDos-systeem doseert dan op 2 momenten de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter.  Dit gebeurt geheel automatisch op het meest ideale moment tijdens het wasproces. Je hoeft zelf dus geen wasmiddel in de wasmachine toe te voegen. Aangezien de wasmachine de exacte hoeveelheid wasmiddel toevoegt, bespaar je hierdoor ook op wasmiddel, water en energiekosten.

Miele TwinDos wasmachines vergelijken

Bij het vergelijken van Miele TwinDos wasmachines heb je twee mogelijkheden. Een vergelijking tussen verschillende wasmachine-types of een vergelijking van de prijzen tussen verschillende webwinkels. Zowel voor een vergelijking tussen verschillende wasmachine modellen als na het vergelijken van prijzen bij verschillende aanbieders ben je bij Bemmel & kroon aan het juiste adres. Je bent bij ons namelijk altijd verzekerd van de beste prijs!

Wasmachine modellen vergelijken

TwinDos modellen vergelijken

In deze Miele-shop heb je de mogelijkheid  TwinDos wasmachines te vergelijken op een aantal belangrijke specificaties als toerental, energieklasse, prijs, en overige specificaties. Hierbij krijg je de door jou geselecteerde wasmachines in één overzicht te zien. Je kunt dan precies zien wat de verschillen tussen de door jou geselecteerde TwinDos modellen zijn.

Hoe vergelijk ik TwinDos wasmachine modellen?
Het vergelijken van verschillende TwinDos wasmachine-modellen binnen onze Miele-shop is heel eenvoudig. Selecteer de modellen die je wilt vergelijken door de select-box “Selecteren & Vergelijken” bij het model aan te vinken. Zodra je twee of meer modellen hebt geselecteerd kun je deze vergelijken.

Wasmachine prijzen vergelijken

Vergelijken van prijzen tussen webwinkels

Als je een TwinDos wasmachine van Miele wilt gaan kopen dan koop je die meestal niet bij de eerste de beste webwinkel die je bezoekt. Het vergelijken van prijzen tussen de verschillende webwinkels is dan een verstandige eerste stap. Het prijsverschil van een wasmachine-type kan zelfs oplopen tot wel € 150,- Bij Bemmel & Kroon ben je verzekerd van de laagste prijs, uitstekende service en levering binnen 24 uur.

Een TwinDos wasmachine ergens goedkoper gezien?
Klik dan op de link “Elders goedkoper” op de productpagina van het type wasmachine waar jou voorkeur naar uit gaat. Na het invullen van het typenummer en je e-mailadres ontvangt van je ons dan dezelfde dag nog een reactie met de meest concurrerende prijs.

Miele TwinDos wasmachines in beeld

Miele W1 – TwinDos – het beste systeem voor vloeibaar wasmiddel
Miele introduceert een uniek tweefasensysteem voor het reinigen van uw wasgoed. Geen ander systeem voor vloeibaar wasmiddel wast zowel witte als bonte was zo
gronding schoon als het tweefasensysteem van Miele. Het geheim van het uitstekende wasresultaat ligt in het samenspel tussen de twee vloeibare wasmiddelen UltraPhase 1 en UltraPhase 2. De twee wasmiddelen worden op het juiste moment tijdens het wasproces automatisch gedoseerd. Het grote voordeel is dat u met het tweefasensysteem niet alleen bonte was, maar nu ook witte was kunt wassen. Het tweefasensysteem van Miele zorgt ervoor dat het bleekmiddel op het juiste moment tijdens het wasproces wordt gedoseerd, waardoor perfecte wasresultaten worden gegarandeerd.

Highlights – Miele TwinDos Wasmachines

Of het nu gaat om bonte of witte was, het TwinDos-systeem doseert het beste vloeibare wasmiddel voor uw wasgoed. Bekijk hieronder wat andere highlights van de Miele wasmachines met een TwinDos-systeem.

SoftCare trommel van Miele

De gepatenteerde SoftCare-trommel van Miele

Gepatenteerd wasproces
De honingraatstructuur van de Miele-SoftCare-trommel zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommel. Het wasgoed glijdt daardoor zachtjes door de trommel, zodat kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. De verkleinde gepolijste perforaties in de trommel beschermen uw wasgoed. Het Duitse wfk-onderzoeksinstituut bevestigt de optimale wasbescherming door de Miele-SoftCare-trommel.

Behandelen 23 verschillende soorten vlekken in een Miele-wasmachine.

Vlekkenfunctie

Alleen bij Miele
In een Miele-wasmachine kun je doelgericht tot 23 verschillende soorten vlekken behandelen,tot 3 soorten tegelijk. De speciale wasfunctie Vlekken kan bij vele wasprogramma’s gekozen worden. Het programmaverloop wordt automatisch aangepast aan de betreffende vlekken. De geïntegreerde vlekkenadviseur geef je op via het display tips over het efficiënt verwijderen van vlekken.

Waterproof systeem (WPS): waterniveausensor die lekkages ontdekt en de watertoevoer afsluit.

Waterproof-systeem (WPS)

Een extra zekerheid
WPS heeft tevens een dubbele magneetventiel direct aan de kraan. Als het eerste ventiel defect is, sluit de tweede de watertoevoer. Voor nog meer zekerheid zorgt de dubbelwandige toevoerslang: Bij beschadiging van de binnenvoering van de slang stroomt het water door de omhullende slang in de bodembak. Net als WCS beschikt WPS over een intelligente waterniveausensor: eventuele lekkages worden ontdekt, en de watertoevoer afgesloten.

Lange levensduur Miele wasmachine

Lange levensduur

Unieke kwaliteit
Bij Miele wordtniets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele.

Miele-wasmachines zijn milieuvriendelijk en gebruiken niet meer water en energie als nodig is.

Lage verbruikswaarden

Absoluut voorbeeldig
Miele-wasmachines zijn milieuvriendelijk en gebruiken niet meer water en energie als nodig is. De zuinigste wasmachines wassen zelfs 20% efficiënter dan wordt voorgeschreven voor de hoogste energie-efficiëntieklasse A+++.

Geëmailleerde voorzijde wasautomaat

Geëmailleerde voorzijde

Eersteklas oppervlak
Als enige fabrikant van huishoudelijke apparaten emailleert Miele de voorzijdes van alle wasmachines, drogers en wasdroogcombinaties. Het hoogwaardige email is kras-, corrosie-, zuur- en sopbestendig, eenvoudig schoon te maken en kleurecht.

Miele productgroepen

De Huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele is onderverdeeld in productgroepen. Zo vind je onder de productgroep Wassen & Drogen wasmachines (met of zonder TwinDos-systeem), ook wasdrogers en was-droogcombinaties. Neem ook eens een kijkje bij de Miele-apparaten in één van de andere hoofdgroepen.