Miele

Miele Wijnklimaatkasten

Wijnklimaatkasten van Miele houden je wijnflessen altijd op de juiste temperatuur, zodat je er optimaal van kunt genieten. Met een Miele wijnklimaatkast ben je gegarandeerd van een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Met een tijdloos design, duurzame materialen en een hoog gebruiksgemak hoef je je na het kopen van Miele wijn-klimaatkasten nergens meer zorgen over te maken.

Highlights – Miele Wijnklimaatkasten

Temperatuurzones

De wijnklimaatkast van Miele is voorzien van drie afzonderlijk regelbare temperatuurzones. Zo kunnen gelijktijdig drie verschillende soorten wijn, bijvoorbeeld rode wijn, witte wijn, champagne of sekt, op de perfecte temperatuur worden bewaard.

FlexiFrame

Flessen met verschillende maten liggen veilig
In de variabele flessenrekken liggen alle flessen veilig. De afzonderlijke delen van het flessenrek kunt u met één hand verplaatsen en zijn daarmee geschikt voor flessen met uiteenlopende formaten. Zo bewaart u uw wijnflessen in de ideale positie.

Presenteerhouder Selector - Voor de mooiste flessen wijn

Presenteerhouder Selector

Voor de mooiste flessen wijn
Met de selector kunt u de mooiste flessen uit uw wijncollectie speciaal belichten. De flessen liggen iets hoger in het gedempte licht van de wijnklimaatkast. Een chique presentatie van uw bijzondere wijnen.

Led-verlichting voor een sfeervolle atmosfeer in de wijnklimaatkast.

Led-verlichting

Sfeervolle atmosfeer
De strak aansluitende led-verlichting plaatst uw wijnschatten in het juiste licht. De led-techniek is onderhoudsvrij en zorgt voor een efficiënte en optimale verlichting van de binnenruimte, waardoor de flessen wijn goed zichtbaar zijn.

SommelierSet - Functioneel genietpakket voor uw wijnklimaatkast

SommelierSet

Functioneel genietpakket voor uw wijnklimaatkast
De wijnklimaatkast wordt een individueel genot: dankzij de unieke SommelierSet, exclusief van Miele. Bereid je sierlijke wijnen professioneel voor op decanteren. Geniet van champagne en witte wijn uit gekoelde glazen. Ook na het openen blijven je wijnflessen nog goed op temperatuur. En alles wat je nodig hebt, ligt altijd klaar voor gebruik.

SoftClose wijn-klimaatkast - De deur van het apparaat zacht sluiten

SoftClose

De deur van het apparaat zacht sluiten
Met SoftClose gaat de deur van je Miele wijnklimaatkast heel zacht, vlot en haast vanzelf dicht: door de geïntegreerde demping worden trillingen richting de opgeslagen wijn als gevolg van een hard dichtslaande deur, voorkomen. Verder sluit de deur dankzij SoftClose onder een openingshoek van 30° zelfs automatisch. Zo kun je je wijn rustig en uiterst veilig verder bewaren.

Vibratiearme opslag - Speciaal ontwikkeld voor het bewaren in een wijnklimaatkast

Vibratiearme opslag

Speciaal ontwikkeld voor het bewaren in een wijnklimaatkast
Om je wijnflessen behoedzaam te bewaren zijn in de wijnklimaatkasten van Miele een paar speciaal geoptimaliseerde onderdelen verwerkt: de op looprust geoptimaliseerde compressor is mechanisch losgekoppeld van de behuizing. Zo ligt de wijn altijd rustig.

Etikettenhouder wijnklimaatkast - Beschrijfbare etiketten voor eigen gebruik

Etikettenhouder

Beschrijfbare etiketten voor eigen gebruik
Op elk flessenrek is een strip bevestigd waarop je met krijt kunt schrijven: je kunt er bijvoorbeeld de herkomst of jaargang op noteren. De NoteBoards zijn magnetisch waardoor je ze er eenvoudig af kunt halen.

Push2open wijnklimaatkast - De perfecte oplossing voor design zonder handgrepen

Push2open

De perfecte oplossing voor design zonder handgrepen
De onderbouwwijnklimaatkast met Push2Open van Miele gaat bijna vanzelf open. Door licht op de glazen deur te drukken wordt het openingsmechaniek geactiveerd. De deur gaat zachtjes open, zodat je de rand gemakkelijk kunt pakken en de deur verder kunt openen. Miele-wijnklimaatkasten met Push2Open hebben geen deurgreep en passen zo optimaal in elke keuken en elk interieur.

Miele productgroepen

De Huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele is onderverdeeld in productgroepen. Zo vind je onder de productgroep Koelen & Vriezen alle koelkasten, koel-vriescombinaties, vriezers en wijnklimaatkasten. Neem ook eens een kijkje bij de Miele-apparaten in één van de andere hoofdgroepen.