logo next125 keukens

next125 keukens – internationaal keuken design

De exclusieve design keukens van next125 fascineren zowel in vormgeving als in techniek. Een keuken van next125 roept enthousiasme op maakt het gebruik van de keuken tot een emotionele beleving. Moderne mogelijkheden, hoogstaande technische ontwikkelingen, en verborgen waarden zorgen er in de next125 keuken voor dat uw keuken zijn tijd ruim vooruit is.

De next125 keukencollectie

Het premium keukenmerk ‘next125’ is zeer populair onder liefhebbers van een strak design. Met een next125 keuken haalt u een moderne keuken in huis die is voorzien van alle gemakken en zijn tijd ver vooruit loopt. Omdat wij een officiële dealer van alle next125 producten zijn en wij keukenapparatuur voor de laagste prijs kunnen inkopen bent u bij ons aan het beste adres voor de laagste next keuken prijzen. U profiteert hierdoor van alle voordelen die het merk te bieden heeft, terwijl uw budget niet extra wordt belast. De uitvoering van elke next125 keuken is volledig naar uw wensen aan te passen.

Next125 keuken - NX 500 Safraangeel satijn

next125 keuken NX 500 Safraangeel

Het keukenblok in NX500 Safraangeel satijn met de elegante horizontale bar laat gasten deelnemen aan het koken. Hierdoor wordt de voorpret van het koken al samen beleefd. Iets wat ondersteund wordt door een open kast die de ruimte verdeelt, maar toch betoverende doorkijkjes toestaat. De techniek gaat schuil in de hoge kast en ook de afzuigkap is onzichtbaar.

NX 500 L335 Jaguargroen satijn

next125 keuken NX 500

NIEUW – De nieuwe NX 500 Jaguargroen satijn is een van de nieuwe keukens uit de next125 keukencollectie van 2016. Deze keuken heeft wandhangende onderkastjes en een in satijnlak uitgevoerde jaguargroene kastenwand met keukenapparatuur. Deze fascinerende keuken is leverbaar in meerdere kleuren – variërend van felle accenten tot bedekt chique.

Next125 keuken - NX 500 Lavazwart satijn

next125 keuken NX 500 Lavazwart

De moderne NX 500 Lavazwart satijn heeft een kookeiland met het uiterlijk van een tafel, met daaronder een donkergrijs kastenblok. De greeploze kastjes in de keukenwand is afgewerkt met satijnlak. Deze fascinerende keuken is leverbaar in maar liefst 28 kleuren – variërend van felle accenten tot bedekt chique.

Next125 keuken - NX 500 Steengrijs satijn

next125 keuken NX 500 Steengrijs satijn

Satijnlak, dan denk je meteen aan luchtigheid, aan pasteltinten, aan okerkleuren en aardse tinten uit de Provence, aan de geur van lavendel en een authentiek wild landschap. Voor iedereen die kleuren als sfeerbrengers ziet en die intuïtief waarneemt. Er kan gekozen worden uit veel, perfect op elkaar afgestemde tinten. Een zinnelijk genot – met next125 satijnlakkleuren die op milieuvriendelijke wijze op waterbasis worden geproduceerd.

Next125 keuken - NX 501 Kristalwit hoogglans

next125 keuken NX 501 Kristalwit

De NX 501 is een greeploze moderne tijdloze keuken uitgevoerd in kristalwit hoogglans. Deze next125 keuken is naast de kastjes met lakfronten voorzien van een wand- en eilandgedeelte met een houten werkblad. De grote wandbekledingen met contrasterend ingezette hout van oud eiken maken van de keuken een indrukwekkend en uniek object.

Next125 keuken - NX 501 Indigoblauw hoogglans

next125 keuken NX 501 Indigoblauw

Deze NX 501 Indigoblauw hoogglans is een in hoogglanslak uitgevoerde eilandkeuken met wandhangend kastensysteem. Het kookeiland is voorzien van een next125 bar van walnoten hout in tafelmodel. De spiegelachtige hoogglans fronten zijn perfect te combineren met massief hout, edel fineer, steen of edelstaal. Een tijdloos elegante keuken.

Next125 keuken - NX 502 Steengrijs mat

next125 keuken NX 502

De kasten en laden van de NX 502 keuken zijn afgewerkt met een steengrijze matlak een zachte zijde-achtige werking die zorgt voor een terughoudende, homogene verschijning. Met glas als werkblad ontstaat een interessante beleving van tegenstellige materialen. Ronde frontwangen – een verwijzing naar de zachte rondingen in de natuur – versterken de zachte, sensuele waarneming.

Next125 keuken - NX 510 Zandgrijs mat

next125 keuken NX 510

De perfect verwerkte fluwelen matlak van deze in zandgrijs uitgevoerde NX 510 keuken zorgt voor een zijdeachtig look. De keuken is leverbaar in zeven natuurlijke kleuren. Variërend van kristalwit mat en steengrijs mat bieden deze kleuren ruimte aan de individuele creativiteit. Met name de combinatie met glas of hout zorgt voor een interessant contrast tussen de verschillende materialen.

Next125 keuken - NX 605 Eiken natuur gezaagd

next125 keuken NX 605

In deze Duitse design keuken vormen koken en wonen een eenheid. Next125 heeft bij het vormgeven van deze design keuken de schoonheid van de natuur als uitgangspunt genomen. Deze keuken is voorzien van ruwgezaagde, greeploze eiken houten fronten. Het contrast in deze keuken komt van bewust geplaatste, functionele regalen en wandborden in blauwtonen en curry.

Next125 keuken - NX 620 Dennen natuur geborstelt

next 125 keuken NX 620

De dennen houten geborstelde fronten laten hun natuurlijke herkomst in elke vezel van de houttekening voelen. Wanneer natuurlijk hout samengaat met matte laktinten in zowel lichte als donkere kleuren ontstaat er een fraaie harmonie en chique contrasten. Deze keuken is leverbaar in vijf verschillende houtkleuren.

Next125 keuken - NX 800 greeploos in de kleur polariswit

next125 keuken NX 800 greeploos polariswit

Het is bijna niet te geloven dat de zo sterke en uitermate belastbare solid laminaat-fronten uit meerdere lagen papier bestaan. Voor het front van NX 800 werden meerdere lagen papier in hars gedrenkt en onder hoge druk samengeperst. Het oppervlak dat vervolgens ontstaat, is hygiënisch, levensmiddelenbestendig, stootvast en eenvoudig te reinigen. Voor het sterke next125 laminaat-front gebruiken wij uitsluitend door-en-door gekleurd laminaat.

Next125 keuken NX 800 Solid polariswit

next125 keuken NX 800 Solid polariswit

De mooiste vormen zijn gemaakt door de natuur. Omdat deze tijdloos zijn, zich aan specifieke eisen aanpast – maar altijd in samenhang met het geheel. In deze Next125 keuken wordt de regel ‘Less is more’ zeker onderstreept. De keuken is voorzien van greeploze fronten en volledig uitgevoerd in gekleurd kunststof in Solid polariswit.

NX 902 G572 Glas mat platina metallic

next125 keuken NX 902 Glas mat platina metallic

NIEUW – De nieuwe NX 902 met mat glazen fronten in de kleur platina metallic is een van de keukens uit de next125 keukencollectie van 2016. Deze keuken heeft een zeer ruim kookeiland met fronten in de kleur platina metallic. De fascinerende keuken is leverbaar in meerdere kleuren.

NX 902 G572 Glas mat platina metallic

next125 keuken NX 902 mat glas in brons metallic

NIEUW – Deze NX 902 keuken uit de nieuwe next125 keukencollectie van 2016 van heeft mat glazen fronten met een bronzen metallic look. De matte glazen oppervlakken in combinatie met de brons metallic afwerking geeft deze keuken een pure, chique uitstraling. Deze keukenopstelling is voorzien van een zeer ruim kookeiland en heeft ruim voldoende kastruimte.

Next125 keuken - NX 902 Glas glans kristalgrijs

next125 keuken NX 902 Glas mat kristalgrijs

Het gesatineerde glas van de NX 902 fronten biedt nieuwe vormgevingsmogelijkheden. De zacht glanzende, matte oppervlakken in combinatie met lichte kleuren geven deze keuken een pure, chique uitstraling. Kiest u bij de NX 902 een donkere tint dan oogt deze keuken eerder weelderig en deftig. Een oppervlak van gesatineerde glas geeft uw keuken een geheel eigen karakter dat zich duidelijk onderscheidt van andere keukenfronten.

Next125 keuken - NX 902 Glas mat polariswit

next125 keuken NX 902 Glas mat polariswit

Nieuwe mogelijkheden tot vormgeving komen tot uiting met het gesatineerde glas van de NX902 fronten. De zachte elegantie van de matte uitstraling geeft de NX 902 keuken in een witte uitvoering meer exclusiviteit. In een lavazwarte uitvoering geeft deze keuken uit de next125 keukencollectie een meer luxueus aanzien.
Mat glas geeft uw keuken een persoonlijke touch en maakt elke keuken exclusiever.

Next125 keuken - NX 902 Glas mat indigoblauw

next125 keuken NX 902 Glas mat indigoblauw

De materialen glas en hout vormen een spannende samenwerking in deze design keuken. De indigoblauwe fronten in combinatie met hoge kasten en wandpanelen in oud-eiken bundelen dit tot een geweldige uitstraling. De aantrekkelijke eilandoplossing met elegante aanzettafel als centraal element onderstrepen het geheel. Apparaten als ook een grote hoeveelheid opbergruimte zijn eenvoudig te verbergen achter de inschuifdeuren van de hoge kasten.

Next125 keuken - NX 902 Glas mat steengrijs

next125 keuken NX 902 Glas mat steengrijs

Zwevende kastruimte creëert een ruimtelijk gevoel in uw keuken. De wandhangende NX 902 maakt indruk met fronten uit gesatineerd glas, welke perfect combineren met het natuurlijke materiaal hout van de kooktafel en de inschuifkast. De moderne NX 902 is een heeft een kookeiland met het uiterlijk van een tafel, met daaronder een steengrijs kastenblok. Keukenarchitectuur gekenmerkt door transparantie en openheid.

Next125 keuken - NX 902 Glas mat in polariswit

next125 keuken NX 902 Glas mat polariswit

Witte elegantie gecombineerd met mat glas: innovatief, anders, nieuw. Kubistische elementen verbinden zich met open kastruimte tot een keuken, die met haar duidelijke lijnenspel ruimte voor persoonlijkheid creëert. De minimale accenten creëren in unieke keuken een maximaal effect. Dit is typerend voor keukens van next125.

NX 950 C2075 Keramiek beton grijs imitatie

next125 keuken NX 950 Keramiek beton grijs imitatie

NIEUW – Deze keuken uit de nieuwe next125 keukencollectie van 2016 is voorzien van keramiek werkbladen en fronten met een beton design. Met name de combinatie met hout zorgt voor een interessant contrast tussen de verschillende materialen.

NX 950 C2055 Keramiek grafiet

next125 keuken NX 950 Keramiek grafiet

NIEUW – De NX 950 Keramiek grafiet is een van de nieuwe keukens uit de next125 keukencollectie van 2016. Deze moderne keuken heeft een kookeiland met het uiterlijk van een tafel, met daaronder een grafietkleurig kastenblok.

next125 bar - Zwevende bars van massief hout

next125 bar

Een synoniem voor relaxed zijn en moderne natuurlijkheid. Ideaal voor een snel ontbijt of de kleine snack tussendoor, erg populair om lekker toe te kijken hoe je wederhelft iets voorbereidt of kookt en om samen te proeven of de wijn ook wel goed past bij het geplande etentje met vrienden.

next125 cube opbergsystemen

next125 cube

Het principe van orde als toonbeeld van volmaakte esthetiek: next125 cube. Geordend, gesloten, opgeruimd is onze boodschap. Modulair opgebouwde cubes voltooien het esthetische karakter.

next125 - Tafels, stoelen en banken

next125 tafels, banken & stoelen

next125 table&bench omvat een ruim aanbod aan grote tafels met de uitnodigende banken of stoelen. Heerlijk gaan zitten, kletsen en natafelen zolang men wil. Nergens is het gezelliger dan in de keuken. En next125 table & bench slaagt erin om de keuken en het eetgedeelte op geweldige wijze te transformeren tot leefruimte.

next125 Flex Boxen voor opgeruimde kasten en lades

next125 Flex-Boxen

De praktische Flex-Boxen van echt hout zien er mooi uit en zorgen voor opgeruimde kasten. Ze zijn precies afgestemd op de afmetingen van de next125 kasten, extreem veelzijdig en flexibel. Stapelbaar en verschuifbaar bieden zij zelfs aan de kleinste dingen plaats.

Download HIER de next125 keuken brochure van 2016

Brochure next125 keukens downloaden

Wilt u de keukencollectie van next125 op een later tijdstip nog eens op uw gemak bekijken? Download deze brochure dan door op de hierboven getoonde afbeelding te klikken. Deze brochure (11,8 Mb) met daarin de gehele collectie next125 keukens wordt dan in PDF-formaat in een nieuw venster geopend.

Promotievideo next125

Niet alleen keukens

De Duitse topklasse keukenfabrikant next125 staat bekend om het design van exclusieve keukens van hoge kwaliteit met een unieke uitstraling. Naast een oogverblindende keukencollectie biedt dit A-merk echter nog meer producten. Deze productlijnen van next125 geven ruimte aan nog meer individuele creativiteit. Alle mogelijkheden tot een zeer persoonlijk ontwerp. Naast de verschillende keukenmodellen die in vele materialen en kleuren leverbaar zijn, is er next125 table&chair, next125 bar en next 125 cube.

Bemmel en Kroon keukens en next125

Bemmel & Kroon keukens heeft een zeer uitgebreid assortiment kwaliteitskeukens en keukenapparaten die bij geselecteerde Nederlandse en Duitse keukenfabrikanten, waaronder next125, worden gemaakt.

In onze Showrooms in Den Haag en Zoeterwoude vindt u een grote collectie aan next125 keukens, next125 bar, next125 table&chair, next125 cubes. U kunt de next125 producten hier met eigen ogen zien, alles aanraken en uitproberen, bijvoorbeeld hoe de kasten en keukenlades sluiten.

Bent u benieuwd naar de vele voordelen en lage keukenprijzen die Bemmel & Kroon u kan bieden? Kom dan eens langs of maak een afspraak met een van onze adviseurs.