Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg

logo next125 keukens

next125 bar

De next125 bar is een synoniem voor een relaxte time-out en moderne natuurlijkheid. De krachtige esthetiek van de natuur wordt gevangen door de zwevende massief houten bars en tafels en vormen het minimalistische beeld.

De zwevende massief houten bars en tafels van next125 hebben een spannend design, maar zijn ontspannend in het gebruik als bar of eettafel. Voor de moderne natuurlijkheid is het 90 mm dikke barblad met massief houten steun kenmerkend. Verkrijgbaar in de houtsoorten eiken natuur knoestig, essen natuurgrijs en walnoten natuur. De speciale oppervlakbehandeling evenals de technische verwerking van de houtstoorten staan garant voor een lange levensduur.

next125 bar licht essen
90 mm dikke houten barblad van next125

De next125 bar is ideaal voor een snel ontbijt of de kleine snack tussendoor, erg populair om lekker toe te kijken hoe je wederhelft iets voorbereidt of kookt en om samen te proeven of de wijn ook wel goed past bij het geplande etentje met vrienden.

Aanbod barbladen

Voor de moderne natuurlijkheid is het 90 mm dikke barblad met massieve toplaag kenmerkend. De barbladen zijn verkrijgbaar in eiken natuur knoestig, essen natuurgrijs en walnoten natuur. De speciale behandeling van de toplaag en de technische verwerking van het hout garanderen een lang gebruiksleven.

next125 bar tafel in essen
next125 zwevende massief houten bar
next125 bar warm walnoten natuur

De next125 bar in onze showroom bekijken?

Gebruik de next125 bar als bar of eettafel – het natuurlijke materiaal hout blijft vol van spanning in design, maar ontspannend in gebruik. In onze Mega showrooms in Zoeterwoude, Den Haag en Cruquis hebben wij een groot aantal keukenopstellingen, die u kunnen inspireren voor uw droomkeuken. Laat u inspireren door praktische en stijlvolle ideeën voor uw nieuwe next125 keuken. U heeft bij ons de keuze uit een oneindige combinatie van kleuren, materialen en opstellingen. Bijna iedere keuken is zo volledig aan te passen naar uw persoonlijke smaak. Het aanbod aan keukenkastjes, fronten, werkbladen, grepen, verlichting en zelfs achterwanden is enorm.

Onze keukenontwerpers luisteren graag naar uw wensen en bespreken daarna de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen zij geheel vrijblijvend een 3D tekening van uw droomkeuken maken. Kom dus gerust langs om inspiratie op te doen voor uw nieuw keuken.

Een next125 keuken met next125 bar voor de laagste prijs? Kom langs, neem contact op of maak een afspraak!

Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: