• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

logo next125 keukens

next125 campagne

Behalve de perfecte producteigenschappen, de technische hoogstandjes en de designoplossingen waarvoor next125 staat, is er nog iets dat het beeld van next125 in de afgelopen jaren vooral heeft gevormd: de campagne. Vooral het contrast tussen niet perfecte, rustieke ruimtes en vee en esthetische keukens op het hoogste designniveau is zo verrassend en ongewoon, dat de campagne al vanaf het begin van 2011 opzien heeft gebaard.

Natuurlijk alleen maar in positieve zin, want de dierlijke hoofdpersonen en de harmonieuze beeldcomposities zijn absoluut sympathiek. De boodschap van het merk: “Design in harmonie met natuur en prijs” vertegenwoordigt de waardevoorstelling van next125.

De locatie

Het is weer zover – de nieuw campagne voor 2018 is gereed. Zoals altijd met dierenmodellen en een keukenopstelling in een authentieke, bijzondere omgeving.

Hoofdrolspelers van de campagne van 2018

De hoofdrolspelers van deze campagne.

De locatie, een boerderij uit 1550

De locatie: een landhuis anno 1550

De keuken

next125 keuken NX500 - K02 zonder koeien

Zijn het de verwijzingen naar de zaagfabriek, die het nieuwe houtfineer lariks gerookt geborsteld tot hoofdrolspeler maken of is het gewoon de authentieke uitstraling van deze plek. En net als in vervlogen tijden staat de tafel centraal in de keuken, maar opnieuw geïnterpreteerd nu als kooktafel. Zo vervult hij tegenwoordig zijn communicatieve functie, als ontmoetingspunt voor alles en iedereen.

De hoofdrolspelers

„Tot morgen“ – zegt de boer uit de buurt die het hele gebeuren heeft gadegeslagen – „ik breng jullie modellen om 10.00 uur langs. Ze heten selmchen, enno en ursel.“ Hij borstelt ze de volgende ochtend nog mooi en dan zijn ze klaar voor ons. „3 jonge koeien uit de allgäu, de mooiste die er zijn“ – vertelt hij. Tijdens de foto shoot lijkt het alsof onze modellen niet anders doen.

Model Enno heeft er zin in
Onze modellen Ursel en Selmchen
next125 campagne 2018 met koeien uit de allgäu

Het resultaat mag er wezen – alleen ruiken de medewerkers op de shooting day daarna nog een beetje naar de modellen …

Voorgaande ‘dierlijke’ campagnes

Hoe ensceneert men esthetische premiumkeukens op het hoogste designniveau? Ons antwoord: in een helder contrast met niet perfecte, rustieke ruimtes en dierenmodellen. De niet misteverstane boodschap: next125 staat voor ‘keukens in harmonie met natuur en prijs’. Dit jaar werden voor ons motto kalfjes uit de Allgäu gebruikt – in navolging van andere nuttige diersoorten als geiten, schapen, ganzen, Highland-Cattles, varkens uit Schwäbisch-Hall en ezels. Onze campagne baart al sinds 2011 opzien dankzij zijn spraakmakende beelden.

Campagnes uit de afgelopen jaren

De campagnes met de boodschap “Design in harmonie met natuur en prijs”

Campagne 7: next125 keuken in saffraangeel satijn met een Catalaanse reuzenezel en twee dwergezels.

Motief Catelaanse reuzenezel en dwergezel
De sympathieke sterren van de 7. campagne zijn een Catalaanse reuzenezel en twee dwergezels. Zij mochten op bezoek in een traditionele koffiebranderij in het Rijnland met een next125 keuken in saffraangeel satijn.

Campagne 6: Keuken met Schwäbisch-Hällische landvarkens

Motief Schwäbisch-Hällische landvarkens
Schwäbisch-Hällische landvarkens vormen de sympathieke hoofdrolspelers van de foto nr. 6. Dit oude dierenras staat onder oorsprongsbescherming en wordt onder vastgelegde condities gefokt.

Campagne 5: Een keuken, die het thema bibliotheek en runderen

Motief runderen
Het motief van de next125 campagne onstond in de Orangerie van de Würzburger Residentie. Een keuken, die het thema bibliotheek nieuw vormgeeft – in een met licht omgeven locatie met twee ruige hoofdrolspelers.

Campagne met een witte kubistische keuken en ganzen

Motief ganzen
Wit en kubistisch de keuken, wit en gepluimd de ganzen. Een leegstaand paleis gekozen als locatie voor het ganzen-motief van de next125 campagne. Authentiek en eerlijk.

Campagne met kooktafel en schapen

Motief schapen
Vierbeners onder elkaar: de innovatieve, meermaals bekroonde kooktafel, deelt de schuur met onze schapen.

Campagne met een tijdloze keuken en geiten

Motief geiten
De start van de campagne uit het jaar 2010. Onze next125 motief-klassieker met een tijdloos prachtige keuken. Kubistische vormen ontmoeten eigenwijze geiten. Een spannende combinatie…

Geïnspireerd door de next125 campagne?

Bent u geïnspireerd door deze campagne en wilt u de next125 keuken live bekijken? In onze Mega showrooms in Den HaagZoeterwoude-Rijndijk en Cruquius bieden wij u een groot aantal keukenopstellingen in verschillende materialen en kleuren. Kom langs en laat u inspireren door praktische en stijlvolle ideeën voor uw nieuwe next125 keuken. U heeft bij Bemmel & Kroon keukens een ruime keuze om oneindig te combineren met kleuren, materialen en opstellingen. Bijna elke keuken is zo volledig aan te passen naar uw persoonlijke wensen.

Onze keukenadviseurs luisteren graag naar uw wensen en bespreken daarna met u de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen zij geheel vrijblijvend een 3D tekening van de voor u perfecte keukenopstelling maken.

Een next125 keuken vind u bij Bemmel & Kroon voor de laagste keukenprijs. Kom langs, neem contact op of maak een afspraak!