• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

logo next125 keukens

Duurzaamheid next125 keuken

Design in harmonie met natuur en prijs
Duurzaam in plaats van verspillend, tijdloos in plaats van kortstondig, verantwoordelijk in plaats van achteloos: ‘Design in harmonie met natuur en prijs’ is voor ons meer dan alleen maar een slogan – wij zetten ons hier voor in en leveren uit verplichting aan de regio een actieve bijdrage aan de milieubescherming: door een verantwoordelijke productie, het gebruik van recyclebare materialen evenals uitgebreide investeringen in innovatieve, milieuvriendelijke en efficiënte processen. Want kwaliteit betekent voor ons ook levenskwaliteit. Wij slaan nieuwe wegen in en maken keukens die aan de hoogste designeisen voldoen: met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Want de plek waar gekookt wordt, is meer dan dat. Het is een expressie en spiegelbeeld van de levenssituatie, van de bestaande behoeften.

PEFC

Keukenfabrikant next125 is PEFC gecertificeerd

De certificering van onze onderneming met het PEFC-logo is een teken van onze betrokkenheid met het milieu en de verantwoorde omgang met het noodzakelijke materiaal hout. Want het integrale concept van het PEFC-initiatief zorgt voor behoud en ecologisch evenwicht van bossen en is een garantie voor een gecontroleerd productieproces – onafhankelijk bewaakt, volledig controleerbaar en gegarandeerd duurzaam.

Warmteopwekking door gebruik van resthout

Keukenfabrikant next125: warmteopwekking door gebruik van resthout

„Waar gehakt wordt, vallen spaanders“ aldus het spreekwoord. En zo is het ook in de keukenproductie – want hier ontstaan letterlijk nogal wat spaanders. Wat ligt dan meer voor de hand, dan om hieruit energie in plaats van afval te maken. Zo genereren wij met de thermisch gereinigde verbranding van ons resthout de verwarmingsenergie voor de hele onderneming. Dat is ecologisch en economisch een goede stap richting toekomst.

Milieuvriendelijk onderweg

Premium keukenfabrikant next125 is milieuvriendelijke onderweg

Onze vrachtwagenvloot wordt permanent aan de nieuwste Euro-emisssieklasse aangepast. Zo is reeds 2/3 van ons wagenpark omgesteld op Euro-emissieklasse 6. De overige vrachtwagens, die met Euro-emissieklasse 5 en EEV onderweg zijn, worden stuk voor stuk vervangen. Door deze voorziening wordt met name de uitstoot van stikstofdioxine en fijnstof tot 80% geminimaliseerd.

Schoon verpakt

Premium keukenfabrikant next125 verpakt schoon

Wij hebben met een recycling-firma een samenwerking gesloten, die waarborgt dat alle verpakkingen en verpakkingsmaterialen voldoen aan de door de Duitse wet gestelde eisen. Zo is gegarandeerd dat alle verpakkingsmaterialen milieuvriendelijk geproduceerd en verwerkt worden.

next125 producten