• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

Keukendesign van premium keukenfabrikant next125

Design in overeenstemming met natuur en prijs – de filosofie van next125

De productie van duurzame en verantwoorde producten ligt midden in de focus van ons denken en handelen. Bewust gereduceert esthetisch design als duidelijk statement tegen snelle trends, gepaart met de hoogste kwaliteitseisen, maken next125 tot datgene, wat het moet zijn. Dat is de basis voor keukenconcepten, die waardevast in design en kwaliteit zijn en blijven – en met hun duurzaamheid het milieu ontzien.

next125 – eersteklas en internationaal design. Duurzaam geproduceerd. En dat voor een verrassend aangename prijs.

Filosofie van next125 - Design in overeenstemming met natuur en prijs
Front designs next125 keukens

next125 front designs

Of echt hout-fineer, matlak of hoogglanslak, satijnlak, glasfront of hoogwaardig kunststof – alleen eerlijke en kwalitatief hoogwaardige materialen voldoen aan onze eisen.

Designonderscheidingen

next125 ontvangt met enige regelmaat een onderscheiding. Soms voor het designteam echter steeds vaker voor onze keukens.

Designonderscheidingen next125
Design kenmerken next125

Design-kenmerken

Design moet fascineren. Zowel in de vormgeving, als ook in de techniek. Het moet enthousiasme oproepen en het gebruik van de keuken tot emotionele beleving maken.

De next125 designkeukens in onze showroom bekijken?

Wilt u de next125 designkeukens live bekijken? In onze showrooms in Den Haag en Zoeterwoude bieden wij u een groot aantal systemen in verschillende inspirerende keukenopstellingen. Laat u inspireren door praktische en stijlvolle ideeën voor uw nieuwe next125 keuken. U heeft bij ons een ruime keuze om oneindige te combineren met kleuren, materialen en opstellingen. Bijna elke keuken is zo volledig aan te passen naar uw persoonlijke wensen.

Onze keukenadviseurs luisteren graag naar uw wensen en bespreken daarna met u de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen zij geheel vrijblijvend een 3D tekening van uw droomkeuken maken. Kom dus gerust langs om inspiratie op te doen voor uw nieuw keuken.

Een next125 designkeuken voor de laagste prijs? Kom langs, neem contact op of maak een afspraak!