• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

logo next125 keukens

Designonderscheidingen next125

Hoogwaardige materialen, innovatieve productontwikkelingen en een tijdloos design maken van next125 wat het nu is. Hiervoor werd het bedrijf herhaaldelijk onderscheiden.

next125 keramisch front NX 950

Designonderscheidingen keramiek fronten next125 NX 950 keuken

Het next125 keramische front is ongeëvenaard qua uitvoering. De keramische plaat wordt gedragen door een hoogwaardig verwerkte frameconstructie, waarvan de achterzijde een aluminiumkleurig draagframe vormt. Een massieve aluminium afkanting omlijst de plaat aan alle vier de kanten, wat de smalle keramische zijden beschermt en het minimalistische design accentueert. De achterzijde van het front is afgesloten met een binnenpaneel. Keramiek is een sterk gecomprimeerd materiaal dat ook in de laboratoriumtechniek graag wordt gebruikt omwille van zijn robuustheid en hardheid. Het frame voor keramiek en glas is nu ook in onyxzwart verkrijgbaar.

next125 korpushoogte 87.5 cm

De nieuwe korpushoogte biedt naast een beter design tevens meer opslagruimte. Hoewel de nieuwe verlaagde plint hoogte van 5 cm is geïntroduceerd om ontwerp redenen, is een bijkomend welkom effect de gewonnen ruimte voor een extra lade of extra opslagruimte. Een ander aspect is de huiselijke sfeer van de lage plint. De discrete plint zelf wekt de indruk van schaduw. Dit onderstrepen de kubus stijl van het gehele keuken-blok.

next125 kooktafel

Designonderscheidingen next125 kooktafel

Het vrijstaande ”statement” midden in de keuken: de onderscheiden kooktafel van next125. Zijn licht schuin gestelde poten maken hem tot een puristische blikvanger en elegante werkplek. De vlak ingebouwde kookplaat zorgt ervoor dat het lijnenspel optimaal tot zijn recht komt.

next125 aan de wand hangend

Designonderscheidingen next125 wandhangend systeem

De keuken ruimte geven – het idee, haar te laten zweven. Dat heeft meerdere jury’s overtuigd. next125 aan de wand hangend zorgt voor nieuwe mogelijkheden qua vormgeving en biedt individualisten volstrekt nieuwe mogelijkheden bij de keukenplanning.

next125 cube

next125 cube designonderscheidingen

Alles op zijn plaats: cube geeft het principe ‘orde’ een nieuwe dimensie – als uiting van perfecte esthetiek. Geordend, gesloten, opgeruimd is de boodschap van de modulair opgebouwde cube-elementen. Een fascinerend systeem dat sinds 2009 meerdere malen werd onderscheiden.

NX 800 vlak afsluitende klepgreep

Een strakke vormgeving en kubistisch design geheel in de zin van de Bauhaus-architectuur vraagt om innovatieve oplossingen voor dagelijkse problemen: daarin is next125 met de vlak afsluitende klepgreep geslaagd, waarmee een eenvoudige bediening van alle laden en uittrekelementen mogelijk wordt, zonder de grote vlakken van de keukenarchitectuur te doorbreken.

next125 producten

Onze showrooms

De winnaars van designonderscheidingen in onze showroom bekijken?

Wilt u de innovatieve design kenmerken waar next125 in de loop der jaren vele design awards mee heeft gewonnen live bekijken? In onze showrooms in ZoeterwoudeDen Haag en Cruquius bieden wij u een groot aantal systemen waarbij u de kwaliteit alle innovatieve design kenmerken zelf kunt ervaren. Laat u inspireren door praktische en stijlvolle ideeën voor uw nieuwe next125 keuken. U heeft bij ons een ruime keuze om oneindige te combineren met kleuren, materialen en opstellingen. Bijna elke keuken is zo volledig aan te passen naar uw persoonlijke smaak.

Onze keukenadviseurs luisteren graag naar uw wensen en bespreken daarna met u de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen zij geheel vrijblijvend een 3D tekening van uw droomkeuken maken. Kom dus gerust langs om inspiratie op te doen voor uw nieuw keuken.

Een reddot design award winnende next125 keuken voor de laagste prijs? Kom langs, neem contact op of maak een afspraak!