• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

logo next125 keukens

Duitse kwaliteitskeukens

Kwaliteit ontstaat dan, wanneer iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft: Klanttevredenheid en beleving voor u.

Alleen het goede blijft bestaan. Daarom kiezen wij bewust voor een groot aandeel aan eigen productie. Constante innovatieve productontwikkelingen en verbeteringen, in combinatie met sterke toeleveranciers garanderen een waardevol product. Tot de hoge kwaliteitsstandaard van onze producten behoort ook het meer dan conformeren aan toegestane waarden voor schadelijke stoffen bij allerhande materialen en bouwdelen. Hiervoor werken bij onze kwaliteitsbewaking de best opgeleide ingenieurs en medewerkers. Voor tevreden klant in de hele wereld.

Keukenfabrikant next125 topkwaliteit keukens

GS-keurmerk en Gouden M

Premium keukenfabrikant next125 certificeringen

GS-keurmerk: het meubeltestinstituut LGA-Neurenberg heeft onze actuele modellen aan een veiligheidstest onderworpen. Als uitkomst van de test werd het GS-keurmerk verleend, waarmee wordt bevestigd dat volledig wordt voldaan aan de eisen die worden gesteld aan bedieningscomfort, belastbaarheid, materiaalconstantheid en veiligheid.

Gouden M: met de ‘Gouden M’ bekroont de Deutsche Gütegemeinschaft Möbel e.V. (DGM) meubels die sterk, veilig, duurzaam en goed verwerkt zijn – en geen inhoudstoffen bevatten die schadelijk zijn voor de gezondheid. Voortdurende controles zorgen ervoor dat meubels met het RAL-keurmerk aan de zeer
hoge eisen van de DGM voldoen.

ISO 9001 en ISO 50001 certificering

next125 QM certificaat en ISO certificaat

ISO 9001: jaren geleden kregen onze keukens al het kwaliteitsmanagementcertificaat EN ISO 9001, waarin de klantgerichtheid en proceskwaliteit zijn vastgelegd met betrekking tot de eisen aan en de tevredenheid over product en design. De LGA-certificering wordt jaarlijks bevestigd door tests.

ISO 50001: Op basis van het geïmplementeerde energiemanagementsysteem conform DIN EN ISO 50001:2011 verplicht het bedrijf zich ertoe, om zijn energieverbruik gestructureerd en systematisch te verlagen. Door de permanente regristratie en evaluatie van de energiegegevens worden maatregelen getroffen voor verbetering van de efficiëntie.

next125 producten