Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg

logo next125 keukens

NX 620 Dennen natuur, geborsteld

Expressieve, eerlijke echt houten fronten met een discrete charme stralen een gezellige warmte uit en laten hun natuurlijke herkomst in elke vezel van de houttekening voelen. Een fraaie harmonie en chique contrasten ontstaan, wanneer natuurlijk hout samengaat met matte laktinten in zowel lichte als donkere kleuren.

Download een PDF-brochure van deze next125 keuken
Premium keuken NX620 dennen natuur onderkastjes
Premium keuken NX620 dennen natuur lades

Den – de uitstraling van het zachte, warme hout, zijn harsgeur, dat allemaal brengt een natuurlijke authenticiteit met zich mee, die een heel bijzondere, gezellige charme heeft. Den natuur, zoals die bij next125 wordt verwerkt, is door zijn gelijkmatige structuur en rust ideaal om te worden gebruikt als paneel of wandbekleding, aangezien dit hout met zijn lineaire houttekening nauwelijks knoesten heeft. De natuurlijke sfeer en de rustgevende invloed komen bij grote toepassingen volledig tot hun recht en passen bij de moderne alpine architectuur, waarin steeds meer belang wordt gehecht aan natuurlijke materialen uit de streek. Ook de architectuur van de keuken is indrukwekkend en gereduceerd tot slechts enkele elementen. Het vrijstaande kookeliand en daarachter de opstelling met hoge kasten, die dankzij het paneel harmonieus in de wand wordt geïntegreerd. Contrasterend hierbij de verticale Slimbovenkasten die de lichte en luchtige uitstraling van de keuken accentueren.

Uitvoering next125 NX620

De uitvoering van de next125 NX620 is volledig naar uw wensen aan te passen. Zo zijn next125 design keukens leverbaar met fronten in verschillende materialen en designs en heeft u met de indelingsmogelijkheden van next125 equipment en next125 Primus de keuze uit een veelvoud aan bijzondere opbergmogelijkheid. Voor netjes ingedeelde laden en kasten biedt next125 de praktische Flex-boxen die zijn gemaakt van echt hout en er zien subliem uit zien.

Front design NX 620

De NX 620 is leverbaar met de volgende fronten:

NX 620 F830 Dennen natuur geborsteld
NX 620 F830 Dennen natuur geborsteld
NX 620 F728 Eiken licht knoestig geborsteld
NX 620 F728 Eiken licht knoestig geborsteld
NX 620 F734 Eiken natuur knoestig geborsteld
NX 620 F734 Eiken natuur knoestig geborsteld
NX 620 F738 Eiken grafiet knoestig geborsteld
NX 620 F738 Eiken grafiet knoestig geborsteld
NX 620 F741 Eiken tabak knoestig geborsteld
NX 620 F741 Eiken tabak knoestig geborsteldDe NX 620 Dennen natuur, geborsteld in een andere opstelling?

Deze premium NX 620 keuken met geborstelde houten fronten uit de next125 keukencollectie kan in elke gewenste opstelling worden geleverd. In onze Mega showrooms in Den Haag en Zoeterwoude hebben wij een groot aantal keukenopstellingen van A-klasse keukenmerken. Laat u inspireren door praktische en stijlvolle ideeën voor uw nieuwe next125 keuken. U heeft bij ons de keuze uit een oneindige combinatie van kleuren, materialen en opstellingen. Bijna iedere keuken is zo volledig aan te passen naar uw persoonlijke smaak.

Onze keukenontwerpers luisteren graag naar uw wensen en bespreken daarna de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen zij geheel vrijblijvend een 3D tekening van uw design maken. Kom dus gerust langs om inspiratie op te doen voor uw nieuw keuken.

Deze NX 620 keuken voor de laagste prijs? Kom langs, neem contact op of maak een afspraak!

Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: