Maak van uw 3-in-1 kraan een 5-in-1 kraan!

Quooker introduceert de Quooker CUBE. Met de Quooker CUBE haal je koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker-kraan. De CUBE komt naast het Quooker reservoir te staan. Zo haal je naast kokend, warm en koud water nu ook koel bruisend en gefilterd water uit je bestaande Quooker kraan. De CUBE is alleen te gebruiken in combinatie met kranen en reservoirs die na oktober 2017 zijn geleverd. Aangezien u bij ons na die datum een Quooker kraan heeft afgenomen willen wij u de Quooker CUBE aanbieden voor een speciale prijs.

 • Neem contact met mij op

   

  Laat hieronder uw gegevens achter zodat wij z.s.m. contact met u op kunnen nemen voor het maken van een vervolgafspraak.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nu of nooit aanbieding

Quooker cube prijs

 • Quooker CUBE
  Deze CUBE komt onderin je keukenkastje naast uw bestaande Quooker-reservoir.
 • CO2-cilinder
  De CUBE wordt standaard geleverd met een CO2-cilinder waarmee u koud bruiswater kunt tappen.
 • Montage mogelijk
  De Quooker CUBE kan vakkundig naast uw bestaande reservior geïnstalleerd worden voor €145,-

TV commercials Quooker CUBE

Meer over de Quooker CUBE

Met de CUBE geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails. Zo haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water.

De kokendwaterkraan die alles kan

De CUBE brengt nóg meer plezier in de keuken. Het bespaart je tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is helemaal veilig. Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Houd je de draaiknop iets langer vast, en draai je dan, komt er gefilterd water uit de kraan. Kokend water tappen, terwijl je bruisend water bedoelde, is dus niet mogelijk.

Hoe werkt een Quooker met CUBE?

De CUBE komt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Er zit een filter in, die het water zuivert. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles, waarmee je wel 70 liter koud bruiswater uit je Quooker-kraan kunt tappen.

Het hele jaar door bruisend en gefilterd water

De CUBE bestel je samen met één van de Quooker-kranen en -reservoirs. Standaard leveren we één CO2-cilinder mee voor bruisend water. Als de waterstraal zwakker wordt en er minder koolzuur in het water zit, is de cilinder aan vervanging toe. Je bestelt eenvoudig een set van vier nieuwe via onze webshop. De oude vier cilinders stuur je kosteloos retour aan Quooker via PostNL. De filter in de CUBE gaat ongeveer een jaar mee. Als het reservoir een licht- en geluidssignaal afgeeft, is het tijd voor een nieuwe, die je ook bestelt via onze webshop.

Geniet van bruisend water en bespaar

Wie veel mineraalwater drinkt, is met een Quooker die bruisend water geeft, een stuk goedkoper uit, dan met waterflessen uit de winkel. Reken maar mee. De kosten voor vier CO2-cilinders, die je nodig hebt om bruisend water uit je Quooker te kunnen tappen, zijn €70. Samen zijn ze goed voor 280 liter bruisend water. Dat is €0,25 per liter. Het gefilterde water kost €0,03 per liter. Stel dat jullie thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinken en een liter mineraalwater € 0,50 kost. Dan bespaar je meer dan €200 per jaar. Daarnaast is de CUBE goed voor het milieu. Het gebruik van plastic flessen is verleden tijd.

Blijf zuinig met energie

Wie zich afvraagt of een CUBE veel energie verbruikt, kunnen we geruststellen. Of je drinkwater koelt in een koelkast of in een gekoeldwaterreservoir, maakt niets uit. Het afkoelen kost evenveel energie en met maar 16W stand by-verlies (ongeveer €0,07 per dag) is de CUBE van Quooker ook nog eens zuinig. Daar hoeft de koelkastdeur niet meer voor open te staan.

Veelgestelde vragen

De CUBE is alleen te gebruiken in combinatie met kranen en reservoirs die na oktober 2017 zijn geleverd. Je kunt ze herkennen aan het serienummer. Alleen reservoirs die een serienummer hebben dat begint met VBW, VCW, CCW of CPW en kranen met een serienummer dat begint met QW0 of QW1 zijn te gebruiken in combinatie met een CUBE. Het serienummer van het reservoir is zichtbaar op een sticker op het reservoir. Het serienummer van de kraan bevindt zich op het label dat bevestigd is aan de kabel, die loopt van de kap van het reservoir naar de kraan. Mocht je hier meer vragen over hebben, neem dan contact op met onze klantenservice op 070 – 301 34 74.

De CUBE heeft 230 V spanning nodig en heeft een aansluitwaarde van 100W. De CUBE kan via een verloopdoos worden aangesloten op hetzelfde stopcontact als waar de Quooker op is aangesloten. Het is mogelijk om het Quooker-reservoir en de CUBE op één groep aan te sluiten.

Wie veel mineraalwater drinkt, is met een Quooker die bruisend water geeft, een stuk goedkoper uit dan met waterflessen uit de winkel. Reken maar mee. Vier CO₂-cilinders kosten € 70. Samen zijn ze goed voor 280 liter bruisend water. Dat is € 0,25 per liter. Het gefilterde water kost € 0,03 per liter. Stel dat er thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week gedronken wordt en een liter mineraalwater € 0,50 kost. Dan bespaar je meer dan € 200 per jaar.
Ook hoef je geen waterflessen weg te gooien omdat deze te lang open hebben gestaan en de bruis is verdwenen. Met de CUBE tap je precies de hoeveelheid die je op dat moment nodig hebt. Ook de samenleving bespaart. Vrachtauto’s vervoeren geen plastic waterflessen meer.

Via de webshop van Quooker bestel je eenvoudig een set van vier nieuwe CO₂-cilinders voor € 70 (incl. BTW). De filter voor het filteren van het water in de CUBE gaat ongeveer een jaar mee. Als het reservoir een geluidsignaal geeft, is het tijd voor een nieuwe filter. De filter bestel je ook via quooker.nl, een filter kost € 60 (incl. BTW).

De CO₂-cilinders zijn eigendom van Quooker International BV. De gebruikte CO₂-cilinders dienen daarom te worden geretourneerd aan Quooker. Dit is geheel kosteloos.

Wanneer je een bestelling in onze webshop plaatst van vier nieuwe CO₂-cilinders geef je aan of er CO₂-cilinders teruggestuurd gaan worden. Dit kan via PostNL, hiervoor ontvang je een retoursticker. Deze plak je op de doos met de gebruikte CO₂-cilinders en kun je bij een afgiftepunt aanbieden.

Nee, de temperatuur is niet instelbaar.

Nee, de sterkte van het bruisend water is niet instelbaar. Kom lang bij één van onze vestigingen om het koel bruisende water te proberen.

Quooker adviseert om jaarlijks de ventilator schoon te maken. Ook moet de filter in de CUBE jaarlijks vervangen worden. Deze filter kunt u bestellen via de webshop van Quooker. De CUBE geeft voor het vervangen van de filter een licht- en geluidsignaal af.

De CUBE is 235 mm breed, 440 mm diep en 430 mm hoog. Als de CO₂-cilinder wordt aangesloten is er 65 mm extra ruimte aan de voor- of zijkant van de CUBE nodig.