• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

Selsiuz logo

Selsiuz spoelbakken

Als we over de Selsiuz spoelbakken spreken hebben we het eigenlijk over de Lanesto Urban spoelbakken. De spoelbakken zijn leverbaar in de kleuren: Inox, Gun Metal, Gold en Copper. Aangezien deze kleuren een op een matchen met de gekleurde Selsiuz Steel kokendwaterkranen wordt er gesproken over de “Selsiuz spoelbakken”. Niet alleen in kleur maar ook qua vormgeving zijn deze spoelbakken perfect afgestemd op kokendwaterkranen van Selsiuz.

Welke spoelbak past bij jou?
Om snel de perfect op elkaar aansluitende kokendwaterkraan en spoelbak te vinden hebben we op deze pagina ook linkjes geplaatst naar alle Selsiuz kranen per kleur. Naast de kleur kun je bij de kranen ook nog kiezen uit drie verschillende kraanmodellen: rond, haaks en XL. De combinatie van de spoelbak en kraan past dus in iedere keuken!

Selsiuz spoelbakken aanbod

De Selsiuz spoelbak en bijpassende kokendwaterkraan maken je keuken compleet. De spoelbak is te leveren in de kleuren: Inox, Gun Metal, Gold en Copper. Ze sluiten hier door één op één aan op de Selsiuz Steel kranen. Een unieke combinatie die jouw keuken een geheel eigen gezicht geeft. De spoelbak kan, afhankelijk van het keukenblad, als vlakinbouw of onderbouw worden gemonteerd. Ook is er een bijpassend inzetbakje én bodemrekje voor de spoelbakken verkrijgbaar!

Spoelbakken 40 x 40 cm

Spoelbakken 50 x 40 cm

Dubbele spoelbakken

Glanzend RVS in 4 kleuren

De Selsiuz Steel spoelbakken zijn net als de kokendwaterkranen van dit merk vervaardigd van roestvrij staal. Beide danken hun kleur aan de PVD-techniek. PVD staat voor ‘Physical Vapour Deposition’: een geavanceerde technologie waarbij moleculen uit een gas of damp hechten aan het RVS waardoor een kleur ontstaat. Dankzij deze techniek blijft de metaalglans van deze gekleurde RVS spoelbak behouden.

Selsiuz spoelbakken: RVS stalen spoelbak in de kleur Copper
Selsiuz spoelbakken: RVS stalen spoelbak in de kleur Gold
Selsiuz spoelbakken: RVS stalen spoelbak in de kleur Gun Metal
Selsiuz spoelbakken: RVS stalen spoelbak in de kleur Inox

Prijzen Selsiuz spoelbak

De prijzen voor een Selsiuz spoelbak en bijpassende kokendwaterkraan systemen verschillen per dealer. Uiteraard wil je voor jouw spoelbak niet te veel betalen. De laagste prijzen voor een Selsiuz spoelbak betaal je bij Bemmel & Kroon keukens. Door onze grote inkoop ontvangen wij hoge korting en betalen onze klanten kleine prijzen! Daarnaast ben je bij ons naast de laagste verkoopprijs verzekerd van een uitstekende service en supersnelle levering. Kijk dus snel welke Selsiuz spoelbak het beste bij jou past! Naast de spoelbakken van Selsiuz kun je bij ons ook terecht voor andere spoelbakken en kranen.

Voor ons blijft het steeds weer een uitdaging de perfecte balans te vinden tussen wensen en prijzen!

Laagste prijs garantie

Bijpassende Selsiuz kranen

Weet je al naar welke kleur spoelbak jou voorkeur uit gaat? Selecteer hier dan een Selsiuz kraan in dezelfde kleur. Je komt dan op het totale aanbod Selsiuz kokendwaterkranen met dezelfde geselecteerde kleur. De Steel (RVS) uitvoering is leverbaar in de vier eigentijdse kleuren: Gun Metal, Copper, Gold en Inox.

Keukentrends

De combinatie van de Selsiuz kokendwaterkraan en spoelbak in dezelfde Steel kleur sluit perfect aan bij de interieurtrends Ethnic Nature en Monochrome. De kraan en spoelbak combinatie in dezelfde kleur geven jouw keuken een heel eigen gezicht. De spoelbak kan, afhankelijk van het keukenblad, als vlakinbouw of onderbouw worden gemonteerd. Lees hieronder meer over deze nieuwe trends.

Ethnic Nature

Bij de interieurtrend ETHNIC NATURE zijn groen, aardetinten en grof hout de keywords. Deze trend is geïnspireerd door etnische culturen en tropische natuur waarbinnen groen dé kleur is. Met materialen als rotan en met een prachtig palet van bruintinten brengen we de natuur in ons interieur. Hierbij variëren we met bruine tinten van zand tot klei en donkere aardetinten. Zwart wordt gecombineerd met hout- en steenstructuren voorzien van duidelijke nerven en aders. In deze mix van natuurlijke materialen en aardse kleuren gaat handgemaakt samen met industriële metalen als Copper, Gold en Gun Metal.

Met de interieurtrend "Ethnic nature" haal je de natuur in huis
Met de interieurtrend “Ethnic nature” haal je de natuur in huis
Natuurlijke materialen gecombinerd industriële metalen zoals Goud
Natuurlijke materialen gecombineerd industriële metalen zoals Goud

Monochrome

De interieurtrend MONOCHROME is minder exotisch dan de ETHNIC NATURE trend. Maar deze terugkerende trend met steeds een ander accent is zeker niet minder spannend is. Monochrome staat voor ton sur ton: een combinatie van verschillende materialen en structuren met een uitgesproken vorm. Hierbij wordt gespeeld met contrasten: hard tegenover zacht, licht gecombineerd met donker, hoog met laag, vierkant naast rond, strak versus organisch. Een monochrome keuken zal nooit vervelen! Om diepte en verbazing te scheppen wordt soms een extra kleur toegevoegd.

Contrasterende ronde en vierkante vormen
Contrasterende ronde en vierkante vormen
Monochrome keuken met contrasterende kleuren en witte nerf in donker keukenblad
Monochrome keuken met contrasterende kleuren en witte nerf in donker keukenblad