Siemens

Siemens avantgarde

Siemens presenteert: vooruitstrevende wasverzorging met prachtig design.

Met de Siemens avantgarde lijn geeft u uw wasgoed de beste zorg mogelijk, volledig in stijl. In de nieuwe avantgarde wasmachine en wasdroger van Siemens komen gebruiksgemak en design samen. Van het greeploze ontwerp tot het gestroomlijnde touchscreen bedieningspaneel met LED display: ontdek hoe de was doen een plezier kan worden. Bekijk hieronder welke technieken Siemens avantgarde gebruikt om u het wassen en drogen gemakkelijker te maken.

Avantgarde was- en droogautomaten

Siemens avantgarde valt op vanwege de elegante uitstraling van de wasmachine en warmtepompdroger. De avantgarde-lijn biedt meer dan alleen design. Met de WM14U940NL wasmachine en de WT7HX940NL warmtepompdroger komt wasverzorging en design op een perfecte manier samen. Siemens overtreft met avantgarde al uw verwachtingen!

Wasmachines

Siemens Avantgarde wasmachine

Ontdek vooruitstrevend design en optimaal wasresultaat.

Bekijk de avantgarde wasmachine

Wasdrogers

Siemens Avantgarde wasdroger

Ontdek vooruitstrevend design en optimaal droogresultaat.

Bekijk de avantgarde wasdroger

Fascinerend design met innovatieve kenmerken

De nieuwe premium avantgarde wasmachine en -droger of warmtepompdroger combineren een fascinerend design met de meest innovatieve kenmerken.
Het unieke design wordt gekenmerkt door de luxe blauwe sfeerverlichting in de deurrand en op het bedieningspaneel. Hierdoor is avantgarde een echte eye-catcher. Het luxe zwarte gekantelde multiTouch bedieningspaneel is intuïtief en middels swipen te bedienen. De programma’s en opties worden in helder beeld en in kleur weergegeven en zijn individueel in te stellen naar alle wensen en behoeftes. De verlichte deurring communiceert de programmastatus via de verlichting.

De luxe blauwe sfeerverlichting in de deurrand
De luxe blauwe sfeerverlichting in de deurrand
Het multiTouch bedieningspaneel is intuïtief en middels swipen te bedienen
Het multiTouch bedieningspaneel is intuïtief en middels swipen te bedienen

De avantgarde WM14U940EU is uitgevoerd met sensoFresh; een speciaal wasprogramma waarmee geurtjes in delicate kleding in korte tijd geneutraliseerd kunnen worden, met behulp van actieve zuurstof en zonder het gebruik van water. Daarnaast zijn alle avantgarde wasmachines voorzien van Home Connect en programma’s, waaronder die voor het verwijderen van 16 verschillende vlekken. De avantgarde wasmachines hebben een trommelinhoud van 10kg. Gelijktijdig introduceert Siemens een nieuwe bijpassende avantgarde droger WT7HX940EU. Deze droger is voorzien van het innovatieve intelligentCleaning system, energieklasse A+++ en een grote trommelinhoud van 9kg.

WM14U940EU avantgarde wasmachine met open deur
WM14U940EU avantgarde wasmachine met open deur
Het innovatieve intelligentCleaning system van Siemens avantgarde
Het innovatieve intelligentCleaning system


Kenmerken avantgarde wasmachines

De wasprestatie spreekt voor zich, het design spreekt voor u. Uiterlijk draait niet alleen om het design. Naast het design zijn er ook innovatieve eigenschappen noodzakelijk die de wasverzorging leuker gemakkelijker maken. Dat is precies wat de avantgarde wasmachine van Siemens biedt: prestatie en uiterlijk. En omdat hij extra slim is, neemt hij u het meeste werk uit handen. Zo heeft u meer vrije tijd om te doen wat u belangrijk vindt.

Uitgerust met sensoFresh
sensoFresh is een speciaal wasprogramma waarmee geurtjes in delicate kleding in korte tijd geneutraliseerd kunnen worden, met behulp van actieve zuurstof en zonder het gebruik van water.

MultiTouch bedieningspaneel

Kom in aanraking met alle mogelijkheden: multiTouch LED display.
Met het multiTouch LED display kunt u gemakkelijk alle opties beheren, zonder knoppen in te hoeven drukken. Precieze audiovisuele signalen met verschillende LEDs en geluiden maken het gebruik nog eenvoudiger.

myTime - flexibel de duur van het droogprogramma aanpassen

Wassen op uw eigen ritme: myTime.
Met myTime, wordt uw was sneller schoon en droog. Afhankelijk van de vuil- en- vochtigheid van uw was, kan de duur van het programma worden aangepast tussen 20, 30, 40, 50 of 60 minuten.

myFavorite - eenvoudig uw favoriete programma's opslaan

Uw persoonlijke wasprogramma: myFavourite.
Zelfs met een wasmachine met zoveel mogelijkheden, is er vaak een favoriet programma. U zet dit met myFavourite eenvoudig in het geheugen van de avantgarde wasmachine. De machine onthoudt uw voorkeur en eventuele opties.


Kenmerken avantgarde wasdrogers

Drogen met een technologie zo modern als het design. Eindelijk wordt uw was goed droog, terwijl drogen van uw wasgoed bovendien eenvoudiger wordt voor u. Deze wasdroger biedt veel innovatieve mogelijkheden die het gemak voorop stellen. Niet alleen met vlekkeloos resultaat, maar ook met een prachtig design. Functionaliteit en esthetiek komen zo samen in een unieke ervaring.

De zelfreinigende condensor voorkomt het verstoppen van de droger met pluis en stof.

Drogen zonder problemen: selfCleaning condenser.
De selfCleaning condenser voorkomt het verstoppen van de droger met pluis en stof. Het systeem maakt de condenser een aantal keer schoon tijdens elke cyclus – voor hoge prestaties en laag energieverbruik, gedurende de volledige levensduur.

myTime - flexibel de duur van het droogprogramma aanpassen

Droogtijd is relatief: myTime.
Het drogen van de was duurt zolang als u dat wilt. Met Siemens myTime kunt u flexibel de duur van het droogprogramma aanpassen aan uw eigen schema. U kunt hierbij kiezen uit een progamma van twintig minuten tot één uur. Handig, want zo beschikt u snel weer over uw favoriete overhemd of broek.

myFavorite - eenvoudig uw favoriete programma's opslaan

Het programma van uw voorkeur staat al klaar: myFavourite.
U weet wat u wilt – uw droger onthoudt dat. Sla uw individuele combinatie van programma’s en opties op, en één toets op het display start het favoriete droogproces.

MultiTouch bedieningspaneel

Intuïtie met de hoogste precisie: multiTouch LED display.
Het innovatieve full-touch display biedt intuïtieve bediening voor alle mogelijkheden van de droger. Verschillende LEDs en geluiden maken de besturing makkelijker door audiovisuele signalen.

Avantgarde promotie video

Een elegant design, zonder compromis. Dankzij het nieuwe multiTouch display is het apparaat nog makkelijker in gebruik. Een garantie voor de perfecte wasverzorging, met een voortreffelijke uitstraling.