• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
Vorige
Veloroute du Soleil - Bemmel & Kroon

Bemmel & Kroon fietst voor het Juliana Kinderziekenhuis

Volg onze helden tijdens de “Veloroute du Soleil” en steun automatisch een goed doel bij een bestelling.

Ben je op zoek naar nieuwe huishoudelijke of keuken apparatuur? Dan ben je bij Bemmel & Kroon aan het juiste adres. Maar wist je dat je bij Bemmel & Kroon ook een goed doel kunt steunen? Want Bemmel & Kroon fietst deze lente voor het Juliana Kinderziekenhuis. Hier krijgen zieke kinderen uit Haaglanden de beste zorg. Het ziekenhuis onderscheidt zich door haar kindvriendelijke omgeving. Veel aandacht gaat uit naar het creëren van ontspanning om angst, pijn en stress te verminderen. Daarnaast doen artsen en verpleegkundigen onderzoek naar de beste behandelingen.

Volg ons op Facebook en steun het Juliana Kinderziekenhuis.

Veloroute du Soleil

Van Nederland naar de Middellandse Zee in 17 dagen
Om geld in te zamelen voor onderzoek naar infecties én ontspannende spellen voor zieke kinderen in het Juliana Kinderziekenhuis gaat Bemmel & Kroon de “Veloroute du Soleil” fietsen. Dit is een prachtige fietsroute die loopt van Nederland naar de Middellandse Zee over grotendeels vrij liggende fietspaden. De route is 1652 kilometer lang en voert langs mooie landschappen, historische steden en culturele bezienswaardigheden. De fietsers van Bemmel & Kroon gaan deze uitdaging aan in 17 dagen. Op 26 mei zullen ze in Leidschendam uit de startblokken schieten.

Volg onze fietsers op Facebook
De gehele fietstocht is te volgen op onze Facebook pagina. Hier zal elke elke dag één plaatst uit de route worden uitgelicht en kun je onze sporters een hart onder de riem steken.

Hoe kun je deze actie en het Juliana Kinderziekenhuis steunen?

De fietsers van Bemmel & Kroon fietsen voor het goede doel. Bemmel & Kroon steunt hun medewerkers met deze actie door voor elke bestelling 5 euro over te maken aan het Juliana Kinderziekenhuis. Bij aankoop van een huishoudelijk of keukenapparaat steun je dus automatisch het Juliana Kinderziekenhuis. Zo draag je bij aan een beter verblijf voor zieke kinderen en wetenschappelijk onderzoek naar infectieziekten.

Volg ons op Facebook
Bestel en doneer: voor elke bestelling doneren wij 5 euro.

Wacht niet langer en bestel jouw nieuwe keuken of huishoudelijke apparatuur nu voor de scherpste prijs bij Bemmel & Kroon. Je krijgt dan de beste kwaliteit en service voor de laagste prijs en steunt ook nog het goede doel. Samen met Bemmel & Kroon en het Juliana Kinderziekenhuis maak je het verschil voor deze kinderen.

Alvast bedankt voor jouw steun!

Zelf doneren?

Heb je momenteel geen nieuwe apparatuur nodig, maar draag je ons goede doel wel een warm hart toe? Via de hieronder getoonde button kun je zelf ook een bedrag aan het Juliana Kinderziekenhuis doneren. Zo maken we deze actie samen tot een succes!

ZELF DONEREN

Den Haag
Neckar 24Industrieterrein Forepark
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269Rijneke Boulevard
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Cruquius
Cruquiusplein 50Cruquiusplaza
Vrijdag koopavond
Routebeschrijving
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op:
iDealBancontactCreditcardCreditcardPinnen bij afleveringVooruitbetalen per bankThuiswinkel WaarborgCBW Erkend