Miele

Miele koffiemachines

Met een mooi vormgegeven en volautomatische koffiemachine van Miele zet je eenvoudig een perfect kopje koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato. Met een Miele espressomachine kun je zelfs in één keer twee koffie- of melkspecialiteiten zetten. Hierbij kun je de sterkte en temperatuur eenvoudig aan jouw wensen aanpassen. Van cappuccino tot espresso: een koffiemachine van Miele biedt maximale kwaliteit voor een perfect kopje koffie in de ochtend.

Miele-koffiemachines in beeld

Geniet van de meest aromatische koffiespecialiteiten met een Miele-koffiemachine

Highlights – Miele koffiemachines

Geniet van de meest aromatische koffiespecialiteiten met een Miele-koffiemachine

OneTouch en OneTouch for Two - Dubbel genieten van de ultieme vorm van smaak

OneTouch en OneTouch for Two

Dubbel genieten van de ultieme vorm van smaak
Met de One Touch for Two-functie kun je met een druk op de knop twee heerlijke koffiespecialiteiten bereiden. De warme drankjes – waaronder twee cappuccino, koffie, espresso of twee glazen Latte Macchiato – worden automatisch bereid, zonder dat de kopjes of glazen verschoven hoeven te worden.

EasyClick-melksysteem

Eenvoudig aansluiten van het melksysteem
Het comfortabele EasyClick-melksysteem kan heel snel en eenvoudig worden vastgeklikt aan de voorkant van het apparaat en weer worden verwijderd. De koffiemachines hebben naast het EasyClick-melksysteem nog een vernieuwing: het melkreservoir is van hoogwaardig glas. Daardoor is het niet alleen eenvoudig te reinigen, maar is de hoeveelheid melk ook duidelijk zichtbaar.

CupSensor

Altijd de ideale afstand
Met de unieke CupSensor wordt koffie bereiden nog makkelijker. De CupSensor herkent namelijk de hoogte van het kopje of glas en brengt de uitloop automatisch in de juiste positie. Hierdoor wordt het spatten van koffie en melk voorkomen en worden een perfecte koffietemperatuur en mooie crèmelaag gegarandeerd. Na de bereiding gaat de schenktuit een centimeter naar boven zodat de uitloop helemaal schoon blijft.

AromaticSystem

Doordachte filtertechniek
Het filtersysteem beschikt over een filterkamer, die uitzet wanneer er water instroomt. Hierdoor worden de gemalen koffie en het water intensief gemengd en ontstaat er een nog sterker aroma. Nadat de koffie en het water gemengd zijn, daalt de waterdruk en krimpt de filterkamer. Je kunt vervolgens genieten van een heerlijk kopje koffie met meer aroma en smaakbeleving.

ComfortDoor

Gepatent.deursysteem met volledig openklapbare deur
De gepatenteerde ComfortDoor1: Alleen bij Miele-koffiemachines kun je de deur helemaal naar links openslaan om bijvoorbeeld het uitneembare waterreservoir, het reservoir voor koffiebezinksel en het afvalreservoir eenvoudig uit te nemen.

Automatisch spoelen melkleiding

Maximale hygiëne
Na elke melkbereiding met de inbouwkoffiemachine wordt de melkleiding automatisch gereinigd met water uit het waterreservoir. Voor optimale hygiëne in een handomdraai.

OneTouch en OneTouch for Two

Samen genieten van je favoriete koffiespecialiteit
Enkel of dubbel genieten. Met één druk op de knop een enkele of dubbele koffie-specialiteit – waaronder cappuccino en Latte Macchiato – bereiden. De warme drankjes worden automatisch bereid, zonder dat de kopjes of glazen verschoven hoeven te worden.

CupSensor

Automatische aanpassing van de schenktuit
Met de unieke CupSensor wordt koffie bereiden nog makkelijker. De CupSensor herkent namelijk de hoogte van het kopje of glas en brengt de uitloop automatisch in de juiste positie. Hierdoor wordt het spatten van koffie en melk voorkomen en worden een perfecte koffietemperatuur en mooie crèmelaag gegarandeerd. Na de melkschuimtoevoeging gaat de schenktuit een centimeter naar boven om de tuit schoon te houden.

CM Touch

Zeer eenvoudig
Naast de vele mogelijkheden van de CM7 is het apparaat ook nog eens eenvoudig te bedienen. Dat komt vooral door het overzichtelijke CM Touch tekstdisplay met duidelijke aanwijzingen. Met een paar tiptoetsen kiest je jou lievelingsdrank en de gewenste instellingen. Voor een paar functies is slechts één druk op de knop voldoende. Het display is vanwege de duidelijke witte letters op een zwarte achtergrond altijd zeer goed af te lezen.

Cappuccinatore

Perfect romig melkschuim voor koffiespecialiteiten
Met de cappuccinatore maak je heel eenvoudig warme melk of romig melkschuim. In slechts een paar seconden verwarmt of schuimt de cappuccinatore de melk op, rechtstreeks in het kopje of in het glas. Bovendien kan de cappuccinatore in de vaatwasser worden gereinigd.

Koffie en thee

20 verschillende warme dranken. Met één apparaat.
De nieuwe CM7 biedt een geheel nieuwe kijk op genieten: 20 verschillende warme dranken worden volledig automatisch bereid. En het beste: De CM7 beheerst niet alleen het bereiden van Italiaanse koffiespecialiteiten, maar ook het bereiden van verschillende soorten thee. Of je nu houdt van groene of zwarte thee, of van kruiden- of vruchtenthee: het water wordt altijd verwarmd tot de juiste temperatuur, zodat het thee-aroma optimaal vrij komt.

CM Touch

Zeer eenvoudig
Naast de vele mogelijkheden van de CM7 is het apparaat ook nog eens eenvoudig te bedienen. Dat komt vooral door het overzichtelijke CM Touch tekstdisplay met duidelijke aanwijzingen. Met een paar tiptoetsen kiest je jou lievelingsdrank en de gewenste instellingen. Voor een paar functies is slechts één druk op de knop voldoende. Het display is vanwege de duidelijke witte letters op een zwarte achtergrond altijd zeer goed af te lezen.

Miele productgroepen

De Huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele is onderverdeeld in productgroepen. Zo vind je onder de productgroep Koffiemachines alle inbouw- en vrijstaande koffiemachines. Neem ook eens een kijkje bij de Miele-apparaten in één van de andere hoofdgroepen.