Samsung logo

Samsung QuickDrive wasmachines

Krachtig wassen, sneller schoon
Wil je een Samsung QuickDrive wasmachine kopen? Ontdek de werking van Samsung’s QuickDrive-technologie en hoe deze wasautomaten met ‘Q-Drum’ je wasgoed energiezuiniger en 2x sneller wassen. Overtuigd van de vele voordelen van Q-Drive? Bij Bemmel & Kroon koop je een QuickDrive-wasmachine voor de laagste prijs!

QuickDrive wasmachines

De werking van Samsung's Q-Drive toegelicht.

Samsung QuickDrive-technologie

De werking van Samsung’s Q-Drive toegelicht.
Een Samsung QuickDrive wasmachine houdt je kostbare kleding langer mooi, wast supersnel (verkort de wastijd tot 50%) én verbruikt minder energie (tot 20% minder) met uiteindelijk hetzelfde wasresultaat! Tevens zijn de wasmachines voorzien van de functie automatisch doseren: sensoren controleren het waterniveau, geven automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel vrij en meten de helderheid van het water.

De Q-Drum (wastrommel) van een Samsung Quickdrive bestaat uit een hoofdtrommel en een achterplaat. Deze draaien onafhankelijk van elkaar in dezelfde of in een tegengestelde richting van elkaar. Doordat het wasgoed in verschillende richtingen beweegt, wordt vuil snel en geleidelijk uit de kleding verwijderd en wordt er je kleding dynamisch gewassen. Gevolg, je was wordt door deze sensoren en de Q-drum sneller én beter gewassen.

Samsung EcoBubble technologie - Extra besparen op energieverbruik.

Samsung EcoBubble

Krachtige bubbels om energiezuinig te wassen.
Met Samsung’s EcoBubble-technologie was je ook op een lage temperatuur hygiënisch schoon. Hierdoor bespaar je met een Samsung EcoBubble wasmachine extra energie. Bovendien blijft de kleur en textuur van je kleding door koud te wassen langer mooi.

Bij deze innovatieve technologie wordt wasmiddel in schuim omgezet. De wasmachine mengt wasmiddel met water en pompt daar onder hoge druk lucht in. Zo zet de wasmachine het wasmiddel om in schuim. Het schuim verspreidt zich gelijkmatig over je was en dringt veel sneller door in de stof. Dit zorgt ervoor dat EcoBubble extra schoon wast. Een bijkomend voordeel is dat er dankzij EcoBubble in je machine minder wasmiddelresten achterblijven. Zo heb je ook nog minder onderhoud.

Het SuperSpeed wasprogramma halveert de wastijd

Samsung SuperSpeed

Het Super snelle wasprogramma.
De was klaar in slechts 39 minuten? Het Samsung SuperSpeed wasprogramma maakt dit mogelijk. De wasduur wordt verkort en kleding wordt grondig schoon. Hierdoor is een halfvolle trommel in 39 minuten schoon. Dat is handig wanneer je snel je favoriete outfit nodig hebt.

Hoe werkt het SuperSpeed wasprogramma?
Dit doet het wasprogramma door een combinatie van technieken. Met Samsung QuickDrive wordt kleding tijdens het wassen dynamisch bewogen. EcoBubble zorgt voor een krachtig wasresultaat op lage temperatuur. En Speed Spray verwijdert wasmiddelresten met krachtige waterstralen, voor een kortere spoeltijd. Verder wordt ook de centrifugesnelheid verhoogd.

Was eenvoudig en effectief met krachtige AI Control.

Samsung AI Control

De wasmachine die jou kent.
AI Control maakt het wassen met een Samsung QuickDrive wasmachine nog makkelijk. Deze functie onthoudt de programma’s en instellingen die je het meeste gebruikt. Ook raadt de wasmachine wasprogramma’s aan wanneer je gaat wassen. Voor extra gemak wordt ook tijdsinformatie gegeven, zoals de status van het programma. Hierdoor weet je precies wanneer de was klaar is.

In de handige SmartThings app vind je advies over wasprogramma’s, je dagelijkse planning en onderhoudstips. Ook communiceert je wasautomaat met je droger door alvast het ideale droogprogramma te selecteren. Dit gebeurt door middel van Auto Cycle Link.

Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9

QuickDrive wasmachines in onze winkels

Wil je jouw Samsung Quickdrive wasmachine liever in een échte winkel kopen?
In onze webshop vind je een totaalaanbod van witgoed en keukenapparatuur van Samsung. Heb je een vraag over Samsung wasmachines met QuickDrive-technologie? Neem gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Wil je de Samsung QuickDrive wasmachine voor deze gaat kopen liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze winkels waar je de wasautomaat kunt zien en aanraken. Hier vind je naast werkend opgestelde huishoud- en keukenapparatuur ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij jouw te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid apparaten aanbod van Samsung en andere A-merken.

Samsung wasmachines in onze één van onze echte winkelsWasmachines in onze één van onze echte winkels
Bij ons vind je witgoed én keukens onder één dakBij ons vind je witgoed én keukens onder één dak