Keukenbladen

Aanrecht en werkbladen voor elke keuken
Aan uw aanrecht verricht de meeste keukenwerkzaamheden. Daarom is het keukenblad een essentieel onderdeel van uw keuken. Bij het kopen van een nieuwe keuken vind je bij ons het grootste aanbod keuken bladen. In materialen zoals composiet, graniet, dekton, keramiek, kunststof, hout en andere hedendaagse werkblad materialen. Variërend in samenstelling, kleur, dikte, structuur, formaat en randafwerking. Met zoveel keuze in aanrechtbladen bieden wij voor elke keukenstijl het juiste keukenwerkblad. Bovendien vindt u bij Bemmel & Kroon naast elke kleurstaal van een keuken werkblad ook een afbeelding van het volledige keukenblad. Natuurlijk worden de specificaties per blad uitgebreid toegelicht. Kortom, hier leest u alles om het voor u meest geschikte keukenblad te kiezen.

Keukenblad materiaal kiezen

Elk keukenblad is bij Bemmel & Kroon maatwerk.

Keukenblad op maat

Geen keuken is hetzelfde en dat gaat uiteraard ook op voor de afmetingen. Daarom wordt bij ons elk keukenblad op maat gemaakt. Als u in uw keuken een aanrechtblad over de volle lengte van de muur wenst, gaan standaardmaten immers niet op. Vandaar dat alle keuken werkbladen bij Bemmel & Kroon op maat worden gemaakt. Zo bent u er van verzekerd dat het werkblad – op de door u gewenste plek – perfect in uw keuken past.

Naast het formaat van het blad zijn ook de dikte en randafwerking op maat leverbaar. Zo wordt er bij een modern keukenblad vaak gekozen voor een dunner werkblad met een strakke, hoekige rand. Bij landelijke keukens wordt er daarentegen vaker gekozen voor een dikker blad. Een stijlvolle spatrand achter het aanrechtblad, van hetzelfde materiaal, maakt het geheel compleet.

Welk werkblad materiaal heeft uw voorkeur?

Een korte toelichting per materiaal
Wilt u weten welk materiaal het beste bij uw wensen past? Hieronder hebben we de materialen kort toegelicht. Zo kunt u eenvoudig de keuze maken voor een aanrechtblad dat aansluit op uw wensen.

Soorten Keukenbladen vergelijken

Materiaaleigenschappen bekijken en vergelijken.
Hieronder vindt u de materiaaleigenschappen van ons keukenbladen aanbod. De populairste keuken werkbladen staan hier bovenaan. In onze showrooms kun u al deze materialen zien en voelen. Bovendien is elke kleurstaal bij ons ook zichtbaar op een wand vullende Touchscreen applicatie. Hierop is elke beschikbare kleur of structuur op ware grootte te bewonderen. Hiermee zijn wij uniek in Nederland.

Maak een afspraak

Soorten keukenbladen vergelijken.
Greengridz duurzame keuken bladen.

Duurzame keuken bladen

Verschillende van onze keuken bladen dragen het FSC-keurmerk. Zoals onze massief houten werkbladen. Hierbij heeft u de zekerheid dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. En wat dacht u van werkbladen met Greengridz basismaterialen? Tijdens het productieproces van deze keukenbladen vindt 60% minder CO2 uitstoot plaats. Door de rasterstructuur is er namelijk minder materiaal nodig.

Ook is het Carb2 gecertificeerd. Hierdoor voldoet het aan de aller strengste normen voor samengestelde houtproducten. Deze normen zijn vastgelegd door de California Air Resources Board (CARB). Dit betekent dat de emissie van formaldehyde minder dan 0,08 ppm is! Daarmee is Greengridz een van de eerste plaatmaterialen die aan de hoge eisen voldoet.

Welke verlichting boven uw aanrechtblad?

Om veilig te kunnen koken is goede verlichting boven uw aanrecht noodzakelijk. Zeker waar groenten en vlees wordt gesneden. Maar ook waar wordt gekookt is goed zicht erg belangrijk. Voor een veilige werkomgeving is een plafondlamp alleen niet voldoende. Met uw rug naar het licht gekeerd creëert u met uw eigen lichaam namelijk schaduw op het keukenblad en de kookplaat. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen voor extra licht dat wel direct op uw aanrechtblad schijnt. Hiervan is onderbouw verlichting het bekendste type keukenverlichting. Deze verlichting wordt direct onder de keukenkastjes gemonteerd. Zo zorgt ze voor een goed verlicht keuken werkblad. Maar wat als u geen bovenkastjes wenst omdat u uw nieuwe keuken een meer ruimtelijke uitstraling wilt geven? Ook dan bieden wij vele oplossingen die uw werkbladen helder verlichten. Met deze stijlvolle en praktische LED keukenverlichting bent u verzekerd van voldoende werklicht. Want veiligheid gaat natuurlijk boven alles.

Keukenblad onderhoud - dagelijks schoonmaken is belangrijk.

Onderhoud van keuken werkbladen

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk van uw keukenblad genieten. Daarom is het dagelijks schoonmaken van uw keukenblad voor ieder materiaal belangrijk. Dat kan gemakkelijk met een reinigingsmiddel en een vochtige doek. Maar sommige aanrechtbladen hebben meer onderhoud nodig. Zeker natuurlijke materialen als hout en natuursteen zijn zeer onderhoudsgevoelig.

Bij een aantal materialen is periodiek onderhoud noodzakelijk om het werkblad in optimale conditie te houden. Zorg dus dat u de juiste onderhoudsproducten voor uw keukenblad gebruikt. Bekijk voor meer onderhoudstips de pagina’s over de verschillende werkblad materialen. Zo kunt u er met het juiste onderhoud jaren lang van genieten.

Afspraak inplannen advies keukenblad kopen

Persoonlijk keukenblad advies

Laat u bij uw keuze voor een keukenblad voor uw nieuwe keuken niet alleen leiden door uw persoonlijke smaak. Uw keukenblad moet tegen een stootje kunnen, onderhoudsvriendelijk zijn en o.a. bestand zijn tegen hitte, krassen en zuren. Onze keukenadviseurs informeren u graag over de mogelijke materialen, kleuren, diktes en vormen.

Gaat uw voorkeur uit marmer, hout, natuursteen of beton? Dan vindt u bij ons een enorm aanbod van alternatieven die niet van echt zijn te onderscheiden. Zo geniet u wel van de voordelen maar niet van de nadelen van deze keukenblad materialen. Bijna alle kleuren en structuren behoren tot de mogelijkheden.

Ja, ik wil vrijblijvend advies