Landelijke keukens

Met een landelijke keuken beleeft u de klassieke nostalgie en proef u de sfeer van het platteland van vroeger. Landelijke keukens met moderne keukenapparatuur combineren nostalgische dorpse charme met hedendaags gebruiksgemak. Keukens van natuurlijke materialen in landelijke stijl om sfeervol te wonen en heerlijk te koken. Bekijk de landelijke en rustieke keukens uit onze collectie.

Resultaat 1-10 van 32

Resultaat 1-10 van 32

Soorten landelijke keukens

Landelijke keukens zijn er in alle soorten en maten waaronder nostalgisch, landelijk modern, klassiek en combinaties daarvan. Keukens met een zwaar fornuis, een rustieke meubelschouw en glasdeuren met roeden die het gevoel van grootmoeders tijd doen herleven. Klassieke keukens met keukenkastjes voorzien van ouderwetse handgrepen en een robuust natuurstenen aanrechtblad. Bestaat uw droomkeuken uit een combinatie van klassieke nostalgie met moderne accenten, zoals greeploze kasten? Of een hoogglans afwerking, in plaats van mat gelakt? Bij Bemmel & Kroon keukens vind u een groot aanbod van landelijke keukens met moderne design elementen. De mogelijkheden in landelijke keukens zijn talloos.

Landelijke keukens met moderne apparatuur

Om uitgebreid te kunnen koken moet een landelijke keuken natuurlijk wel zijn voorzien van de modernste apparatuur. Met een groot traditioneel gasfornuis, moderne combi-oven en steamer of een gas-op-glaskookplaat. Uw keuken is met deze moderne apparatuur gereed om heerlijk in te kokkerellen.
Bemmel & Kroon heeft een ruim aanbod landelijke en klassieke keukens die gezelligheid en nostalgie in uw huis brengen. Deze nostalgische keukens zijn een verrijking voor elke woning en creëren een sfeervol en warm gevoel in uw woning.

Bent u geïnspireerd door de landelijke en klassieke keukens op deze pagina? Onze keukenexperts geven u graag advies en laten u met plezier de mogelijkheden zien in één van onze showrooms. Door de ideale indeling en juiste combinatie van de keukenbladen, kastjes, inbouwapparatuur en werkbladen bent u ervan verzekerd dat u de landelijke keuken van uw dromen krijgt. Voor elk budget, elke smaak en voor elk type woning kunt u kiezen uit een breed aanbod. Ontdek de wereld van de landelijke en klassieke keukens.

Bezoek onze showroom met landelijke keukens

Wilt u liever direct een afspraak maken met één van onze keukenadviseurs? Kom dan gerust langs in één van onze showrooms waar u een groot aanbod aan landelijke showroomkeukens kunt zien. In deze Mega showrooms kunt u uw landelijke keuken geheel naar wens samenstellen.