Tijdloze keukens

Bij een tijdloze keuken worden er veelal vormen en materialen gebruikt die door de jaren heen actueel blijven. U bent dan niet na een jaar al weer uitgekeken op uw nieuwe keuken en kunt eindeloos van uw keuken genieten. Zowel de moderne als landelijke keukens zijn leverbaar in een “tijdloos” ontwerp. Uiteraard zijn al de tijdloze keukenopstellingen bij Bemmel & Kroon voorzien van de modernste materialen, technieken en keukenapparaten. Bekijk ons aanbod van tijdloze keukens.

  • 1
  • 2

Resultaat 1-10 van 17

  • 1
  • 2

Resultaat 1-10 van 17

Tijdloze keukens, welke kleuren zijn tijdloos?

In een tijdloze keuken is het afstemmen van de juiste kleuren van groot belang. Om ervoor te zorgen dat een keukenontwerp echt tijdloos is worden er vaak lichte kleuren gebruikt zoals: wit, crème en diversen lichte grijstinten. In tegenstelling tot keukenapparatuur waarvan de kleur steeds feller en vrolijker wordt is het gebruik van felle trendy kleuren bij een tijdloze keuken uit den boze. Trendy kleuren zijn immers vaak de kleuren waar u snel op uit gekeken bent.

Tijdloze keukens met een persoonlijke touch

Hoewel tijdloze keukens ook na jaren gebruik nog steeds een hedendaagse uitstraling moeten hebben hoeft een tijdloze keuken niet saai te zijn. Bij het ontwerpen van uw droomkeuken kunt u dus nog steeds een persoonlijke touch aanbrengen. Door de enorme keuze in vormen en materialen zijn de mogelijkheden hiervoor onbeperkt. Het eenvoudige en praktische ontwerp van onze tijdloze keukens geeft u alle ruimte om uw eigen smaak door te voeren.

Een tijdloze keuken ontwerpen met onze keukenspecialisten?

Onze keukenontwerpers helpen u graag met het ontwerpen en bedenken van uw tijdloze keuken. Zij denken dan met u mee over wat nu ECHT belangrijk is in uw keuken en geven advies over de meest geschikte materialen afgestemd op uw keukengebruik. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of inbouwapparaten worden hierbij volledig naar uw wensen aangepast. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

Komt gerust langs in één van onze Mega showroom voor inspiratie en advies over de geschikte tijdloze keuken voor u.