Tijdloze keuken

Tijdloze keukens

Bij een tijdloze keuken worden er veelal vormen en materialen gebruikt die door de jaren heen actueel blijven. U bent dan niet na een jaar al weer uitgekeken op uw nieuwe keuken en kunt eindeloos van uw keuken genieten. Zowel de moderne als landelijke keukens zijn leverbaar in een “tijdloos” ontwerp. Uiteraard zijn al de tijdloze keukenopstellingen bij Bemmel & Kroon voorzien van de modernste materialen, technieken en keukenapparaten. Bekijk ons aanbod van tijdloze keukens.

Een greep uit ons tijdloze keukenaanbod

Tijdloze witte keuken

Tijdloze keukens, welke kleuren zijn tijdloos?

In een tijdloze keuken is het afstemmen van de juiste kleuren van groot belang. Om ervoor te zorgen dat een keukenontwerp echt tijdloos is worden er vaak lichte kleuren gebruikt zoals: wit, crème en diversen lichte grijstinten.

In tegenstelling tot keukenapparatuur waarvan de kleur steeds feller en vrolijker wordt is het gebruik van felle trendy kleuren bij een tijdloze keuken uit den boze. Trendy kleuren zijn immers vaak de kleuren waar u snel op uit gekeken bent. Een tijdloos design biedt u natuurlijk nog steeds alle ruimte om uw eigen smaak door te voeren in styling en accessoires.

Tijdloze keuken créme met licht essen houtTijdloze keuken uitgevoerd in créme en licht essen hout.
Lichtgrijze keuken tijdloos designLichtgrijze keuken tijdloos design.

De opstelling van uw tijdloze keuken

Uw tijdloze keuken kan, afhankelijk van de maten van uw keuken op diverse manieren worden opgesteld. Hierbij is de tijdloze keuken met eiland voor veel kookliefhebbers de favoriete keukenopstelling. Uw kookeiland wordt dan, naast een plek om te koken, al snel dé centrale plek in uw woning! Een gezellige plek waar u heerlijk kunt ontbijten, met vrienden kunt dineren of om te borrelen. Natuurlijk zijn er bij een eilandopstelling voldoende keukenkastjes om al uw potten, pannen, servies, bestek en meer in op te kunnen bergen. Heeft u in uw woning niet genoeg ruimte voor een kookeiland, dan is de hoekkeuken een goed alternatief. Maar ook bij rechte keukenopstellingen zijn er oneindig veel mogelijkheden. Al deze opstellingen zijn naar eigen smaak in te delen.

Tijdloze keuken met kookeilandTijdloze keuken met kookeiland
Landelijke hoekkeuken in tijdloos designLandelijke hoekkeuken in tijdloos design

Keukens en keukenapparatuur onder één dak

De meeste keukenwinkels verkopen alleen keukens. De keukenapparatuur voor uw nieuwe tijdloze keuken kunt u hier vanuit een catalogus samen met een verkoper uitzoeken. Bij Bemmel & Kroon geloven wij echter dat u de apparatuur net als de keuken moet kunnen zien, voelen, en zelf moet kunnen gebruiken. Naast een enorme hoeveelheid complete keukenopstellingen vind u bij ons daarom ook de grootste collectie aangesloten keukenapparaten. Daarin zijn wij uniek in Nederland. Alles wat u nodig heeft om uw droomkeuken samen te stellen onder één dak. Onze keukenadviseurs zijn u graag van dienst om uw nieuwe keuken gezamenlijk tot in perfecte samen te stellen.

Maak een afspraak

Tijdloze keukens in onze showroomTijdloze keukens in onze showroom
Aangesloten keuken en inbouwapparatuurAangesloten keuken en inbouwapparatuur

Moderne keukenapparatuur

De keukenadviseurs van Bemmel & Kroon helpen u niet alleen bij het praktische ontwerp van uw nieuwe keuken. Ook op het gebied van de meest hypermoderne keukenapparatuur voorzien zij u graag van advies. Zo voorziet de Quooker u in één handomdraai van kokend water. Dankzij hun strakke vormgeving passen een keramische of een inductiekookplaat ook goed in uw tijdloze keuken. Inbouw koffiemachines of geïntegreerde afzuiging sluiten eveneens perfect aan bij een tijdloos ontwerp.

Voor moderne strakke keukens bieden we kwalitatief hoogwaardige keukenapparatuur van merken als: ATAG, BORA, Gaggenau, Miele, NEFF, Novy, Pelgrim en Siemens. Hun minimalistisch design, kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak onderscheidt deze merken van andere A-merken. Ontdek de unieke werking van al deze vooruitstrevende keukenapparatuur in één van onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om u alles uit te leggen.

Quooker flex kokend-water-kraanQuooker flex kokend-water-kraan
LG Door-in-door koelkastLG Door-in-door koelkast
Miele inbouw koffiemachineMiele inbouw koffiemachine
Inductie kookplaat met afzuiging van Siemens studioLineInductie kookplaat met afzuiging
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe moderne keuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. U heeft hierbij de keuze uit een enorme collectie fronten, werkbladen, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Voorbeelden tijdloze keukens

Tijdloze keuken met hoge kasten
Tijdloze landelijke keuken
Moderne tijdloze keuken
Tijdloze rechte landelijke keuken
Landelijke hoekkeuken in tijdloos design
Losse tijdloze keukenelementen
Greeploze rechte tijdloze opstelling