Keukenstijlen

Welke keukenstijl kiest u?
De vele keukenstijlen maken het kopen van een nieuwe keuken er niet eenvoudiger op. Heeft u al een bepaalde keukenstijl op het oog? Of weet u nog niet welke van de beschikbare keukenstijlen het beste aansluit bij de rest van uw woning? Bemmel & Kroon biedt u alle denkbare keukenstijlen waardoor u bij ons voor iedere stijl en smaak de juiste keuken vindt. Van landelijke keukens tot design keukens en van moderne keukens tot nostalgische keukens. In onze brede collectie kwaliteitskeukens vindt u alle keukenstijlen terug.

Landelijke keukenstijl

Landelijke keukens

Een landelijke keuken kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. De nostalgische sfeer van het platteland wordt in deze keukens gecombineerd met de modernste keuken-apparatuur. Landelijke keukens zijn veelal voorzien van kaderdeuren die men vroeger vaak tegenkwam in de Nederlandse boerderijen. Een vrijstaand fornuis of een grote stenen spoelbak maken het plaatje voor een landelijke keukenstijl compleet. Robuuste werkbladen van natuursteen of composiet geven de keuken een gezellige natuurlijke uitstraling.

Meer over landelijke keukens

Moderne zwarte keuken met veel keukenkasten

Moderne keukens

Geeft u de voorkeur aan strakke lijnen, een gladde afwerking en moderne materialen? Dan is de moderne keukenstijl voor u waarschijnlijk de juiste keuze. Strakke vormgeving geavanceerde keukenapparatuur, brede laden en aandacht voor ergonomie, dat zijn enkele kenmerken van een moderne keuken. Blikvangers binnen deze keukenstijl zijn vaak een kookeiland, greeploze fronten en een design kraan. In combinatie met hout, steen, glas, roestvrij staal of hoogwaardig kunststof krijgt de moderne keuken een strakke, eigentijdse uitstraling.

Meer over moderne keukens

Houten keuken stijl

Houten keukens

Een ambachtelijke houten keuken geeft uw interieur een warme en natuurlijke uitstraling. Er is een grote verscheidenheid in keukens van hout waaronder keukens van doorleefd hout en keukens van steiger hout. Keukens van hout zijn bovendien zeer trendy. Elke houten keuken is met zijn duurzame natuurlijke uitstraling uniek. Door de vele houtsoorten, kleuren en afwerkingsmogelijkheden is de houten keuken toe te passen in allerlei interieurstijlen. Niet zonder reden kiezen mensen tegenwoordig steeds vaker voor een houten keuken.

Meer over houten keukens

Design keuken met kookeiland

Design keukens

Design keukens zijn stijlvolle keukens die zich kenmerken door strakke ontwerpen, hoogwaardige materialen en perfecte eenvoud. Het strakke lijnenspel van een design keuken zorgt voor rust, balans en ruimte. Door de vele keuzemogelijkheden in werkbladen, fronten, kleuren, opstellingen en keukenapparatuur kunt u eindeloos variëren, zodat uw design keuken volledig aansluit op uw wensen en behoeften.

Meer over design keukens

Industriële keuken met baksteen, RVS, beton en hout.

Industriële keukens

Wilt u voor een rauwe en stoere keukenstijl gaan, dan is de industriële keuken wat voor u. Dit eigentijdse keukentype maakt vaak gebruik van opvallende materialen, zoals baksteen en roestvrijstaal. Vanwege de ruwe uitstraling is ook beton een geliefd materiaal bij een industrieel keukenontwerp. Deze materialen die u ook terug ziet in oude fabrieken worden, vanwege de warme uitstraling, vaak gecombineerd met (oud) hout. Zo wordt er binnen de industriële look een balans gevonden tussen robuustheid en gezelligheid.

Meer over industriële keukens

Betonlook keukenstijl met betonnen kookeiland.

Betonlook keukens

Een beton of betonlook keuken staat garant voor een unieke, stoere uitstraling. Bent u op zoek naar een keuken die past bij een industriële interieurstijl, dan is een betonnen keuken een uitstekende keuze. Aangezien beton een veelzijdig materiaal is zijn betonlook keukens leverbaar in diverse soorten en maten. Zo heeft u de keuze uit verschillende betonstructuren en kleurtenten en kan beton op vele manieren worden toegepast. Niet alleen zijn betonnen keukens een lust voor het oog, maar ze zorgen ook voor een hippe en stoere uitstraling.

Meer over betonlook keukens

Hoogglans keukenstijl: de meest superieure afwerkingslaag voor een keuken

Hoogglans keukens

Hoogglans keukens zijn strak, opvallend en momenteel helemaal in! Hoogglans is de meest superieure afwerkingslaag voor een keuken. Uw keuken krijgt met deze glanzende toplaag een uitermate luxe uitstraling. De design uitstraling van een witte hoogglans keuken in combinatie met bijvoorbeeld een zwart composiet aanrechtblad is tegenwoordig een veelgevraagde combinatie in onze keukenwinkel. Hoogglans wordt veel toegepast bij moderne keuken en design keukens die greeploos wordt uitgevoerd. Bekijk onze hoogglans keukens en laat u inspireren.

Meer over hoogglans keukens

Luxe exclusieve keukenstijl

Luxe keukens

Luxe keukens uit onze exclusieve keuken lijn worden perfect op maat én naar uw wensen vervaardigd. Deze exclusieve keuken wordt gemaakt met de meest luxe en hoogwaardige materialen en zijn tot in perfectie afgewerkt. Uiteraard zijn deze design keukens voorzien van de laatste technische ontwikkelingen en modernste keukenapparatuur.

Meer over luxe keukens

Greeploze keukenstijl

Greeploze keukens

Hoewel greeploze keukens in verschillende stijlen kunnen worden uitgevoerd hebben de meeste greeploze keukens een moderne design stijl. De afgelopen jaren is greeploos de trend! Door het toepassen van de nieuwe soft-motion techniek is het openen van een keukenkast of lade met een greeploze greep niet moeilijk. In deze keukenstijl komt men hoogglans gelakte fronten het meeste tegen, maar ook zijdeglanslak, satijnlak en glasfronten zijn mogelijk in het greeploze programma. Vanwege de strakke uitstraling wordt met name bij design keukens en moderne keukens gekozen voor greeploos.

Meer over greeploze keukens

Tijdloze keukenstijl

Tijdloze keukens

Tijdloze keukens worden er veelal vormen en materialen gebruikt die door de jaren heen actueel blijven. U bent dan niet na een jaar al weer uitgekeken op uw nieuwe keuken en kunt eindeloos van uw keuken genieten. Zowel de moderne als landelijke keukens zijn leverbaar in een “tijdloos” ontwerp. Uiteraard zijn al de tijdloze keukenopstellingen bij Bemmel & Kroon voorzien van de modernste materialen, technieken en keukenapparaten. Bekijk ons aanbod van tijdloze keukens.

Meer over tijdloze keukens

Keukenstijlen voor elk interieur

Een keukenstijl voor elk interieur

Gezien het grote aantal verschillende keukenstijlen dat te koop is kan het bepalen van de gewenste keukenstijl nog een aardige klus zijn. Keukenstijlen zijn er om richting te geven aan de uitstraling van uw keuken. Wij zien keukenstijlen daarom breder. De gekozen stijl van de keuken is de basis die na het toevoegen van een persoonlijke touch úw keukenstijl wordt. De stijl moet immers passen bij de rest van uw woning maar, veel belangrijker nog passen als een jas.

Hoekkeuken opstelling in moderne keukenstijl.

Keukenstijlen en opstelling

Keukenstijlen zijn niet bepalend voor de opstelling van uw keuken. De keukenopstelling moet echter wel zodanig zijn dat u binnen de beschikbare ruimte, handig en efficiënt kunt koken. U kunt dus zowel starten met het bepalen van de opstelling als met het kiezen van de gewenste basis stijl voor uw nieuwe keuken. Kiest u voor een nostalgische landelijke keukenstijl met een eigentijds kookeiland? Of kiest uw voor een moderne keuken in een rechte opstelling, of een van de populairste keuken opstellingen de ‘hoekkeuken’? Alle keukenstijlen kunnen in iedere keukenopstelling worden toegepast.

Ontwerp uw droomkeuken met een keukenspecialist.

Úw keukenstijl op maat ontwerpen?

Onze keukenspecialisten zijn u graag van dienst bij het ontwerpen van een droomkeuken binnen uw budget. Neem gerust eens contact op met onze adviseurs of kom eens kijken in één van onze showrooms. U kunt dan samen met onze adviseur uw keukenstijl en opstelling volledig op maat ontwerpen.

Maak een afspraak