Keukengrepen: handgrepen en knoppen voor uw keuken

Met keuken handgrepen en knoppen bepaalt u voor een groot deel het persoonlijke gezicht van uw keuken. Of u nu kiest voor een landelijke keuken, houten keuken, moderne keuken of een keuken in een andere stijl, bij Bemmel en Kroon bieden wij voor elke keukenstijl een ruim aanbod aan keukengrepen en knoppen. Indien uw voorkeur uit naar een greeploze keuken kunnen wij uw keukenkastjes en lades uitrusten met een greeplijst speciaal voor greeploze keukens. Profiteer van de enorme keuze in vormen en materialen zoals handgrepen van edelstaal, chroom, nikkel, acryl of combinaties van materialen. Benut die kans en maak een keuze uit talrijke greepvarianten en knoppen voor op uw keukenkastjes en lades.

 

Keuken grepen en knoppen aanbod

Bekijk hieronder een greep uit het keukengrepen aanbod van Bemmel & Kroon keukens. Kom langs in één van onze mega showrooms voor het complete aanbod dat continu wordt aangevuld met de laatste trendvolle grepen en keukenknoppen.

Stangengrepen

Greeplijsten

Greeplijsten voor greeploze keuken

Advies over keukenfronten, handgrepen, werkbladen en apparatuur.

U wilt een keuken op maat samenstellen die volledig aansluit bij uw woonruimte en de gewenste keukenstijl?  In de mega showrooms van Bemmel & Kroon bent u hiervoor aan het juiste adres. Naast een enorm aanbod aan keuken handgrepen kunt u bij ons ook alle andere elementaire onderdelen van uw droomkeuken “in het echt” uitzoeken. U hoeft uw keukenkast fronten, grepen, keukenbladen, achterwanden en inbouwapparatuur dus niet uit een catalogus te kiezen. Alles is direct in onze showroom te bekijken.

Kom snel langs in een van onze keuken showrooms. Onze keukenadviseurs informeren u vrijblijvend over de kleuren, mogelijkheden en uitstekende kwaliteit van onze keukens.