Een keuken kopen: tips voor uw aankoop

U wilt een nieuwe keuken kopen? Lees dan voor u tot aankoop van uw droomkeuken overgaat eerst wat er bij de aanschaf van een keuken zoal komt kijken. Een keuken kopen begint met het nadenken over de ideale keukenopstelling. Deze wordt met name bepaald door de ruimte die u voor de keuken beschikbaar heeft. Bevinden de keuken en woonkamer zich in uw woning in één ruimte? Overweeg dan eens een keuken met een kookeiland waardoor deze volledig in de woonkamer overloopt. Heeft u hierdoor geen ruimte meer voor een eettafel? U kunt uiteraard ook kiezen voor een hoekkeuken of een ander opstelling.

Zoekt u een landelijke keuken? Of gaat u voor een modernegreeploze keuken? De materiaal keuze van het keukenblad, de kleur en afwerking van de keukenkastjes en fronten en de gewenste keukenapparatuur. Allemaal zaken waar u voor u onze showroom bezoekt alvast over na kunt denken. U wordt bij uw bezoek aan Bemmel & Kroon niet overrompeld door het grote aanbod.

Wij helpen u graag verder met alle aspecten die komen kijken bij het kopen van een keuken.

Een complete keuken in onze showroom.

U wilt natuurlijk niet teveel betalen.

Door groot in te kopen betalen onze klanten kleine prijzen. En daarnaast ontvangt u bij ons natuurlijk een uitstekende service. Onze keukenspecialisten zullen er alles aan doen om al uw keukenwensen binnen uw budget te vervullen. Zij vinden voor u de perfecte balans tussen wensen en prijzen! Passen al uw wensen niet binnen uw budget? Kijk dan eens naar onze tips om op de kosten bij aankoop van een keuken te besparen.

Kosten besparen met onze tips

Een keuken kopen? Hier moet u op letten!

U heeft mogelijk al heel wat keukens gezien die u mooi, functioneel, stijlvol, of juist lelijk, onpraktisch en sfeerloos vond. Het is belangrijk om de juiste keuzes te maken voor u een keuken gaat kopen. De juiste keuzes zorgen ervoor dat de indeling perfect is afgestemd op uw kookgedrag en dat uw keuken u elke dag weer vrolijk maakt. De specialisten van Bemmel en Kroon helpen u daarom met de volgende tips:

De keukenopstelling

Een keuken kopen in de juiste opstelling

Keukens zijn er in alle soorten en maten. De keukenopstelling is de eerste keuze die u bij de aankoop van een keuken moet maken. Hierbij is de ruimte en vorm van de beschikbare ruimte bepalend voor de keukenopstelling u kiest.  Wilt u een rechte keuken kopen? Een keuken met een kookeiland? Of een hoekkeuken? Bij Bemmel & Kroon keukens hebben we alle mogelijke opstellingen. Misschien weet u al wat voor opstelling het wordt. Heeft u nog geen enkel idee? Kom langs in één van onze showrooms en doe een dagje inspiratie op! Wij hebben een enorm aanbod met vele keukenopstellingen in verschillende keukenstijlen. U krijgt zo een goed beeld van de mogelijkheden die er op keukengebied zijn.

Als u de juiste opstelling heeft bepaald, bent u klaar om de keuken verder in te vullen.

Wat is uw gezinssamenstelling

Uw keuken aankopen op basis van uw gezinssamenstelling

Bij het kopen van een nieuwe keuken is het aan te raden om uw gezinssamenstelling als uitgangspunt te nemen. Heeft u een groot gezin? Dan is de aanschaf van een grote koelkast, dubbele spoelbak en een aparte bakoven een goede keuze. Denk ook aan voldoende kastruimte en lades om de ingekochte boodschappen en uw kookgerei in op te bergen. Maak hierbij gebruik van slimme kastoplossingen, zoals een apothekerskast en de handige carrousel onderhoekkast. U zult versteld staan hoeveel ruimte u hier mee wint. Bent u alleen of alleen met uw partner? Dan kunt u ook een keuken kopen met extra inbouw(apparatuur) omdat ruimte dan wellicht minder belangrijk is.

Uw persoonlijke stijl kiezen

Aankopen keuken in persoonlijke stijl

U heeft de keukenopstelling van uw keuken bepaald. Nu is het van belang na te denken over stijl van uw keuken. Wilt een klassieke landelijke keuken kopen of heeft u liever een een strakke, greeploze hoogglans keuken? Bemmel & Kroon heeft voor iedereen een keuken in de juiste stijl. De keukenuitstraling wordt ook bepaalt door de materiaalkeuze en afwerking. Een keuken met de juiste stijl en indeling sluit perfect aan op de rest van het huis en is volledig afgestemd op uw kookgedrag.

Apparatuur voor uw keuken kiezen

Keukenapparatuur kopen

Welke apparatuur moet er in uw nieuwe keuken aanwezig zijn? Zorg ervoor dat deze (inbouw)apparaten goed aansluiten op uw kookstijl en huishouden? Een moderne keuken is voorzien van de voor u juiste combinatie van keukenapparatuur. Stel de hoeveel koel- en vriesruimte af op hoe vaak per week boodschappen doet. Let bij het kopen van de apparatuur ook op de energielabels. Bij een groot gezin of  intensief gebruik is het kiezen van apparaten met label A+++ een verstandige keuze.

Het budget voor uw keuken

Uw budget voor de nieuwe keuken

Welke wensen heeft u? Uw budget bepaalt wat voor keuken u uiteindelijk kunt kopen. Hoeveel wilt en kunt u uitgeven aan uw nieuwe keuken? Door dit vooraf goed in beeld te hebben, helpt u uzelf, maar ook de adviseurs van Bemmel & Kroon om een keuken te vinden die binnen uw budget past. Door onze scherpe prijzen voor zowel keukens als apparatuur hebben wij voor elk budget een complete keuken. Welke opstelling en stijl u ook kiest onze adviseurs vinden altijd weer een perfecte balans tussen uw persoonlijke wensen en de prijs!

Laat uw keukendroom uitkomen!

Uw droomkeuken bestellen

Door een nieuwe keuken te kopen kunt u al uw keukenwensen in één keer uit te laten komen. Omhels de slimme en functionele oplossingen van nu! Bent u een liefhebber van gezond eten? Denk dan eens aan koken met een stoomoven. En heeft u wel eens van pitt cooking gehoord? De gaspitten worden dan direct in het aanrechtblad verwerkt. Deze moderne oplossing is niet alleen mooi en ruimtebesparend, maar ook nog eens eenvoudig schoon te houden. En de aanschaf van nieuwe keuken is natuurlijk om uw leven extra comfortabel te maken. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die een keuken kopen met een Amerikaanse koelkast of een Quooker.

De ideale keuken kopen?

Een keuken kopen is leuk. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook veel waard. Met de hierboven beschreven tips kunt u alvast in kaart brengen hoe uw ideale keuken er uit moet zien. Kom voor de verdere invulling van al uw keukenwensen naar een van onze showrooms. Onze adviseurs luisteren eerst aandachtig naar uw wensen. Daarna helpen zij u een keuken te kopen die perfect aansluit bij uw deze wensen, uw persoonlijke stijl en leefsituatie.

Maak direct een afspraak