Een keuken kopen: tips voor uw aankoop

U wilt een nieuwe keuken kopen? Lees dan voor u tot aankoop van uw droomkeuken overgaat eerst wat er bij de aanschaf van een keuken zoal komt kijken. Een keuken kopen begint met het nadenken over de ideale keukenopstelling. Deze wordt met name bepaald door de ruimte die u voor de keuken beschikbaar heeft. Bevinden de keuken en woonkamer zich in uw woning in één ruimte? Overweeg dan eens een keuken met een hoekkeuken of een ander opstelling.

Zoekt u een keukenblad, de kleur en afwerking van de keukenkastjes en fronten en de gewenste keukenapparatuur. Allemaal zaken waar u voor u onze showroom bezoekt alvast over na kunt denken. U wordt bij uw bezoek aan Bemmel & Kroon niet overrompeld door het grote aanbod.

Wij helpen u graag verder met alle aspecten die komen kijken bij het kopen van een keuken.

Een complete keuken in onze showroom.

U wilt natuurlijk niet teveel betalen.

Door groot in te kopen betalen onze klanten kleine prijzen. En daarnaast ontvangt u bij ons natuurlijk een uitstekende service. Onze keukenspecialisten zullen er alles aan doen om al uw keukenwensen binnen uw budget te vervullen. Zij vinden voor u de perfecte balans tussen wensen en prijzen! Passen al uw wensen niet binnen uw budget? Kijk dan eens naar onze tips om op de kosten bij aankoop van een keuken te besparen.

Kosten besparen met onze tips

Een keuken kopen? Hier moet u op letten!

U heeft mogelijk al heel wat keukens gezien die u mooi, functioneel, stijlvol, of juist lelijk, onpraktisch en sfeerloos vond. Het is belangrijk om de juiste keuzes te maken voor u een keuken gaat kopen. De juiste keuzes zorgen ervoor dat de indeling perfect is afgestemd op uw kookgedrag en dat uw keuken u elke dag weer vrolijk maakt. De specialisten van Bemmel en Kroon helpen u daarom met de volgende tips:

De keukenopstelling

Een keuken kopen in de juiste opstelling

showrooms en doe een dagje inspiratie op! Wij hebben een enorm aanbod met vele keukenopstellingen in verschillende keukenstijlen. U krijgt zo een goed beeld van de mogelijkheden die er op keukengebied zijn.

Als u de juiste opstelling heeft bepaald, bent u klaar om de keuken verder in te vullen.

Wat is uw gezinssamenstelling

Uw keuken aankopen op basis van uw gezinssamenstelling

Bij het kopen van een nieuwe keuken is het aan te raden om uw gezinssamenstelling als uitgangspunt te nemen. Heeft u een groot gezin? Dan is de aanschaf van een grote koelkast, dubbele spoelbak en een aparte bakoven een goede keuze. Denk ook aan voldoende kastruimte en lades om de ingekochte boodschappen en uw kookgerei in op te bergen. Maak hierbij gebruik van slimme inbouw(apparatuur) omdat ruimte dan wellicht minder belangrijk is.

Uw persoonlijke stijl kiezen

Aankopen keuken in persoonlijke stijl

U heeft de keukenopstelling van uw keuken bepaald. Nu is het van belang na te denken over stijl van uw keuken. Wilt een klassieke

Apparatuur voor uw keuken kiezen

Keukenapparatuur kopen

Welke apparatuur moet er in uw nieuwe keuken aanwezig zijn? Zorg ervoor dat deze (inbouw)apparaten goed aansluiten op uw kookstijl en huishouden? Een moderne keuken is voorzien van de voor u juiste combinatie van keukenapparatuur. Stel de hoeveel koel- en vriesruimte af op hoe vaak per week boodschappen doet. Let bij het kopen van de apparatuur ook op de energielabels. Bij een groot gezin of  intensief gebruik is het kiezen van apparaten met label A+++ een verstandige keuze.

Het budget voor uw keuken

Uw budget voor de nieuwe keuken

Welke wensen heeft u? Uw

Laat uw keukendroom uitkomen!

Uw droomkeuken bestellen

Door een Quooker.

De ideale keuken kopen?

Een keuken kopen is leuk. Goed advies van een Maak direct een afspraak