U-keuken opstellingen

Geïnteresseerd in een U-keuken? Een U-keuken wordt met name toegepast in grotere ruimtes en biedt veel werk- en kastruimte. Bij keukens in u vorm heeft u zowel voor u als links en recht van u veel werkruimte. In deze keukenopstelling kunt u dan ook veel apparatuur kwijt. Bemmel en Kroon keukens heeft een ruim aanbod zeer doordachte U-keukens.

Elke keuken uit ons assortiment kan als U-keuken worden geleverd.

Resultaat 1-6 van 6

Resultaat 1-6 van 6

U-keuken met kookeiland of bar?

Een U-keuken heeft veel voordelen maar kan zeker in een beperkte ruimte vrij beklemmend overkomen. Bij een traditionele U-keukenopstelling zal de keuken tegen drie wanden worden geplaatst. Heeft u echter voldoende ruimte dan is het plaatsen van een U-keuken tegen slechts twee wanden een mooi en speels alternatief. De vleugel die hierdoor los komt kan dan worden gebruikt als kookeiland of als gezellige bar waar vrienden en familie tijdens het koken kunnen plaatsnemen. In dat geval ontstaat er dus een L-keuken met een kookeiland of bar. Indien zich in de U-keuken een raam bevindt, dan worden de hoofdunits vaak onder het raam geplaatst. Zo heeft u uitzicht en voldoende licht tijdens de bereiding van uw dagelijkse maaltijden.

Een nieuwe U-keukens kopen?

Vakkundig advies moet bij het kopen van een U-keuken niet worden onderschat. Een verkeerde indeling van een u-vormige keuken kan er voor zorgen dat u in uw nieuwe keuken niet efficiënt kunt werken en koken. Wilt u weten welke mogelijkheden er binnen de beschikbare ruimte in woning zijn? U bent van harte welkom in een van onze mega showrooms. Onze keukenadviseur kan er dan voor zorgen dat uw nieuwe keuken efficiënt wordt ingedeeld zodat u tijdens het bereiden van uw maaltijden minimale afstanden af te hoeven leggen.