U-keuken - Keukens in U-vorm voor elk budget.

U-keuken

Keukens in U-vorm hebben de ideale keukenvorm

U zoekt een U-keuken? De U-vormige keuken is één van de meest functionele en ruime keukenopstellingen. Met een keuken in U-vorm heeft u meer dan voldoende opbergruimte en veel werkruimte. In een kleine ruimte is de klassieke opzet – met alle zijden tegen een muur – het meest efficient. U heeft dan voldoende loopruimte en alles is binnen handbereik. In een grotere ruimte behoort een U-keuken met bar of eiland ook tot de mogelijkheden. Ontdek hier meer over de mogelijkheden met U-keukens.

Ons U-keukenaanbod

Traditionele U-keuken met alle zijden tegen een muur.

Kenmerken van een keuken in U-vorm

Een keuken in U-vorm (ook wel U-opstelling genoemd) is de ideale keukenvorm voor de fanatieke thuiskok. Want bijna geen enkele keukenindeling biedt meer werkruimte én opbergruimte dan een U-keuken. Deze keukenopstelling heeft, zoals de naam al doet vermoeden, de vorm van de letter ‘U’.

Voor de traditionele U opstelling betekend dit dat zich aan maar liefst drie zijden van de ruimte een keukenelement bevindt. Dit kan een klassiek keukenblok met een spoelbak of kookunit zijn. Maar ook een kastenwand waarin uw inbouwapparatuur netjes wordt weggewerkt behoort tot de mogelijkheden. Dankzij de vele onderkasten, lades en soms ook bovenkasten kunt u uw serviesgoed, pannen, keukengerei en voorraad gemakkelijk kwijt.

U-keuken met kastenwand voor inbouwapparatuur.U-keuken met kastenwand voor inbouwapparatuur.
Grijze keuken in U-vorm.Grijze keuken in U-vorm.

U-keukenopstelling varianten

Verschillende keukens met een U-vorm
Een U-vormige keuken is op diverse manieren in een ruimte te plaatsen. Iedere ruimte is anders, hierdoor is het kiezen van de juiste keukenopstelling een belangrijke beslissing is. De traditionele U keuken grenst met drie zijden aan de wand. Door het U-vormige keukenontwerp is er echter plaats voor diverse keukenopstelling varianten. Onderstaand lichten wij daarom een aantal andere mogelijke U-opstellingen voor u uit.

Stijlen U-keuken opstellingen

Modern, landelijk, design of hout?
Keukens zijn er in veel verschillende stijlen. Zo vindt u in het keukenaanbod van Bemmel & Kroon onder andere moderne, landelijke, design keukens & houten keukens. Elk met zijn eigen specifieke kenmerken. Voor een ultieme thuisgevoel kiest u voor een landelijke keuken met natuurlijke elementen en rustige kleuren. Wilt u ouderwetse gezelligheid in huis te halen met de technische snufjes van tegenwoordig? Ga dan voor een nostalgische keuken! Toch liever een strakke keuken met een luxe uitstraling? Ga dan voor een moderne keuken. Aangezien wij al onze keukens op maat ontwerpen, kan iedere keuken uit onze showroom ook als een U-vormige keuken worden geleverd. Onze keukenadviseurs ontwerpen samen met u een keuken in U-vorm die perfect op de voor uw beschikbare keukenruimte is afgestemd. Neem voor meer inspiratie een kijkje in één van onze showrooms, of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek!

U-keukens en inbouwapparatuur onder één dak

Veel spullen in een kleinere ruimte zorgt voor een rommelig geheel. Dat is ook bij een u-keuken het geval. Door apparatuur in te bouwen zorgt u voor een strakke opgeruimde uitstraling waardoor uw keuken groter lijkt dan hij in werkelijkheid is. Kies daarom voor inbouw magnetron, inbouw koelkast en zorg ervoor dat uw vaatwasser ook netjes is weggewerkt.

Bij Bemmel & Kroon zijn we van mening dat u deze inbouwapparatuur net als de keuken moet kunnen zien, voelen, en zelf moet kunnen gebruiken. Naast een enorme hoeveelheid compleet uitgevoerde u-opstellingen vindt u bij ons daarom ook de grootste collectie aangesloten keuken- en inbouwapparaten. Daarin zijn wij in Nederland uniek. Alles wat u nodig heeft om uw droomkeuken samen te stellen onder één dak. Onze keukenadviseurs zijn u graag van dienst om uw nieuwe in u-vorm uitgevoerde opstelling tot in perfecte met u samen te stellen.

Maak een afspraak

Keukens in onze showroom in ZoeterwoudeKeukens in onze showroom in Zoeterwoude
Keuken inbouwapparatuur Den HaagKeuken inbouwapparatuur in onze showroom
Keukenadvies op maat

U-keukenadvies op maat

Rechte keukens zijn er in vele soorten en maten. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen zij ervoor dat uw nieuwe keuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. U heeft hierbij eindeloos veel keuze uit kleuren, materialen en keukenindelingen. Hiermee is voor elk budget wel een recht uitgevoerde keukenopstelling te realiseren. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Keukeninspiratie opdoen?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, en wilt u alvast inspiratie opdoen? Kijk dan naar de mogelijkheden bij het samenstellen van een rechte keuken via onze informatie pagina “Keukens”. Hier vindt u informatie over de verschillende keukenstijlen en opstellingen, maar ook informatie over het kiezen van de juiste keukenapparatuur. Uw nieuwe keuken moet er tenslotte niet alleen mooi uitzien, maar moet ook functioneel zijn. Lees vooral ook onze aankoop tips die u verder helpen bij het kopen van een keuken in rechte opstelling.

Door de oneindige combinatiemogelijkheden met keukenfronten, kastruimte en lades, keukenbladen en grepen en knopjes kunnen we de rechte keuken van uw dromen samen ontwerpen. De keuken wordt hierbij volledig afgestemd op uw persoonlijke smaak en kookgedrag.

U-keuken voorbeelden

U-keuken met hoge kasten.
Landelijke keuken met U-vorm.
Landelijke U-keuken in 2 kleuren.
Een U-opstelling in een grote keuken.
U-vorm met een los eiland.
U-keukenopstelling voorzien van een schiereiland.
U-vorm keukenontwerp met zwevende halfhoge kasten.
Keuken met onderbroken U-vorm.