Quooker kraan kopen? Ontdek de kranen collectie van Quooker.
Quooker logo

Quooker

Quooker is een Nederlandse uitvinding en marktleider op het gebied van kokend water kranen. Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan nu ook gefilterd koel en bruisend water. Zo zet je snel een pot thee maar ook een kan koude limonade razendsnel op tafel. Met een Quooker kraan in je keuken is ook koken en afwassen een eitje. Ontdek alles over de Quooker kranen en reservoirs, en bestel deze voor de laagste prijs bij Bemmel & Kroon.

Welke Quooker kranen zijn er?

Op zoek naar een Quooker kraan? Quooker heeft voor elke keuken wel een geschikte kokend water kraan. De kranen van Quooker worden geleverd inclusief kokend water reservoir. De kraan wordt op het aanrecht geplaatst. Het reservoir wordt in het keukenkastje eronder geïnstalleerd. Wil je ook koud, bruisend en gefilterd water uit dezelfde kraan? Plaats dan een Quooker CUBE naast het heetwaterreservoir van jouw voorkeur. Kies hier jouw favoriete kraan-model uit onze complete Quooker collectie.

Welk reservoir heb ik nodig?

Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en een reservoir in het kastje eronder. Voor het kokende water heb je de keuze uit drie verschillende reservoirs. Wil je ook koel bruisend en gefilterd water? Combineer het Quooker kokendwaterreservoir van jouw keuze dan met een CUBE. Bekijk hier de collectie of gebruik onze keuzehulp.

Quooker CUBE voor bruisend koud en gefilterd water

Quooker CUBE

Met de Quooker CUBE geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water. Ook maak je er de lekkerste limonades en soda cocktails mee. De CUBE is een aanvulling op de Quooker Flex, Fusion en Nordic kokend waterkraan. Hiermee geeft je kokendwaterkraan niet alleen koud, warm en kokend water maar ook koud, bruisend en gefilterd water. Zo haal je alles uit één kraan en maakt de CUBE van je 3-in-1 kraan dus een 5-in-1 kraan!

De CUBE brengt nóg meer plezier in de keuken. Hij maakt het gebruik van plastic flessen overbodig, bespaart je tijd en ruimte en is 100% veilig. Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Houd je de draaiknop iets langer vast voor je draait dan komt er gefilterd water uit de kraan. Hierdoor is kokend water tappen terwijl je bruisend water bedoelde niet mogelijk.

Toon de CUBE

Quooker Flex en CUBE combinatie voor koude limonadeIn een handomdraai koude limonade van gefilterd water.
Quooker CUBE aanvullingDe Quooker CUBE wordt naast het reservoir geplaatst.
De CUBE voor koel bruisend gefilterd waterDe CUBE voor koel bruisend gefilterd water.

Kleur en afwerking Quooker

Tussen welke afwerkingen en kleuren kun je kiezen
Heb je een Quooker kraan en reservoir uitgekozen? Dan hoef je nog maar de kleur en afwerking te bepalen. Je hebt hierbij de keuze uit zes mogelijkheden: chroom, rvs, zwart, goud, messing patina, gumetal, rosé koper en nikkel glans. Maar let op, niet elke afwerking is voor elke kraan beschikbaar.

Kies een afwerking

Chroom en rvs zijn tijdloze afwerkingen en passen in elke keuken. Alle Quooker-kranen zijn daarom verkrijgbaar in RVS en alleen de Front is niet verkrijgbaar in chroom. Is je keuze gevallen op een Quooker Fusion, Front of een Flex, dan behoort zwart ook tot de mogelijkheden. Zwart is even stoer en uitgesproken als elegant en chic. En gouden een kraan is een echt pronkstuk op je aanrecht. Deze finish is alleen beschikbaar bij de regulieren Fusion-kranen. Wil je dat je kraan in de loop der jaren steeds meer karakter krijgt? Kies dan voor een Fusion met een messing patina afwerking.

Quooker informatie

Alles wat je over Quookers moet weten
Ben je op zoek naar meer informatie over Quooker-kranen en/of reservoirs? Kijk dan op onze pagina met veelgestelde vragen of onze speciale Quooker informatie pagina’s. Hier vind je o.a. informatie over het aansluiten, energieverbruik en de prijs. Maar ook informatie over de extra optie voor bruisend water uit jouw Quooker-kraan.

Vormen Fusion en Nordic kranen

Quookers met ronde of rechte uitloop

De Quooker Flex is voorzien van een handige flexibele uittrekslang. Dit model is alleen leverbaar met een ronde uitloop. Maar bij de Quooker Fusion, Nordic twintaps en Nordic single tap kranen heb je de keuze uit Round en Square modellen. Deze Round (met ronde uitloop) en Square (met rechte uitloop) uitvoeringen zijn daarnaast ook nog leverbaar als Classic uitvoering. Dezelfde kranen, maar dan in een klassiek jasje. Door deze klassieke vorm sluiten de Classics beter aan bij keukens in een landelijke keukenstijl. Afhankelijk van het gekozen kraanmodel kies je de kleur en afwerking van jouw voorkeur.

Quooker Flex met zwarte finish.
Quooker Fusion Round kraan in RVS uitvoering voor koud bruisend water
Fusion Square goud voor soda water uit de kraan.
Classic Nordic Single tap kraan in chroom uitvoering
Fusion Round in messing patina uitvoering met kokend waterstraal.
Nordic Round Twintaps chrome afwerking.
Nordic Square Twintaps met RVS finish
Classic Fusion Square kraan in messing patina
Classic Nordic Square Single Tap kokend waterkraan
Kokend water uit de Fusion Square Zwarte kraan
Classic Fusion Round kraan met messing patina finish
Fusion Round met Gold finisch voor bruisend water
Quooker zeeppomp zeepdispenser

Accessoires

Maak je Quooker-set compleet
Met de door Quooker ontwikkelde accessoires maak je jouw Quooker-set compleet. Van een ophangbeugel voor het reservoir in je keukenkastje tot een bijpassende zeeppomp.

De Quooker zeeppomp Nordic is met één hand te bedienen en van bovenaf gemakkelijk bij te vullen. Rommelige plastic flacons met vloeibare zeep op het aanrecht zijn hierdoor overbodig. Het is bovendien de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk. Met een Quooker Nordic zeeppomp haal je zodoende gelijk de béste zeeppomp in huis. Omdat de zeeppompjes in lijn zijn met de Quooker kranen zijn ze in dezelfde kleuren te bestellen. De zeeppompen zijn verkrijgbaar in chroom, roestvrijstaal, zwart, goud en messing patina.

Quooker zeeppomp bestellen

Onze winkels

In onze webshop vind je een compleet Quooker aanbod. Heb je een vraag over één van deze Quookers neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Wil je voor je een nieuwe Quooker gaat kopen deze liever eerst LIVE bekijken? Kom dan langs in één van onze winkels waar je de Quookers kunt zien en aanraken. Hier vind je naast werkend opgestelde huishoud- en keukenapparatuur ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid aanbod van kokend waterkranen van Quooker en andere A-merken.

Showroom Quooker dealerQuooker kranen en reservoirs in onze showroom
Vrijstaande en inbouw keukenapparatuur van alle A-merken.Vrijstaande en inbouw keukenapparatuur van alle A-merken.

Contact

Heb je een vraag over de Quooker kokendwaterkranen of reservoirs en wil je deze in één van onze winkels bekijken, neem gerust contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Wil je een Quooker via onze webshop bestellen en heb je hierover een vraag, bel dan onze klantenservice (070 – 301 34 74).

Reparatie van jouw Quooker kokend waterkraan of reservoir nodig?
Quooker Service biedt snelle, deskundige hulp voor reparatie, controle en onderhoud van al jouw Quooker apparatuur. Quooker Service is 24/7 online bereikbaar en telefonisch op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9