Quooker logo

Keuzehulp Quooker kiezen

Welke Quooker kan ik het beste kopen?
Je wilt weten welke Quooker je het best kunt aanschaffen? De keuze van de juiste Quooker is afhankelijk van vele factoren. In de hieronder getoonde tabel en toelichting kun je snel zien welk Quooker reservoir voor jou keuken situatie het beste is.

Quooker boiler keuzetabel

Kies het juiste reservoir

Er zijn drie type kokend waterreservoirs, de keuze hangt af van de situatie in de keuken.

  1. Heb je geen keukenboiler en hoef je niet lang te wachten op het warme water? Dan volstaat het PRO 3-VAQ reservoir.
  2. Loopt er enkel een koud waterleiding naar de keuken en/of maak je momenteel gebruik van een keukenboiler? Dan is de COMBI het meest geschikt.
  3. Lopen er zowel een koud, als warm waterleiding naar de keuken én vind je dat je lang moet wachten op het warme water? Dan is de COMBI+ geschikt voor jouw situatie. In dit geval levert de Quooker naast kokend water het warme water totdat het warme water uit de leiding de juiste temperatuur heeft bereikt.

Nadat je het schema hebt doorlopen weet je welk reservoir voor jou situatie de beste keuze is. Bij dit PRO3COMBI of COMBI+ reservoir kun je dan eenvoudig een bijpassende Quooker kraan kiezen met een finisch naar keuze.

Wil je koel bruisend en gefilterd water uit één en dezelfde Quooker kraan? Bestel dan naast de Quooker reservoir en kraan combinatie ook een Quooker CUBE.

Welk reservoir heb ik nodig?

Quooker heeft drie verschillende kokend water reservoirs ontwikkeld. De PRO3 voor direct kokend water, COMBI voor direct kokend én warm water en de COMBI+ voor direct kokend en onbeperkt warm water. Allemaal voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie, waardoor het water op energiezuinige manier op temperatuur wordt gehouden. Het stand-by verbruik is maar 5 cent per dag.

Quooker CUBE voor bruisend koud en gefilterd water

Quooker CUBE

Met de Quooker CUBE geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water. Ook maak je er de lekkerste limonades en soda cocktails mee. De CUBE is een aanvulling op de Quooker PRO3, COMBI en COMBI+ kokendwaterreservoirs. Hiermee geeft je Quooker kraan niet alleen koud, warm en kokend water maar ook koud, bruisend en gefilterd water. Zo haal je alles uit één Quooker kraan en maakt de CUBE van je 3-in-1 kraan dus een 5-in-1 kraan!

De CUBE brengt nóg meer plezier in de keuken. Hij maakt het gebruik van plastic flessen overbodig, bespaart je tijd en ruimte en is 100% veilig. Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Houd je de draaiknop iets langer vast voor je draait dan komt er gefilterd water uit de kraan. Hierdoor is kokend water tappen terwijl je bruisend water bedoelde niet mogelijk.

Toon de Quooker CUBE

Welke Quooker kranen zijn er?

Op zoek naar een Quooker kraan? Quooker heeft voor elke keuken wel een geschikte kokend water kraan. Kranen van Quooker worden geleverd inclusief kokend water reservoir. De kraan wordt op het aanrecht geplaatst. Het reservoir wordt in het keukenkastje eronder geïnstalleerd. Wil je ook koud, bruisend en gefilterd water uit dezelfde kraan? Plaats dan een Quooker CUBE naast het Quooker-reservoir van jouw voorkeur. Kies hier jouw favoriete kraan-model uit onze complete Quooker collectie.

Finish Quooker kraan

Tussen welke afwerkingen en kleuren kun je kiezen
Heb je een Quooker-kraan en reservoir uitgekozen? Dan hoef je nog maar de kleur en afwerking te bepalen. Je hebt hierbij de keuze uit vijf mogelijkheden: chroom, rvs, zwart, goud en messing patina. Maar let op, niet elke afwerking is voor elke kraan beschikbaar.

Ook échte winkels

In onze webshop koop je alle Quooker voordelig en bieden wij een compleet aanbod. Neem gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 64) als je een vraag over één van deze kokendwaterkranen. Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Wil je voor je een nieuwe Quooker kraan koopt deze liever eerst LIVE bekijken? Kom dan langs in één van onze échte winkels waar je de Quooker werkend is opgesteld. Hier vind je naast werkend opgestelde huishoud- en keukenapparatuur ook een enorme aanbod van keukenopstellingen. Kom langs en ervaar met eigen ogen al het moois wat Bemmel & Kroon voor jouw keuken te bieden heeft. Bij vragen of voor advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid aanbod van kokend waterkranen van Quooker en andere A-merken.

Complete keukens in winkel showroomComplete keukenopstellingen en keuken- en inbouwapparatuur onder één dak.
Vrijstaande en inbouw keukenapparatuur van alle A-merken.Vrijstaande en inbouw keukenapparatuur van alle A-merken.

Contact

Heb je een vraag over de Quooker kokendwaterkranen of reservoirs en wil je deze in één van onze winkels bekijken, neem gerust contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Wil je een Quooker via onze webshop bestellen en heb je hierover een vraag, bel dan onze klantenservice (070 – 301 34 64).

Reparatie van jouw Quooker kokend waterkraan of reservoir nodig?
Quooker Service biedt snelle, deskundige hulp voor reparatie, controle en onderhoud van al jouw Quooker apparatuur. Quooker Service is 24/7 online bereikbaar en telefonisch op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9,2