Quooker logo

Quooker prijs

Wat kost een Quooker?
Benieuwd naar de prijs van een Quooker? Een Quooker prijs wordt bepaald door verschillende factoren. Ons goedkoopste Quooker-systeem is de Nordic single tap met een chroom finish en een PRO3-reservoir. Het meest luxe model is de Quooker Fusion verguld goud met COMBI+ reservoir.  Lees meer over de prijsopbouw van Quooker-systemen en waarom onze prijzen door het gebruik van elektronische prijslabels lager zijn.

Prijsopbouw Quooker-systeem

Iedereen wil wel warm, koud, kokend, koel bruisend en gefilterd water uit één kraan. Maar wat gaat een Quooker-kraan je nu uiteindelijk kosten? De prijsopbouw wordt bepaald door het type kraan, het reservoir en de kleur die je kiest. Ook de keuze om wel of geen Quooker CUBE, die voor koel bruisend en gefilterd water zorgt, heeft invloed op de prijs. Hoe onze prijzen tot stand zijn gekomen leggen we je hieronder graag uit.

Prijsopbouw Quooker-systeem - Kies je Quooker in 4 stappenPrijsopbouw Quooker-systeem - Kies je Quooker in 4 stappen

1. Type kokendwater reservoir

Stap 1 prijsopbouw - Kies je reservoir

Quooker biedt in totaal drie verschillende kokendwater reservoirs aan; de PRO3 (alleen kokend water), Combi (kokend water en 20 liter warm water), Combi+ (kokend en onbeperkt warm water). Maak je keuze of gebruik onze keuzehulp.

  • Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater.
  • Met het COMBI-reservoir is ook het wachten op warm water verleden tijd. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler.
  • Het COMBI-Plus-reservoir is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de ‘gewone’ COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water.

2. Type kraan

Stap 2 prijsopbouw type kraan

Het type kraan dat je kiest is ook bepalend voor de prijs. Bij Quooker heb je de keuze uit vijf verschillende series; Flex, Fusion, Front, Classic Fusion, Nordic en Twin Taps.

  • Net als de andere Quooker-kranen geeft de Quooker Flex warm, koud en 100°C kokend water. Het verschil zit in de flexibele uittrekslang waarmee je overal bij kunt.
  • De Fusion is een kokend water kraan en mengkraan in één. Hierdoor hoef je maar één kraan op je aanrecht te hebben. Ze is leverbaar in de Round en Square uitvoering en tevens het meest verkochte model.
  • De Front heeft een vernieuwde bediening voor warm en koud water aan de voorkant van de kraanuitloop.
  • De Classic Fusion is een Fusion in een klassieke stijl. Hierdoor sluit deze Quooker perfect aan bij de look and feel van klassieke en landelijke keukens.
  • De Nordic kranen zijn de goedkoopste en tevens eerste kokend water kranen die Quooker heeft ontwikkeld. Deze losse kokendwaterkranen worden naast een bestaande mengkraan geplaatst.
  • Bij de Nordic Twin Taps koop je zowel een kokend water kraan als een mengkraan in hetzelfde design. Een mooi geheel op je aanrecht.

3. De finish van de kraan

Stap 3 prijsopbouw finish

Afhankelijk van het type kraan dat je kiest kun je kiezen uit een chroom, roestvrij staal, zwart, goud en een messing patina finish. Maar let op, niet elke afwerking is voor elke kraan beschikbaar.

Chroom en rvs zijn tijdloze finishes, passen in elke keuken en zijn voor alle Quooker-kranen verkrijgbaar. Uitzondering hierop is de Front die niet in chroom leverbaar is. Gaat jouw voorkeur uit naar een Fusion of een Flex, dan kun je ook voor zwart of goud gaan. Zwart is net zo stoer en uitgesproken als elegant en chic. En een gouden kraan is een echt pronkstuk op je aanrecht.

Wil je dat je kraan steeds meer karakter krijgt, naarmate de tijd verstrijkt? Kies van voor een Fusion messing patina. Qua prijs is chroom het goedkoopst en de 24 karaat gouden beperkte oplage de duurste afwerking.

4. Met of zonder CUBE

Stap 4 prijsopbouw cube

De CUBE is een aanvulling op de Quooker Flex, Fusion en Nordic kokend waterkraan. Hiermee geeft je Quooker kraan niet alleen koud, warm en kokend water maar ook koud bruisend en gefilterd water. Zo haal je alles uit één kraan en maakt de CUBE van je 3-in-1 kraan dus een 5-in-1 kraan!

De CUBE wordt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir geplaatst. Het CUBE reservoir is een koeler en filter die het water snel heerlijk koel maakt en zuivert. Met het Hollow Fiber filter in de Quooker CUBE worden er nog aanwezige bacteriën uit het water gefilterd. Hierdoor verbetert de smaak en geur van het water.

Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles, waarmee je wel 60 liter koud bruiswater uit je Quooker-kraan kunt tappen.

Laagste prijs via elektronische prijslabels

Elektronische prijslabels

Altijd op de hoogte van de laagste prijzen
Prijzen vergelijken? Dat doen wij iedere dag voor jou. Ook de prijzen van Quooker-systemen bij onze online concurrenten houden wij scherp in de gaten. Is een Quooker ergens anders goedkoper, dan stellen wij onze prijs direct bij. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de Quookers en de huishoudelijke, keuken- en inbouwapparatuur in onze showrooms voorzien van elektronische prijslabels. Doordat deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webwinkel worden de prijzen onmiddelijk aan de actuele situatie aangepast: Webprijs = Winkelprijs! Mooie showrooms, full service, een uitgebreid assortiment producten en de grootste apparatenwebwinkel van Nederland. Dat is Bemmel & Kroon.

Bij Bemmel & Kroon betaal je voor een Quooker altijd de laagste prijs.

Quookers voor de laagste prijs

Quookers voor de laagste prijs

Betaal niet teveel voor je nieuwe Quooker
Als je een nieuwe Quooker wilt kopen wil je natuurlijk niet teveel betalen. Bij Bemmel & Kroon betaal je voor een Quooker de laagste prijs. De prijs van een Quooker-systeem wordt namelijk bepaald door de prijs van het reservoir, de kokenwaterkraan en de geselecteerde finisch. Wil je naast kokend, warm, en koud water ook bruisend en gefilterd water, dan komt daar nog de prijs van een aanvullende Quooker CUBE bij.

Na deze prijsberekening kom je tot een totaalprijs die wij al met onze online concurrenten hebben vergeleken. Is deze totaalprijs van een Quooker systeem elders goedkoper dan stellen wij de prijs in onze webshop direct bij. Bovendien zijn onze online-prijzen via elektronische prijslabels gekoppeld aan onze winkel-prijzen. Hierdoor ben je ook in onze échte winkels verzekerd van de laagste prijs.

Download Quookers prijslijst met adviesprijzen, vergelijk deze met onze prijzen en bereken je winst!

Quookers prijslijst

Download Quookers prijslijst en bereken je winst!
Aangezien wij werken met elektronische prijslabels worden onze prijzen regelmatig bijgesteld. Onze meest actuele prijzen staan altijd online en onze winkel-prijzen worden bij aanpassingen automatisch aangepast. De webprijs is dus gelijk aan de winkelprijs. Bovendien ontvangen wij, door onze grote inkoop, hoge kortingen. Hierdoor kunnen wij onze klanten een lagere prijs doorberekenen! Wil je zelf ervaren dat wij jou de laagste prijs kunnen bieden? Download dan Quookers prijslijst met alle adviesprijzen en vergelijk deze met onze prijzen. Kijk daarna welke quooker het beste past bij jouw keukensituatie en kies eenvoudig een bijpassende kraan met een finisch naar keuze.

Liever eerst even kijken of je jouw Quooker elders goedkoper kan vinden? Geen probleem, dan zie wij je straks graag weer terug.

Quookers adviesprijzen downloaden

Quooker onderhoud

Kosten na aanschaf

Wat zijn de onderhoudskosten van een Quooker
De Quooker kokendwaterreservoirs zijn allemaal voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie, die het water op temperatuur houdt. Hierdoor is het stand-by verbruik is slechts 3 cent per dag, € 0,90 per maand en € 11,80 per jaar. Lees hier meer over het energieverbruik van een Quooker.

De onderhoudskosten van een Quooker zijn laag, vergeleken met kokendwaterkranen van andere merken. In de meeste gevallen is het eens in de vijf jaar vervangen van het HiTAC-filter voldoende. De kosten hiervan bedrage slechts € 30,-.

Meer over het onderhoud

Contact

Heb je een vraag over de Quooker kokendwaterkranen of reservoirs en wil je deze in één van onze winkels bekijken, neem gerust contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Wil je een Quooker via onze webshop bestellen en heb je hierover een vraag, bel dan onze klantenservice (070 – 301 34 64).

Reparatie van jouw Quooker kokend waterkraan of reservoir nodig?
Quooker Service biedt snelle, deskundige hulp voor reparatie, controle en onderhoud van al jouw Quooker apparatuur. Quooker Service is 24/7 online bereikbaar en telefonisch op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9,2