Keukenkasten voor optimale opbergruimte in uw keuken

Keukenkasten – efficiënte opbergruimte

Keukenkasten vormen de basis van uw keuken en bieden u ontzettend veel handige opbergruimte. Het is daarom erg belangrijk om kasttypes uit te zoeken die bij u en het gebruik van uw keuken passen. En met de juiste keukenfronten en handgrepen geeft u uw nieuwe keuken het gewenste uiterlijk. Bemmel & Kroon heeft een enorm aanbod van diverse soorten en maten keukenkastjes.

Uw keukenkasten praktisch ingedeeld

De indeling van keukenkasten moet passen bij u en de manier waarop u de keuken gebruikt. Koken wordt hierdoor minder tijdrovend en inspannend. Bij ons vindt u een enorm aanbod keukenkasten, waaronder modellen speciaal voor inbouwapparatuur, zodat u altijd de ideale keuken kunt samenstellen. Voor het interieur van uw lades en kasten kunt bij ons kiezen uit vele opbergmogelijkheden. Uw bestek, borden, pannen, kookgereedschap en voorraadartikelen zij hierdoor altijd overzichtelijk opgeborgen. Om u een goed beeld te geven van de ontelbare mogelijkheden die Bemmel & kroon keukens u biedt geven we hieronder een overzicht van een aantal veel voorkomende en zeer praktische keukenkasten.

Voorraad en besteklades

Voorraad en besteklade

Met handige opbergsystemen voor uw bestek, borden en kruiden zijn uw keukenladen altijd opgeruimd. De breedte van de lades gaat tot maar liefst 120 cm breed. Veel functionele opbergruimte in uw keukenkastje dus.

Onderkasten

Voorraad en besteklades

De variatie mogelijkheden bij onderkasten zijn enorm. Kies onderkasten die passen bij de manier waarop u de keuken gebruikt. Hierdoor wordt koken (en het uitruimen van de vaatwasser) minder inspannend en tijdrovend.

Bovenkasten

Bovenkasten met glasfronten, glaslamellen, jaloezie en bovenkasten voor inbouwapparaten

Bovenkasten zorgen voor veel extra opbergruimte waardoor ze zeker bij kleinere keukens veel worden toegepast. Bovenkasten met glasfronten, glaslamellen, jaloezie en bovenkasten speciaal voor inbouwapparaten.

Voorraadkasten

Hoge kasten voor extra veel opbergruimte

Voorraadkasten met planken, laden en de zeer populaire uittrekbare voorraadkast (apothekerskast) die van beiden zijden bereikbaar is. Blikjes, potjes en houdbaar voedsel worden zo overzichtelijk bewaard.

Onderhoekkast

Onderhoekkasten zoals de carrouselkast en de onderhoekkast 'le mans'

Handige onderhoekkasten zoals de carrousel kast en de onder hoekkast ‘Le Mans’ voor optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Bij de ‘Le Mans’ komen de achterste spullen bij openen van de kast automatisch naar voren.

Apothekerskast

Apothekerskast in next125 keuken

De apothekerskast is een perfecte voorraadkast. Uit deze (meestal) hoge, smalle kast kan een rek met mandjes worden getrokken. Het voordeel van een apothekerskast als voorraadkast is dat de voorraad van twee kanten bereikbaar is.

Keukenkast interieur

Keukenkast interieuren met diverse opbergmogelijkheden voor uw bestek, borden, voorraadartikelen.

Ook voor het interieur van uw keukenkasten, laden en korven bent u bij Bemmel & Kroon aan het juiste adres. U kunt bij ons kiezen uit vele opbergmogelijkheden voor uw bestek, borden, voorraadartikelen etc.

Opbergruimte onder aanrecht

Opbergruimte voor onder het aanrecht

De spoeltafel onderkast is een opbergkast speciaal voor onder het aanrecht. De kast biedt ruimte voor schoonmaakmiddelen e.d. en zorgt ervoor dat de bergruimte onder het aanrecht efficiënter wordt gebruikt.

Fronten keukenkasten

Fronten voor keukenkasten en lades

Nergens vindt u zoveel fronten voor uw keukenkasten en laden als bij Bemmel & Kroon. Of uw keuken nu een strak en modern of een natuurlijk en landelijk ontwerp heeft, u vindt altijd de bijpassende keukendeurtjes.

Keukenadvies op maat

Advies over keukenkasten?

Bij het samenstellen van uw droomkeuken op maat die volledig aansluit bij uw woonruimte en de gewenste keukenstijl bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u advies over de meest praktische indeling van uw kasten en lades? Onze keukenadviseurs zijn u hierbij graag van dienst. Naast een enorm aanbod aan keukenkasten kunt u bij ons overigens ook alle andere elementaire onderdelen van uw droomkeuken “in het echt” uitzoeken. U hoeft uw keukenkast fronten, grepen, keukenbladen, achterwanden en inbouwapparatuur bij ons dus niet uit een catalogus te kiezen. In de mega showrooms van Bemmel & Kroon is alles direct te bekijken.

Ja, ik wil vrijblijvend advies