next125 keuken

next125 keukens

Authentieke keukens met keukendesign op het hoogste niveau
Zoekt u een keuken die perfect aansluit op uw kookgedrag en individuele smaak? Dan is next125 uw keukenmerk. Want de design keukens van next125 zijn naast strak gelijnd, tijdloos en open vooral zeer functioneel. Zo biedt dit Duitse premium keukenmerk naast vele flexibel te ontwerpen keukenmodellen ook een reeks prachtige woonelementen. Vooral bij open next125 keukens worden de keukenruimte en woonkamer hiermee omgetoverd tot één leefruimte.

Bekijk keukenmodellen Maak een afspraak

next125 Keuken & Uitrusting

Keukenmodellen next125

Ontdek de op het NX keukenfont model gebaseerde keukens
Elke nieuwe next125 keuken wordt volledig afgestemd op de mensen die met het keukenmeubilair leven. Hierdoor past het keukendesign altijd perfect bij uw persoonlijkheid en biedt de keukenindeling de hoogste functionaliteit. Zo heeft u bij het samenstellen van uw droomkeuken de beschikking over fronten en werkbladen van hoogwaardige materialen in sfeervolle kleuren, designs en texturen. Dit individuele samenspel, gecombineerd met unieke designelementen, schept het juiste kader waardoor u zich in uw nieuwe keuken elke dag weer helemaal thuis voelt. Ontdek deze slim samengestelde next125 keukens bij Bemmel & Kroon.

Design kenmerken next125 keukens

De volledig op uw wensen afgestemde design kenmerken maken elke next125 keuken uniek.
Het design van een next125 keuken wordt in grote mate bepaald door de gekozen vormen, materialen en kleuren. Hierbij spelen vooral de fronten en het werkblad een hoofdrol. Maar ook grepen spelen een belangrijke rol in het totaalplaatje van een keuken. En laten we de verlichting niet vergeten. Of het nu gaat om sfeerverlichting of werklicht: licht in een woonruimte en de keuken is altijd persoonlijk. Kiest u voor een next125 frame, dan komen effectieve verlichting, flexibele organisatie en perfecte ergonomie zelfs samen. Deze frameconstructie is dan ook het ultieme nisproduct om een unieke keukenervaring te creëren.

Bij premium next125 dealer Bemmel & Kroon koopt u een next125 keuken voor de laagste prijs.

Onze showrooms

Ontdek de next125 keukens in één van onze showrooms.
Het exclusieve keukenmerk next125 is verkrijgbaar in alle Bemmel & Kroon winkels. Onze showrooms zijn dan ook dé plek om u op het gebied van een next125 keuken te laten inspireren. Zo vindt u in onze premium brand stores een ruim aanbod van authentieke next125 showroomkeukens. En om u de vele mogelijkheden te laten zien en ervaren hebben wij alle kleuren en materialen in huis. Wilt u uw wensen tijdens uw bezoek aan onze showroom direct concreet maken in een keukenontwerp? Maak dan alvast een vrijblijvende afspraak voor keukenadvies op maat.

Ontdek meer over onze Mega-showrooms in Den Haag, Zoeterwoude en Cruquius en wat wij u als premium dealer allemaal te bieden hebben.

next125 showrooms

Interieur design next125

Woonelementen die functionele ruimtes omtoveren tot leefruimtes.
De keuken al lang geen afgebakende ruimte meer. Want de keuken en woonkamer komen steeds vaker samen tot één leefruimte. Daarom is het niet meer dan logisch dat next125 hier direct op heeft ingespeeld. Bij dit premium keukenmerk vindt u daarom naast unieke keukens dus ook prachtige woonelementen. Met deze afzonderlijke design meubels transformeert u een werkruimte naar het middelpunt van gesprekken en gezelligheid in uw woning. Zo verdwijnt de keuken bij het next125 Pocketsysteem achter grote schuifdeuren. En de next125 kooktafel betrekt uw gasten bij het kokkerellen, of het eiland op voeten, dat wel lijkt te zweven. Maar ook aan vitrinekastensideboardsregalen, een trolley en tafels en banken is bij het interieur design van next125 gedacht.

Ontwerp uw next125-keuken samen met één van onze keukenadviseurs.

Keukenadvies op maat

next125 keukens zijn er in vele soorten, maten en opstellingen. Daarom is goed advies van een keukenspecialist van groot belang. Tijdens een vrijblijvende adviesgesprek brengen we eerst al uw specifieke wensen in kaart. Hiervoor nemen we uitgebreid de tijd. Daarna nemen we u als trotse next125 dealer mee in ons enorme aanbod van prachtige kleuren, exclusieve materialen en hoogwaardige apparatuur. Vervolgens zetten we uw keuzes om naar een 3D keukenontwerp, perfect afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl, leefsituatie en budget.

Wilt u samen met onze keukenontwerpers een prachtige design keuken van dit keukenmerk samenstellen? Onze in next125 gespecialiseerde adviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies