Logo next125NX640 | NX510

Een optimaal georganiseerde next125 keuken voor de ambitieuze kok
Bent u op zoek naar een designkeuken die stijl en functionaliteit combineert? Dan is de next125 NX640 | NX510 keuken iets voor u. Deze keuken is ontworpen met het oog op duurzaamheid, kwaliteit en comfort. Zo is de keukenwand bij deze keukenopstelling voorzien van het “next125 Frame nisregaal”. Dit verlichte niselement is de ideale plek voor uw kruiden, een magnetische messenhouder, een keukenrolhouder of zelfs een glashangrek. Hiermee hebt u een goed overzicht, bevindt alles zich binnen handbereik en zorgt de dimbare verlichting voor de juiste sfeer.

Terug naar het next125 keukenoverzicht

next125 NX640 | NX510 keuken
NX640-front met next125 Frame nisregaal

Details NX640 | NX510

Wat maakt de next125 NX640 | NX510 keuken zo bijzonder?
De next125 NX640 | NX510 keuken heeft een uniek en strak ontwerp dat gebaseerd is op de Bauhaus-gedachte. Hierbij zorgen de greeploze fronten voor een minimalistische en tijdloze uitstraling. De fronten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals eikenhout in elegant grafietgrijs en fluweelmatte lak in kobaltgroen. Deze kleurencombinatie geeft de keuken een sterke en zachte persoonlijkheid. Een aantal details van deze stoere next125 keuken lichten we hieronder nader toe.

Frame nisregaal | Binnenladen met glasfronten | TrolleyPrimus lade indeling

De greeploze NX640 en NX510 keukenfronten
Het optimaal georganiseerd keukenblok van next125

next125 Frame nisregaal

Verlicht next125 Frame nisregaal van onyxzwart aluminium

De next125 Frame is een nisproduct waarbij design en functionaliteit samenkomen. Hierbij vormt een frame van onyxzwart aluminium de basis van de nissenkast, die op perfecte wijze gebruik maakt van de ruimte in de nis. Deze kan individueel worden ingericht en biedt plaats voor dingen die u snel binnen handbereik dient te hebben.

Binnenladen met glasfronten

Binnenladen met glasfronten van doorzichtig mat glas.

De binnenladen met glasfronten zijn een innovatief en elegant opbergsysteem voor de keuken. Het systeem bestaat uit extra laden die achter het front van de kasten worden geplaatst. De laden hebben een matte glasafwerking die een doorschijnende look geeft. Zo kunt u de inhoud van de laden zien zonder dat het front wordt onderbroken.

Trolly

De next125 Trolley is multifunctionele inzetbaar als serveerwagen, keukentrolley of bartrolley.

De next125 trolley is multifunctionele inzetbaar. U gebruikt hem als serveerwagen, keukentrolley of bartrolley in zowel de keuken, eet- als woonruimte. Dus of u nu tijdens het koken oliën, specerijen of messen altijd binnen handbereik wilt hebben, een handig serveerhulpje zoekt of kiest voor een huisbar op vier wieltjes: de trolley kan het allemaal.

Meer informatie over de Trolley

Primus lade indeling

next125 Primus lade indeling voor opgeruimde keukenladen

De next125 primus lade indeling is een slim en variabel opbergsysteem voor laden en korven in de keuken. Het systeem biedt o.a. lade-inzetstukken voor folie-afroller, afstelrooster, een messenblok, kruidenindeling en porseleinschalen. Hiermee blijft alles overzichtelijk en binnen handbereik.

Meer informatie over de Primus lade indeling

Materiaal en kleur NX640 | NX510

Fronten materiaal en kleuren
De next125 nx505 | nx650 is een keukenmodel met twee verschillende fronten. Hiervan is het nx505 front afgewerkt met een duurzaam satijnlak front. Dit hoogwaardige Dual Cure laksysteem op waterbasis met UV-droging voldoet aan alle eisen. Zowel m.b.t. milieuvriendelijkheid als wat betreft duurzaamheid en belastbaarheid. Bovendien is het front door het fluweelmatte, licht gestructureerde oppervlak erg onderhoudsvriendelijk. Het nx650 is een front van houtfineer, dat met een speciale techniek wordt verwerkt tot een dunne laag. Zo ontstaan er duurzame oppervlakken van chic fineer. Ter bescherming zijn deze hout-fronten voorzien van een bijzonder duurzame tweecomponenten-laklaag.

NX640 F644 - Eiken elegant parelgrijs

NX640 F644
Eiken elegant parelgrijs

Extra hout decors tonen
NX510 L142M - Kobaltgroen fluweelmat AFP

NX510 L142M
Kobaltgroen fluweelmat AFP

Extra kleuren tonen
Datasheet next125 NX640 | NX510 keuken downloaden

next125 NX640 | NX510 keuken
Datasheet NX640 | NX510 downloaden

Download Datasheet

Hoe kunt u de next125 NX640 | NX510 keuken aanpassen aan uw smaak?

De next125 NX640 | NX510 keuken is een flexibele en veelzijdige keuken die u eenvoudig aan uw smaak en behoeften aanpast. Hiervoor heeft u keuze uit verschillende fronten, werkbladen, kleuren, greeplijsten, plinten en verlichting. Daarnaast kunt u spelen met de indeling en de afmetingen van de keuken. Het resultaat is een keuken die volledig aansluit op al uw behoefte en optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Bij Bemmel & Kroon bent u aan het juiste adres voor deskundig advies en inspiratie over de next125 NX640 | NX510 keuken. Als officiële next125 dealer hebben wij jarenlange ervaring met het ontwerpen en plaatsen van deze prachtige keukens. Wij luisteren naar uw wensen en helpen u om uw droomkeuken te realiseren.

next125 fronten en grepen aanbod
Keukenbladen en fronten bibliotheek

Onze next125 keuken showrooms

In onze showrooms vindt u next125  keukens die openheid en functionaliteit combineren. Hierbij heeft u een zeer ruime keuze uit verschillende materialen en kleuren, die uw keuken een persoonlijke touch geven. Of u nu houdt van hout, glas, keramiek, laminaat of lak, er is altijd een next125 keuken die bij u past. In onze showroom maakt u ook kennis met de innovatieve uitrustingsmogelijkheden van next125, zoals de trolley, de vitrinekast, het pocketsysteem en de kooktafel. Deze elementen maken uw keuken elke dag tot een belevenis.

Ontdek onze next125 showrooms

next125 showroom van Bemmel & Kroon keukens
Showroom premium next125 dealer

Afspraak maken

Keukenadvies op maat

Wilt u meer weten over de next125 NX640 | NX510 keuken? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms in Den Haag, Zoeterwoude of Cruquius. Hier staat deze next125 keuken werkend opgesteld. Kom gerust langs zodat u de hoogwaardige kwaliteit van de premium Duitse keukenmerk zelf kunt ervaren. Onze in next125 gespecialiseerde adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien en maken vrijblijvend een offerte inclusief 3D ontwerp voor u op.

Maak een afspraak