i-luminatie keuken - Light up your kitchen

i-luminate keukens

Laat uw keuken stralen met i-luminate

Keukenverlichting is niet alleen handig tijdens het koken; het brengt ook sfeer en gezelligheid in uw keuken. Het nieuwe premium keukenmerk i-luminate speelt hier perfect op in met een uniek verlichtingsconcept. Want binnen deze hoogwaardige designkeukens creëert u eenvoudig unieke lichtsituaties, volledig afgestemd op uw individuele stemming. Zo drinkt u een goed glas rode wijn in een sfeervolle lounge setting. Maar ook fel licht bij het samen koken of warme gezelligheid tijdens een romantisch diner is geen enkel probleem. De regelbare greeplijstverlichting in een i-luminate keuken zorgt op ieder moment voor een passende sfeer. En door de grote verscheidenheid aan kleuren, fronten en oppervlakken biedt i-luminate fantastische mogelijkheden voor keukeninrichting op maat. Zo wordt uw nieuwe keuken een spiegel van uw eigen persoonlijkheid.

Keuken verlichtingsoplossing voor stralende schoonheid.

Stralende schoonheid

Unieke lichtsituaties afgestemd op uw stemming.

In een keuken van het premium keukenmerk i-luminate maakt u kennis met de fascinatie van “licht”. Want een i-luminate keuken biedt een betoverend verlichtingsconcept met geïntegreerde handgreepverlichting. Zo schijnt er warm licht op de messing greeplijsten. Hierdoor zal een gouden gloed de keuken helder verlichten.

Dit harmonieuze lichtspel doet denken aan de eerste zonnestralen bij een zonsopgang. Zo heeft i-luminate de ogen van vele lifestyle- en designgerichte keukenliefhebber al doen oplichten. Ontdek de hoogwaardige materialen en unieke verlichting van deze volledig op uw wensen en stijl af te stemmen designkeukens.

Uitrusting i-luminate keuken

Voel de kwaliteit van de hoogwaardige materialen.

Voel de kwaliteit

Ontdek de kwaliteit van de hoogwaardige materialen.

Door te voelen raken texturen vertrouwd en verandert de vorm in karakter. Een enorme variëteit aan hoogwaardige fronten en edele oppervlakken maken van de i-luminate-keuken een designbelevenis. Zowel voor het oog als tijdens het aanraken van haar hoogwaardige materialen. De zintuigelijke waarneming van de geselecteerde structuren voldoet aan de hoogste eisen. Daarnaast is de buitengewone kwaliteit van de keuken bij elke aanraking voelbaar.

Hiermee biedt i-luminate fantastische mogelijkheden voor maatwerk keukenontwerp. Uiteraard wordt dit perfect op het verlichtingsconcept afgestemd. Zo ontstaat er een keuken die volledig past bij uw kookgedrag en persoonlijkheid. Door de grote verscheidenheid aan kleuren, fronten en oppervlakken worden al uw wensen vervuld. Deze persoonlijke designervaring wordt compleet door de overduidelijke kwaliteit van het materiaal. Zo maakt i-luminate de belofte van het “premium keukenmerk” volledig waar.

LED-verlichting in 192 RAL-kleuren

Visuele belevenis

Breng kleur in uw leven.

Kan een maatwerk keuken uw persoonlijkheid weerspiegelen? Het antwoord luidt: ja. Want 192 krachtige RAL-kleuren maken elke i-luminate-keuken tot een visuele belevenis. Hierbij krijgt iedere keuken een eigen identiteit. Net zo specifiek als de ruimte waarin de keuken wordt geplaatst en de mensen die er wonen. Bovendien maakt het NCS (Natural Colour System) het mogelijk om reeds bestaande kleuren uit de woonruimte naar de keuken over te dragen. Hiervoor zijn in totaal 1950 verschillende tinten beschikbaar. Zo wordt door gerichte accentuering een nieuwe dimensie in behaaglijkheid geschept.

Keukens en keukenapparatuur onder één dak

De meeste keukenwinkels verkopen alleen keukens. De keukenapparatuur voor uw nieuwe i-luminate keuken moet u bij deze winkels vanuit een catalogus uitzoeken en bestellen. Bij Bemmel & Kroon zijn wij van mening dat u de apparatuur net als de materialen van een keuken moet kunnen zien, voelen, en zelf moet kunnen gebruiken. Naast een enorme hoeveelheid complete keukenopstellingen vindt u bij ons daarom ook de grootste collectie aangesloten keukenapparaten. Daarin zijn wij uniek in Nederland. Alles wat u nodig heeft om uw i-luminate droomkeuken samen te stellen onder één dak. Onze keukenontwerpers zijn u graag van dienst om uw nieuwe keuken gezamenlijk tot in perfecte samen te stellen.

Maak een afspraak

Een i-luminate keukenopstelling in onze showroom.Een i-luminate keukenopstelling in onze showroom.
Exclusieve keukenapparatuur van het merk Siemens.Exclusieve keukenapparatuur van het merk Siemens.
Ontwerp uw i-luminate-keuken samen met één van onze keukenadviseurs.

i-luminate keukenadvies

Ontwerp uw i-luminate keuken samen met één van onze keukenadviseurs.
Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen onze keukenontwerpers ervoor dat uw nieuwe i-luminate keuken perfect wordt afgestemd op uw wensen, leefsituatie en persoonlijke stijl. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie fronten, werkbladen, kasten en grepen van luxe materialen. Onze ontwerpers zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren. U bent van harte welkom!

Ja, ik wil vrijblijvend advies