Comfortabel lopende keukenladen en uittrekelementen met een hoog laadvermogen.

Laden en uittrekelementen i-luminate

Comfortabel lopende laden en uittrekelementen met een hoog laadvermogen.
Laden en uittrekelementen zorgen ervoor dat uw voorraad, servies, potten, pannen en kookgerei overzichtelijk worden opgeborgen. Bij het premium keukenmerk i-luminate bent u verzekerd van een keukenindeling met de hoogste functionaliteit. Want naast de plaats van de laden en uittrekbare elementen worden ook alle ergonomische oogpunten op uw kookgedrag afgestemd. Koken in een maatwerk i-luminate keuken is daarom veel efficiënter en relaxter. Voor de uitrusting van de uittrekelementen zijn verschillende opties beschikbaar. Hierbij zijn een maximaal loopcomfort en stabiliteit met een hoog laadvermogen gegarandeerd.

Uw keukenladen praktisch ingedeeld

Een greep uit ons keukenladen en uittrekbare elementen aanbod.
Het type en de indeling van laden en uittrekelementen moet aansluiten op de manier waarop u de keuken gebruikt. Hierdoor wordt koken minder tijdrovend en inspannend. Bij het samenstellen van een i-luminate keuken heeft u daarom keuze uit verschillende soorten keukenladen en uittrekbare elementen. Zo kunt u met één van onze keukenspecialisten uw droomkeuken samenstellen. Ergonomisch ingedeeld en volledig afgestemd op uw kookgedrag. Om u een beter beeld te geven van de ongekende mogelijkheden vindt u hieronder een aantal voorbeelden van praktische laden en uittrekbare elementen.

Hoe lade kiezen?

Onze keukenspecialisten adviseren u graag.
Welke laden en uittrekelementen zijn het beste? Het antwoord op deze vraag verschilt van persoon tot persoon. Zo zijn naast de beschikbare keukenruimte ook de hoeveelheid op te bergen pannen, servies en voedsel van belang. Door voor extra brede, diepe en hoge laden te kiezen beschikt u al snel over veel extra opbergruimte. Zo bergt u in één 90 cm brede lade tot 20% meer op dan in twee laden van 45 cm. Bovendien bespaart u zo ook op de kostprijs van de laden.

Om de laden en keukenkasten optimaal te benutten kunnen deze worden voorzien van handige indelingssystemen. Zo worden brede laden onder het fornuis optimaal ingericht voor kookpotten en pannen. Interessante optie is een dwarsreling waarachter de deksels ordelijk worden opgeborgen.

Ontwerp uw i-luminate-keuken samen met één van onze keukenadviseurs.

Afspraak maken

Samen met een keukenspecialist uw i-luminate keuken ontwerpen.
Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is daarom van groot belang. Samen met u zorgen onze keukenontwerpers ervoor dat uw nieuwe i-luminate keuken perfect wordt afgestemd op uw wensen, leefsituatie en persoonlijke stijl. Hierbij heeft u de keuze uit een zeer ruim aanbod van fronten, werkbladen, kasten en grepen van luxe materialen.

Onze ontwerpers zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren. U bent van harte welkom in één van onze filialen!

Afspraak maken

Samenstellen i-luminate keuken

Elke i-luminate keuken wordt volledig afgestemd op de wensen en het kookgedrag van onze klanten. Hierbij wordt uitsluiten gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Naast een fascinerend verlichtingsconcept kunt u ook rekenen op innovatieve opbergsystemen. En natuurlijk biedt dit nieuwe premium keukenmerk u een oneindige keuze aan keukenbladen en fronten van alle hedendaagse materialen in vele structuren, kleuren en tinten. Hierdoor zal een i-luminate inbouwkeukens de ogen van elke lifestyle- en designgerichte keukenliefhebber doen oplichten.