De regelbare lichtsituatie in een i-luminate-keuken scheppen keer op keer een unieke sfeer.

Sfeerverlichting i-luminate

Een regelbare lichtsituatie schept keer op keer een unieke sfeer.
Om veilig te kunnen koken is goede verlichting in elke keuken onmisbaar. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen werklicht en sfeerverlichting. In een i-luminate keuken is de kunst en wetenschap van verlichting samengebracht tot één unieke verlichtingsoplossing. En omdat geen enkel moment hetzelfde is kun je de lichtsituatie in een i-luminate keuken eenvoudig aanpassen. Zo schept u op elk moment de sfeer die deze verdient.

Bestuurbare sfeerverlichting

Op elk moment van de dag de juiste sfeer.
Er is slechts weinig dat ons welzijn zo beïnvloedt als licht. Een gepatenteerde verlichtingsoplossing maakt elke i-luminate-keuken tot een fraai gevormde compositie van unieke kleurtinten. Hiervoor is gebruik gemaakt van de meest moderne ledtechniek die deze volledig bestuurbaar is. Want het bereiden van een maaltijd vereist nu eenmaal een andere lichtsituatie dan dineren onder het genot van een goed glas wijn.

De kern van het concept is de verlichting die in de greeplijsten, vitrinekasten en achter de regalen is geïntegreerd. Zo zijn er de elementen van mat geborsteld messing die, in combinatie met het sfeervol licht, elke omgeving veranderen. De profielen zijn zowel horizon­taal als verticaal inzetbaar waarbij de bescheiden verlichting helder en puristisch blijft. Hiermee creëert u op elke moment de juiste sfeer.

De lichtsterkte en kleurtint is volledig aanpasbaar.De lichtsterkte en kleurtint is volledig aanpasbaar.
Sfeerverlichting tijdens het dineren.Sfeerverlichting tijdens het dineren.
Ontwerp uw i-luminate-keuken samen met één van onze keukenadviseurs.

Afspraak maken

Samen met een keukenspecialist uw i-luminate keuken ontwerpen.
Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is daarom van groot belang. Samen met u zorgen onze keukenontwerpers ervoor dat uw nieuwe i-luminate keuken perfect wordt afgestemd op uw wensen, leefsituatie en persoonlijke stijl. Hierbij heeft u de keuze uit een zeer ruim aanbod van fronten, werkbladen, kasten en grepen van luxe materialen.

Onze ontwerpers zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren. U bent van harte welkom in één van onze filialen!

Afspraak maken

Samenstellen i-luminate keuken

Elke i-luminate keuken wordt volledig afgestemd op de wensen en het kookgedrag van onze klanten. Hierbij wordt uitsluiten gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Naast een fascinerend verlichtingsconcept kunt u ook rekenen op innovatieve opbergsystemen. En natuurlijk biedt dit nieuwe premium keukenmerk u een oneindige keuze aan keukenbladen en fronten van alle hedendaagse materialen in vele structuren, kleuren en tinten. Hierdoor zal een i-luminate inbouwkeukens de ogen van elke lifestyle- en designgerichte keukenliefhebber doen oplichten.