• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
Glazen keukenkast met sfeerverlichting van i-luminate.

Vitrinekast i-luminate

Glazen vitrinekasten met i-luminate sfeerverlichting.
Bent u een verzamelaar en heeft u een zwak voor mooie dingen? Dan zijn vitrinekasten de perfecte oplossing om deze uit te stallen. Hierbij geeft de i-luminate sfeerverlichting een extra dimensie aan de spullen in de vitrinekast en de keukenruimte. Als vrijstaand element in uw woonkamer of elegant geïntegreerd in een keukenblok met een hoge kast staat de vitrinekast garant voor grenzeloze ontwerpvrijheid.

Keukenkast verlichting i-luminate

Vitrinekast verlichting

Regelbare verlichting die uw favoriete items laten schitteren.
Voor lifestyle- en designgerichte keukenliefhebbers is een vitrinekast in de woonkamer of keuken een zeer geliefd meubelstuk. Zeker als deze stijlvol wordt verlicht is het een echte blikvanger. Ideaal om al uw mooie spullen een bijzondere plek te geven.

Met de verticaal geplaatste regelbare led lichtbalken in een i-luminate vitrinekast schept u op elk moment de sfeer die deze verdient. Want naast de lichtsterkte is ook de kleur van deze dimbare ledverlichting instelbaar. Hierbij heeft u keuze uit 192 krachtige RAL-kleuren. De glazen vitrinekast wordt zo een podium voor bijzondere objecten. In combinatie met de verlichte greeplijsten en sfeerverlichting maakt ze elke i-luminate-keuken tot een visuele belevenis.

Ontwerp uw i-luminate-keuken samen met één van onze keukenadviseurs.

Afspraak maken

Samen met een keukenspecialist uw i-luminate keuken ontwerpen.
Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is daarom van groot belang. Samen met u zorgen onze keukenontwerpers ervoor dat uw nieuwe i-luminate keuken perfect wordt afgestemd op uw wensen, leefsituatie en persoonlijke stijl. Hierbij heeft u de keuze uit een zeer ruim aanbod van fronten, werkbladen, kasten en grepen van luxe materialen.

Onze ontwerpers zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren. U bent van harte welkom in één van onze filialen!

Afspraak maken

Samenstellen i-luminate keuken

Elke i-luminate keuken wordt volledig afgestemd op de wensen en het kookgedrag van onze klanten. Hierbij wordt uitsluiten gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Naast een fascinerend verlichtingsconcept kunt u ook rekenen op innovatieve opbergsystemen. En natuurlijk biedt dit nieuwe premium keukenmerk u een oneindige keuze aan keukenbladen en fronten van alle hedendaagse materialen in vele structuren, kleuren en tinten. Hierdoor zal een i-luminate inbouwkeukens de ogen van al uw gasten doen oplichten.