• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
De verlichte greeplijst laten het keukenblad optisch zweven.

Verlichte greeplijsten i-luminate

De verlichte greeplijsten laten het keukenblad optisch zweven.
Licht heeft grote invloed op uw welzijn. Bovendien verschilt ieder moment van elkaar. Via de regelbare greeplijstverlichting van een i-luminate keuken zorgt u op elk moment van de dag voor een passende sfeer. Deze geïntegreerde handgreepverlichting is ontwikkeld aan de hand van een een eigen ontwikkeld en ondertussen gepatenteerd concept. Hiermee wordt de trend van lifestylekeukens letterlijk in een geheel nieuw licht plaatst. Samen met fascinerende detail verlichting zorgen de verlichte i-luminate greeplijsten voor een fraai gevormde compositie van unieke kleurtinten.

Keuken verlichtingsoplossing voor stralende schoonheid.

De verlichte greeplijst

Eenvoudig in te stellen in verschillende warmtekleuren.
Wanneer warm licht op geborsteld messing straalt, smelten de zintuigen van iedere designgerichte keukenliefhebber samen. Dit harmonieus lichtspel dat aan de eerste zonnestralen bij het ochtendgloren doet denken, laat zien wat van elementair belang is. Schoonheid is daar, waar hoogwaardige materialen, sierlijkheid en elegantie samenkomen. Het geïntegreerde spel van unieke lichtbalken versterkt de expressieve lijnen. Zo brengt het de perfectie van iedere afzonderlijke i-luminate keuken tot uitdrukking. Een harmonieus totaalbeeld dat door perfecte accentuering wordt gecompleteerd.

De verlichting is eenvoudig in te stellen in verschillende warmtekleuren. Zo kan deze altijd volledig aan de omgeving worden aangepast. Maar de verlichte greeplijsten zijn niet alleen optisch een unieke toevoeging aan de keuken. Het is ook zeker praktisch. Want de ledlichtlijst zorgt ook voor verlichting wanneer de laden en keukenkastjes geopend zijn.

 

Ontwerp uw i-luminate-keuken samen met één van onze keukenadviseurs.

Afspraak maken

Samen met een keukenontwerper uw i-luminate keuken ontwerpen.
Een nieuwe keuken koopt u niet elke dag. Daarom is goed advies van een keukenspecialist van groot belang. Samen met u zorgen onze keukenontwerpers ervoor dat uw nieuwe i-luminate keuken perfect wordt afgestemd op uw wensen, leefsituatie en persoonlijke stijl. Hierbij heeft u de keuze uit een zeer ruim aanbod van fronten, werkbladen, kasten en grepen van luxe materialen.

Onze ontwerpers zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren. U bent van harte welkom in één van onze winkels!

Afspraak maken

Samenstellen i-luminate keuken

Elke i-luminate keuken wordt volledig afgestemd op de wensen en het kookgedrag van onze klanten. Hierbij wordt uitsluiten gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Naast een fascinerend verlichtingsconcept kunt u ook rekenen op innovatieve opbergsystemen. En natuurlijk biedt dit nieuwe premium keukenmerk u een oneindige keuze aan keukenbladen en fronten van alle hedendaagse materialen in vele structuren, kleuren en tinten. Hierdoor zal een i-luminate inbouwkeukens de ogen van elke lifestyle- en designgerichte keukenliefhebber doen oplichten.