Showroomkeukens

Showmodel keuken uitverkoop met tot 70% korting

Bent u op zoek naar een showroomkeuken? Profiteer dan NU van showroomkeukens met spectaculaire korting. Bij Bemmel & Kroon plaatsen we altijd de nieuwste keukens in onze showroom. Zo houden we onze keukencollectie actueel en krijgen onze klanten een goed beeld van de laatste keukentrends. Hierdoor wisselen de keukens in onze showroom regelmatig. En de vervangen showroommodellen koopt u hier voor een spotprijs. De prijs van het merendeel van deze showroomkeuken modellen is inclusief apparatuur. U koopt zo een TOP-keukens bijna voor een weggeefprijs. Wees er dus snel bij want WEG=WEG.

Showroomkeuken kopen?

Ontdek hoe het kopen van showroomkeukens bij Bemmel & Kroon werkt
Bent u op zoekt een voordelige showroomkeuken? Omdat er steeds nieuwe keukens aan onze keukencollectie worden toegevoegd wisselen de keukens in onze showroom regelmatig. De showroomkeukens die worden vervangen verkeren in uitstekende staat. Verder zijn ze in de meeste gevallen uitgerust met een complete set (inbouw)apparatuur van A-merken. Bovendien is de levertijd van een showroomkeuken veel korter en is een showroommodel tot 70% goedkoper.

Lees hieronder hoe het kopen van een showroomkeuken bij Bemmel & Kroon werkt en wat u hierbij kunt verwachten.

Kenmerken van onze showroomkeukens

Keukens met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding
Een showroom keuken kopen kan bij Bemmel & Kroon met korting tot wel 70%. Wij bieden regelmatig showroomkeukens te koop aan. De kenmerken van deze showroommodellen lichten we hieronder kort toe.

Onze showroomkeukens zijn in een uitstekende staat

Uitstekende staat
De keukens verkeren in een uitstekende staat en hebben in veel gevallen slechts lichte gebruikssporen.

U ontvangt op onze showroommodellen tot 70% korting

Hoge korting
De showroomkeukens die wij vervangen worden verkocht met korting die oplopen tot wel 70%.

U koopt een showroomkeuken inclusief inbouwapparatuur

Inclusief apparatuur
De prijs van het merendeel van onze showroommodellen is inclusief inbouwapparatuur.

Geen reservering showroommodel - WEG=WEG

Geen reservering
Een showroomkeuken kan niet worden gereserveerd. Wees er dus snel bij want WEG=WEG.

Bezichtiging en aankoop

Hoe werkt de bezichtiging en wat kun je na de aankoop verwachten.
Voor je een showroomkeuken gaat kopen wil je deze natuurlijk eerst goed bekijken. Hoe de bezichtiging bij een uitverkoop in zijn werk gaat, en wat je van ons na de aankoop kunt verwachten lichten we hieronder toe.

Bezichtiging van de keuken in onze showroom

Bezichtiging in showroom
U bent van harte welkom om de keuken van uw voorkeur geheel vrijblijvend in onze showroom te bekijken.

Afspraak inplannen

Afspraak inplannen
Indien u de showroomkeuken koopt wordt er direct een datum en tijdstip ingepland waarop u de keuken kunt ophalen.

Demontage van de keuken door Bemmel & Kroon

Vakkundige demontage
Bemmel & Kroon zal de keuken vakkundig voor u demonteren en gereed zetten om op te kunnen halen.

Ophalen showroomkeuken door klant

Ophalen door klant
U komt de showroomkeuken op het afgesproken tijdstip ophalen, en draagt zelf zorg voor de montage.

Stijlen showroomkeukens

Of u nu op zoek bent naar een landelijke showroomkeuken of gaat voor een leefkeuken met eiland: al deze keukenmodellen komen regelmatig voorbij bij onze showroomkeuken uitverkoop. Ook is er veel keuzemogelijkheid op het gebied van kleur. Van witte hoogglans showroomkeukens tot industriële keukens en van hoekkeukens tot showroomkeukens in een eilandopstelling. Al deze keukens zijn regelmatig te koop met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Soms staan er zelfs Next 125 showroomkeukens te koop.

Ontdek de kenmerken van de verschillende stijlen binnen onze keukencollectie. Wellicht dat er op dit moment een showroomkeuken te koop staat in uw favoriete keukenstijl.

Een showroomkeuken of een nieuwe keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Kijk dan ook eens naar bovenstaande showroomkeukens. Regelmatig worden onze showroommodellen vervangen door keukens uit de nieuwste collecties. De showroomkeukens die worden vervangen verkeren in uitstekende staat en zijn in de meeste gevallen compleet uitgerust met (inbouw)apparatuur van A-merken. Bovendien is de levertijd van een showroomkeuken veel korter en u betaalt tot 70% minder. Kiest u toch liever voor een complete nieuwe keuken, die volledig op al uw wensen is afgestemd? Bekijk dan ook onze keukencollectie of bezoek één van de vestiging van Bemmel & Kroon keukens. Onze keukenspecialisten helpen u graag verder!

Unieke keuken showrooms

Bij veel keukenbedrijven kiest u uw inbouwapparatuur, bij aanschaf van een keuken, uit een boekje. Maar hoe weet u nu of een bepaalde kookplaat wel zo handig is. En dat uw pannen er goed op passen? Een koelkast kan er op een plaatje best handig uit zien, maar hoe is de indeling? En voldoet deze wel aan uw wensen? Naast een totaal aanbod van keukens vindt u in onze showroom daarom ook het grootste aanbod van keuken- en inbouwapparatuur. Hierdoor kunt u de apparaten voor uw nieuwe keuken niet alleen zien maar ook aanraken en zelfs uitproberen. Onze kookplaten, ovens en combimagnetrons kunt u zelf uitproberen door, onder begeleiding van een professionale kok, een gerecht te maken. Onze keuken showrooms zijn hiermee uniek in Nederland.

Onze keukenwinkel in Zoeterwoude-Rijndijk
Mat zwarte moderne keuken met notenhout.
Keukenapparatuur om te bakken & stomen
Het grootste aanbod keukenfronten en werkbladen.
Kookeiland en eilandkeukens.
Inbouw koelkasten - netjes ingebouwd.
Keukenapparatuur uitproberen onder begeleiding van een professionele kok.
Unieke presentatie van inbouwapparatuur.
Witte opstelling met inbouwapparatuur in zwevende keukenkastjes.
Keuken inbouwapparatuur - inductie en gaskookplaten
Trendy hoekkeuken met zitgedeelte.
Keuken inspiratie opdoen in onze keuken showroom in Cruquius.

Keuken- en inbouwapparatuur voor de laagste prijs
Alle apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Doordat deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webwinkel worden de prijzen onmiddelijk aan de actuele situatie aangepas: webprijs=winkelprijs! Hierdoor betaald u voor de keuken- en inbouwapparatuur voor uw nieuwe keuken bij Bemmel & Kroon altijd de laagste prijs!

Meer over onze showroom

Keukenadvies op maat

Keukens zijn er in vele stijlen, maten en prijsklassen. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen zij ervoor dat uw nieuwe keuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl, leefsituatie en budget. U heeft hierbij eindeloos veel keuze uit prachtige kleuren, exclusieve materialen en hoogwaardige apparatuur.

Mogen we u meer vertellen over onze keukencollectie of ben u benieuwd hoe we uw nieuwe keuken vorm gaan geven? Dan horen wij dat graag. Wilt u direct uw keukenplannen bespreken, dan kunt u uiteraard een afspraak maken. Onze adviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies