Showroomkeukens

Keuken opruiming in de showroom van Bemmel & Kroon!
In onze showrooms in Den Haag, Zoeterwoude en Cruquius worden de bestaande showmodellen regelmatig vervangen door nieuwe keuken opstellingen. De showroomkeukens die worden vervangen zijn hierna te koop tegen een fractie van de normale prijs en verkeren nog in een uitstekende staat. Hoewel de keukens van Bemmel & Kroon van zichzelf al een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebben zijn onze showroomkeukens nog goedkoper.

Ons aanbod van showroomkeukens wordt regelmatig ververst en is hieronder zichtbaar. Heeft u een voordelige showroomkeuken gevonden die in de smaak valt kom dan langs in onze showroom om de keuken te bekijken. Maak daarvoor een afspraak bij de betreffende vestiging.

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Waarom een showroomkeuken?

Het kopen van een van de showroomkeukens van Bemmel & Kroon brengt vele voordelen met zich mee. Hieronder vind u de belangrijkste voordelen van de aanschaf van een showroomkeuken.

  • Voor een showroomkeuken betaalt u een fractie van de normale prijs. De korting kan wel oplopen tot 70%.
  • De keuken die staat opgesteld in onze showroom is de keuken die u koopt. Van de kleur en opstelling tot de meegeleverde keukenapparatuur.
  • Het gaat altijd om complete volledig uitgeruste keukens inclusief keukenapparatuur van A-merken

Voor meer informatie over de keukens, kunt u contact opnemen met de keukenwinkel waar de showroomkeuken te koop staat. De levertijd van onze showroomkeukens is in overleg.