• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

Showroomkeukens

Een showroom keuken kopen met kortingen tot 70%

Bent u van plan een showroom keuken te kopen? Profiteer dan NU van spectaculaire korting op een showroomkeuken. Bij Bemmel & Kroon voegen we steeds nieuwe keukens toe aan onze collectie. Regelmatig wisselen hierdoor de keukens in onze showroom. De prijs van het merendeel van deze showroommodellen is inclusief apparatuur. U koopt zo een TOP-keukens voor een spotprijs. Wees er dus snel bij want WEG=WEG.

Mis deze showroomkeuken uitverkoop niet!

Een showroomkeuken of een nieuwe keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Kijk dan ook eens naar bovenstaande showroomkeukens. Regelmatig worden onze showroommodellen vervangen door keukens uit de nieuwste collecties. De showroomkeukens die worden vervangen verkeren in uitstekende staat en zijn in de meeste gevallen compleet uitgerust met (inbouw)apparatuur van A-merken. Bovendien is de levertijd van een showroomkeuken veel korter en u betaalt tot 70% minder. Kiest u toch liever voor een complete nieuwe keuken, die volledig op al uw wensen is afgestemd? Bekijk dan ook onze keukencollectie of bezoek één van de vestiging van Bemmel & Kroon keukens. Onze keukenspecialisten helpen u graag verder!

Keukenadvies op maat

Keukens zijn er in vele stijlen, maten en prijsklassen. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen zij ervoor dat uw nieuwe keuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl, leefsituatie en budget. U heeft hierbij eindeloos veel keuze uit prachtige kleuren, exclusieve materialen en hoogwaardige apparatuur.

Mogen we u meer vertellen over onze keukencollectie of ben u benieuwd hoe we uw nieuwe keuken vorm gaan geven? Dan horen wij dat graag. Wilt u direct uw keukenplannen bespreken, dan kunt u uiteraard een afspraak maken. Onze adviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Unieke keuken showrooms

Bij veel keukenbedrijven kiest u uw inbouwapparatuur, bij aanschaf van een keuken, uit een boekje. Maar hoe weet u nu of een bepaalde kookplaat wel zo handig is. En dat uw pannen er goed op passen? Een koelkast kan er op een plaatje best handig uit zien, maar hoe is de indeling? En voldoet deze wel aan uw wensen? Naast een totaal aanbod van keukens vindt u in onze showroom daarom ook het grootste aanbod van keuken- en inbouwapparatuur. Hierdoor kunt u de apparaten voor uw nieuwe keuken niet alleen zien maar ook aanraken en zelfs uitproberen. Onze kookplaten, ovens en combimagnetrons kunt u zelf uitproberen door, onder begeleiding van een professionale kok, een gerecht te maken. Onze keuken showrooms zijn hiermee uniek in Nederland.

Keuken- en inbouwapparatuur voor de laagste prijs
Alle apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Doordat deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webwinkel worden de prijzen onmiddelijk aan de actuele situatie aangepas: webprijs=winkelprijs! Hierdoor betaald u voor de keuken- en inbouwapparatuur voor uw nieuwe keuken bij Bemmel & Kroon altijd de laagste prijs!

Meer over onze showroom