Inbouwapparatuur

Op zoek naar keuken inbouwapparatuur? Bemmel & Kroon biedt naast complete keukens bijna 10.000 vrijstaande en inbouw apparaten van alle topmerken. Hiermee zijn wij één van de grootste leveranciers van inbouwapparatuur in Nederland. Bovendien koop je deze keuken apparaten, door onze grootschalige inkoop, bij ons altijd voor de laagste prijs. Geen zin om jouw nieuwe apparatuur zelf in te bouwen, geen probleem kies bij het bestellen dan voor onze inbouwservice.

Keuken inbouwapparatuur kopen

Inbouw apparaten van A-merken voor de laagste prijs
Je wilt online keuken inbouwapparaten kopen? In onze witgoed en keukenapparatuur shop leveren wij zowel vrijstaande als inbouw keukenapparatuur van A-merken tegen de scherpste prijzen. Onze prijzen worden hiervoor dagelijks vergeleken met de prijzen van andere grote online aanbieders.
Dus of je nu een inbouw koelkast, oven, vaatwasser, afzuigkap, combimagnetron of koffiemachine zoekt, bij ons ben je voor al deze apparaten aan het juiste adres.

Voor je een keukenapparaat gaat kopen zijn er echter een aantal punten om even bij stil te staan. Om zeker te weten dat de inbouwapparatuur ook past in jouw keuken is het belangrijk om de inbouwruimte goed op te meten. Daarnaast is het energieverbruik een belangrijk aandachtpunt. Koelkasten en vriezers staat bijvoorbeeld dag en nacht aan. Inbouw apparaten met energieklasse A+++ zijn vaak ruim 50% zuiniger dan energieklasse A. Misschien heb je voorkeur voor apparatuur van Siemens, Miele, AEG, Bosch, Neff, ATAG of Pelgrim. Geen probleem van al deze merken bieden wij een ruim inbouw assortiment.

Uitstekende (inbouw)service

Thuiswinkel waarborg en hoge klantwaardering
Bemmel & Kroon kenmerkt zich door een lage prijs, uitmuntende kwaliteit en snelle en goede service. Het door jou bestelde inbouwapparaat wordt uiteraard razendsnel bij je thuis bezorgd. Maar de apparatuur kan ook op een datum die jou het beste uitkomt worden geleverd, en indien gewenst vakkundig worden ingebouwd.

Wil je liever persoonlijk advies, bezoek dan één van onze winkels. In elke showroom staan naast ruim 50 keukens met prachtige inbouwapparatuur en een enorme hoeveelheid keukenapparaten opgesteld. Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.

Natuurlijk kun je jouw voordeel ook direct pakken en je nieuwe inbouw keuken apparatuur voordelig online bestellen. Onze witgoed en keukenapparatuur shop heeft het kwaliteitskeurmerk Thuiswinkel Waarborg. Je bent hierdoor verzekerd van een snelle levering en kunt via iDEAL veilig online betalen. Het is bij ons ook mogelijk om de bestelde apparatuur direct op te halen. Je kunt dan meteen van je nieuwe apparatuur genieten en krijgt bovendien ook nog eens extra afhaalkorting.

Onze topmerken

  • Gaggenau logo
  • Miele logo
  • BORA logo
  • Siemens logo
  • AEG logo
  • LG logo
  • Bosch logo
  • ATAG logo
Alle merken tonen