Traditioneel elektrisch
Traditioneel elektrische kookplaten worden verwarmd door gietijzeren verwarmingselementen. Voor een traditioneel elektrische kookplaat heb je geen speciale pannen nodig. Naast de kookplaat met een klassiek gietijzeren verwarmingselement vind je bij Bemmel & Kroon ook keramische en inductie kookplaten.
4 kookplaten
Sorteer op
Aanbevolen
Beko HIGE64100X
Leverbaar op bestelling
Elektrisch - 60 cm - 4 zones - knopbediening - 5 kW
- Kookplaat: Elektrisch
- Kookzones: 4
- Elektra aansluiting: 2 fasen
- Nisbreedte: 560 mm
- Nisdiepte: 490 mm
Etna KE158RVS
Leverbaar op bestelling
ETNA 58 cm elektrische inbouw kookplaat
- Kookplaat: Elektrisch
- Kookzones: 4
- Elektra aansluiting: 2 fasen
- Nisbreedte: 560 mm
- Nisdiepte: 490 mm
Gaggenau VR414115
Leverbaar op bestelling
Domino grillplaat 400 Serie met twee zones afzonderlijk te gebruiken of koppelbaar tot een grote zone, gietijzeren grill, lavastenen, tijdbegrenzing, indicator "aan/uit", inclusief 1 lavasteen en 1 reinigingsborstel.
- Kookplaat: Elektrisch
- Branders/kookzones: 2
- Elektra aansluiting: 1 fase
- Nisbreedte: 359 - 361 mm
- Nisdiepte: 491 mm
Gaggenau VP414115
Leverbaar op bestelling
Domino teppanyaki Serie 400 met optimale warmteverdeling, tijdbegrenzing, indicator "aan/uit" en inclusief 2 spatels.
- Kookplaat: Elektrisch
- Kookzones: 2
- Nisbreedte: 359 - 361 mm
- Nisdiepte: 491 mm
- 1