Vorige
Keuken afspraak maken

Afspraak voor keuken advies inplannen

Bezoek één van onze unieke showrooms voor inspiratie én advies. Wilt u tijdens uw bezoek verzekerd zijn van advies? Reserveer dan uw plekje in onze agenda. Zo weten we zeker dat we alle tijd hebben om voor u aan de slag te gaan. Wij bieden u ook nog altijd de mogelijkheid om een afspraak te maken voor keukenadvies via beeldbellen (Teams).

Telefonisch tijdens winkeltijden

Telefonische een afspraak inplannen voor keukenadvies.

Telefonisch een afspraak inplannen voor keukenadvies kan dagelijks van 9.30 tot 18.00 uur. Dit is de snelste manier om een afspraak in te plannen voor keukenadvies in één van onze showrooms. Bel de showroom die u hiervoor wilt bezoeken:

Hier vind je onze winkels

Via afspraakformulier buiten winkeltijden

Afspraak inplannen voor keukenadvies via een afspraakformulier.

Buiten winkeltijden zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
Uiteraard kunt u dan nog steeds een afspraak met één van onze keukenadviseurs inplannen*. Vul hiervoor ons afspraakformulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om te kijken of we uw afspraak in één van onze showrooms kunnen bevestigen.

Plan afspraak

Afspraakformulier voor keukenadvies

Wilt u buiten onze openingstijden een afspraak inplannen? Gebruik dan ons afspraakformulier. Geef hieronder de showroom, datum en tijd van uw voorkeur op.

1Kies een showroom
  • Geheel vrijblijvend keukenadvies
  • We nemen binnen 1 werkdag contact op!
  • Gratis keukenadvies inclusief 3D ontwerp
2Uw gegevens
3Eventuele opmerkingen
Koop uw nieuwe keuken met NU met BTW-korting.

Onze lopende keukenactie

Complete keukens met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding
Al ruim 60 jaar is Bemmel & Kroon keukens de voordeligste van Nederland en dat is niet voor niets. Door groot in te kopen betalen onze klanten zowel voor keukens als voor keukenapparatuur de laagste prijzen. Daarbij ontvangt u uitstekende service en 10 jaar Bemmel & Kroon garantie.

Als u nu een afspraak maakt ontvangt u bovendien extra korting op onze laagste keukenprijzen. Laat deze extra korting niet lopen. Koop uw nieuwe keuken nu voor de laagste prijs!

Wat kunt u bij een afspraak verwachten?

Via het bovenstaande formulier kunt u gemakkelijk en snel een afspraak maken waar en wanneer u het uitkomt. Bemmel & Kroon staat garant voor persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies, een heldere offerte en super scherpe prijzen. Wat u bij een afspraak met één van onze keukenadviseurs kunt verwachten? Hieronder lichten we vast een tipje van de sluier op.

Showroom met een enorm keukenaanbod

Ons keukenaanbod

Uw droomkeuken binnen handbereik
Door groot in te kopen betalen onze klanten kleine prijzen. Samen met u vinden wij de perfecte balans tussen wensen en prijzen. Zo komt uw droomkeuken bij ons binnen handbereik.

Inbouwapparatuur voor Bakken & Stomen

Grootste aanbod

Inbouw- en keukenapparatuur zelf ervaren
Naast een enorm aantal keukenopstellingen vind u bij ons het grootste aanbod inbouw- en keukenapparatuur. Deze apparaten zijn bovendien aangesloten zodat u ze zelf kunt ervaren.

Fronten en werkbladen bibliotheek

Fronten en werkbladen

Altijd op de hoogte van de laagste prijzen
In onze fronten- en werkbladen bibliotheek maakt u kennis met de laatste trends en de beste materialen. En de keuze is echt enorm! Voor elke keukenstijl bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze showrooms zijn voorzien van elektronische prijslabels

Elektronische prijslabels

Altijd op de hoogte van de laagste prijzen
De apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Onze prijzen worden elke dag vergeleken en indien nodig onmiddelijk aan de actuele situatie aangepast.

Corona maatregelen

Veiligheid

Een veilig bezoek aan onze showrooms
Onze keukenadviseurs houden tijdens een afspraak gepaste afstand en volgen de richtlijnen vanuit het RIVM. De bureau’s in onze showrooms zijn hiervoor zelfs speciaal verlengd.

10 jaar Bemmel & Kroon garantie

10 jaar garantie

Nergens een betere garantieregeling
In aanvulling op de garantie volgens de CBD algemene voorwaarden (Centrale Branchevereniging Wonen) van 3 jaar, bieden wij u een veel uitgebreidere garantieregeling. De 10 jaar Bemmel & Kroon garantie!

Bemmel & Kroon biedt totale ontzorging van aankoop tot installatie.

Totaalpakket van diensten

Zorgeloos een keuken kopen
Wij onderscheiden ons door een klant een totaalpakket van diensten aan te bieden. Wij doen alles zelf en daar schuilt onze kracht. Totale ontzorging van verkoop tot installatie!

Klantwaardering
Trustpilot
9.2
Qasa
9.3
Kieskeurig
9.2
Cruquius
Cruquiusplein 50Cruquiusplaza
Vrijdag koopavond
Routebeschrijving
Den Haag
Neckar 24Industrieterrein Forepark
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269Rijneke Boulevard
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op:
iDealBancontactCreditcardCreditcardPinnen bij afleveringVooruitbetalen per bankThuiswinkel WaarborgCBW Erkend