Keuken afspraak maken

Afspraak voor keuken advies en offerte inplannen

Bezoek één van onze unieke showrooms voor inspiratie én advies. Wilt u tijdens uw bezoek verzekerd zijn van advies en een vrijblijvende offerte voor uw droomkeuken op laten maken? Reserveer dan uw plekje in onze agenda. Zo weten we zeker dat we alle tijd hebben om voor u aan de slag te gaan.

Telefonische een afspraak inplannen voor keukenadvies.

Telefonisch tijdens winkeltijden

Telefonisch een afspraak inplannen voor keukenadvies kan dagelijks van 9.30 tot 18.00 uur. Dit is de snelste manier om een afspraak in te plannen voor keukenadvies in één van onze showrooms. Bel de showroom die u hiervoor wilt bezoeken:

Afspraakformulier voor keukenadvies

Wilt u buiten onze openingstijden een afspraak inplannen? Gebruik dan ons afspraakformulier. Geef hieronder de showroom, datum en tijd van uw voorkeur op.

1Kies een showroom
  • Geheel vrijblijvend keukenadvies
  • We nemen binnen 1 werkdag contact op!
  • Gratis keukenadvies inclusief 3D ontwerp
2Uw gegevens
3Eventuele opmerkingen
Ontvang nu 15% korting + een Kamado Premium BBQ bij aankoop van een complete keuken.

Onze lopende keukenactie

Complete keukens met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding
Al ruim 60 jaar is Bemmel & Kroon keukens de voordeligste van Nederland en dat is niet voor niets. Door groot in te kopen betalen onze klanten zowel voor keukens als voor keukenapparatuur de laagste prijzen. Daarbij ontvangt u uitstekende service en 10 jaar Bemmel & Kroon garantie.

Als u nu een afspraak maakt ontvangt u bovendien extra korting op onze laagste keukenprijzen. Laat deze extra korting niet lopen. Koop uw nieuwe keuken nu voor de laagste prijs!

Wat kunt u bij een afspraak verwachten?

Via het bovenstaande formulier kunt u gemakkelijk en snel een afspraak maken waar en wanneer u het uitkomt. Bemmel & Kroon staat garant voor persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies, een heldere offerte en super scherpe prijzen. Wat u bij een afspraak met één van onze keukenadviseurs kunt verwachten? Hieronder lichten we vast een tipje van de sluier op.

Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9