• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
Ontvang tijdelijk BTW-korting!

Afspraak maken

Bezoek één van onze unieke showrooms voor inspiratie én advies. Wilt u tijdens uw bezoek verzekerd zijn van advies? Reserveer dan uw plekje in onze agenda. Zo weten we zeker dat we alle tijd hebben om voor u aan de slag te gaan.

Geef hieronder de showroom, datum en tijd van uw voorkeur op. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om te kijken of we uw afspraak in één van onze showrooms kunnen bevestigen.

Wij bieden u ook nog altijd de mogelijkheid om een afspraak te maken per beeldbellen (Teams). Ook daarvoor kunt u onderstaand formulier gebruiken.

1Kies een showroom
  • Geheel vrijblijvend keukenadvies
  • We nemen binnen 1 werkdag contact op!
  • Gratis keukenadvies inclusief 3D ontwerp
2Uw gegevens
3Eventuele opmerkingen
Vul velden met een * in, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Wat kunt u bij een afspraak verwachten?

Via het bovenstaande formulier kunt u gemakkelijk en snel een afspraak maken waar en wanneer u het uitkomt. Bemmel & Kroon staat garant voor persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies, een heldere offerte en super scherpe prijzen. Wat u bij een afspraak met één van onze keukenadviseurs kunt verwachten? Hieronder lichten we vast een tipje van de sluier op.

Showroom met een enorm keukenaanbod

Ons keukenaanbod

Uw droomkeuken binnen handbereik
Door groot in te kopen betalen onze klanten kleine prijzen. Samen met u vinden wij de perfecte balans tussen wensen en prijzen. Zo komt uw droomkeuken bij ons binnen handbereik.

Inbouwapparatuur voor Bakken & Stomen

Grootste aanbod

Inbouw- en keukenapparatuur zelf ervaren
Naast een enorm aantal keukenopstellingen vind u bij ons het grootste aanbod inbouw- en keukenapparatuur. Deze apparaten zijn bovendien aangesloten zodat u ze zelf kunt ervaren.

Fronten en werkbladen bibliotheek

Fronten en werkbladen

Altijd op de hoogte van de laagste prijzen
In onze fronten- en werkbladen bibliotheek maakt u kennis met de laatste trends en de beste materialen. En de keuze is echt enorm! Voor elke keukenstijl bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze showrooms zijn voorzien van elektronische prijslabels

Elektronische prijslabels

Altijd op de hoogte van de laagste prijzen
De apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Onze prijzen worden elke dag vergeleken en indien nodig onmiddelijk aan de actuele situatie aangepast.

Corona maatregelen

Veiligheid

Een veilig bezoek aan onze showrooms
Onze keukenadviseurs houden tijdens een afspraak gepaste afstand en volgen de richtlijnen vanuit het RIVM. De bureau’s in onze showrooms zijn hiervoor zelfs speciaal verlengd.

10 jaar Bemmel & Kroon garantie

10 jaar garantie

Nergens een betere garantieregeling
In aanvulling op de garantie volgens de CBD algemene voorwaarden (Centrale Branchevereniging Wonen) van 3 jaar, bieden wij u een veel uitgebreidere garantieregeling. De 10 jaar Bemmel & Kroon garantie!

Bemmel & Kroon biedt totale ontzorging van aankoop tot installatie.

Totaalpakket van diensten

Zorgeloos een keuken kopen
Wij onderscheiden ons door een klant een totaalpakket van diensten aan te bieden. Wij doen alles zelf en daar schuilt onze kracht. Totale ontzorging van verkoop tot installatie!

Klantwaardering
Kieskeurig
9.1
Trustpilot
9.0
Qasa
9.2