• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

Alles draait om mensen

Binnen een goed geoliede organisatie als Bemmel & Kroon draait alles om mensen. Om u in de eerste plaats, maar ook om onze vakbekwame medewerkers die alle facetten van het keukenvak tot in de vingertoppen beheersen. Binnen onze organisatie is alles gericht op het nakomen van afspraken. Dat vertaalt zich dagelijks in de praktijk en is merkbaar in de relatie met onze klanten. Niet alleen puur zakelijke aspecten spelen hierbij een rol, ook punten als klantvriendelijkheid, service en het daadwerkelijk nakomen van gemaakte afspraken zijn een vanzelfsprekendheid.

Service aanvraag indienen

Hieronder kunt u een eventuele serviceaanvraag indienen. Als u het formulier volledig invult en verstuurt dan zullen wij er alles aan doen om uw aanvraag zo snel als mogelijk in behandeling te nemen. Wilt u uw storing liever telefonisch doorgeven bel dan naar ons speciale servicenummer 071-581 88 00.

1Adresgegevens
2Betreft
3Upload bestand(en)
Foto of bestand meesturen?

Selecteer een bestand

Vul velden met een * in, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
Inloggen op MijnKeuken.info

Inloggen mijn keuken.info

Heeft u pas een nieuwe keuken gekocht bij Bemmel & Kroon dan kunt u hieronder inloggen om de status van uw keuken te bekijken.

Inloggen MijnKeuken.info

Reinigings-, onderhouds- en gebruiksinstructies voor uw keuken

Gebruiksinstructies voor uw keuken

U heeft veel tijd en energie in de planning van uw nieuwe keuken gestoken. Daarom willen wij graag, dat u vele jaren lang, elke dag plezier aan uw keuken beleeft.

Reiniging, onderhoud en gebruik